در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ديو چو بيرون رود فرشته درآيد رهبر محبوب سايت از سفر ايدببین یه تبعیدی چطور صحبت می کنه. دیگه خون ما رو به جوش اوردی. اعدامت واجبه. اعدام تمام عواملت واجبه. من از کشتن شماها لذت میبرم. ها ها ها نقل قول و يه نكته اي هم بگم،به دستور ريس ساواس اون مردك اميد رفته مزدوران مادريدي از سايت رئال آورده تا راحت بتونه فرمان به گلوله بستن ملت بده ولي شما از گلوله نترسيد چرا كه خدا با ماستمزدورای رئالی من میدونن چیکار کنن. همتونو قتل عام می کنن. تمام کوچه پس کوچه های سایت دست حکومته. جاسوسای رئالی من همه جا هستند. کشتار های مخفی بلاکی اغاز شده. راه فرار ندارید. من حمام خون را میندازم. دست از اشوب بردارید. خدا با دولت همایونیه نه با اشوب گران. برید تو مسجد اعظم سایت توبه کنید. البته همایونی تو نماز شبش بسیار گریست برای نادانی های شما. البته قبل اینکه خودم همتونو اعدام کنم برید و دست بردارید. نقل قول بدانيد و آگاه باشيد كه خاندان همايوني هرگز با فتنه گران مصالحه نخواهد كرد و تا اعاده حقوق پايمال شده كاربران بيگناه سايت توسط اين اشرار سايت فروش، از پا نخواهد نشست.هرگز.... مصالحه ای در کار نیست. این ننگ با تحویل کمیل سرکرده فقط پاک میشه. تحویلش بدیت. من مزدورای رئالیو فرستادم پاریس تا از دار دنیا خلاصش کنن. اینم از سرکردتون. برید تا دوباره بیانیه ندادیم براتون. دیگه اشوب نبینم. دیگه تو خیابونا نبینمتون. برید و برای سلامتی همایونی و اطرافیان دعا کنید. ما نباشیم رئالیا شما رو می خورن. نابود می کنن. شعار ما: خدا، همایونی،اطرافیان همایونی،سایت. والبته شما ملت شریف سایت |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
دوستان اینا همش دروغ محضه. انقلاب ما داره پیروز میشه ولی اینا نمیخوان اعلام کنن. الان زندانها دست انقلابیونه. مردم پشت درهای اداره ساواس تجمع کردن و چیزی تا سقوط ساواس نمونده. امروز کمیل از تبعید برمیگرده. |
||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول گمنام نوشته:دوستان اینا همش دروغ محضه. انقلاب ما داره پیروز میشه ولی اینا نمیخوان اعلام کنن. الان زندانها دست انقلابیونه. مردم پشت درهای اداره ساواس تجمع کردن و چیزی تا سقوط ساواس نمونده. امروز کمیل از تبعید برمیگرده. حالا دروغو نشونتو میدم. جاسوسان ساواس دنبال حسامند بگیریدش و در جا خلاصش کنید. همتونو اول اعدام و بعد تبعید می کنم. امروز کمیل اعدام میشه. حالا منتظر باشید و ببینید. صبر کنید فقط.... |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول omid نوشته:حالا دروغو نشونتو میدم. جاسوسان ساواس دنبال حسامند بگیریدش و در جا خلاصش کنید. همتونو اول اعدام و بعد تبعید می کنم. امروز کمیل اعدام میشه. حالا منتظر باشید و ببینید. صبر کنید فقط.... دوستان ا کل ساواس فقط یه امید مونده. اونم امروز و فردا با هواپیما در میره. برادران و خواهران تا پیروزی چیزی نمونده. |
||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول Dear user نوشته:محمد قشنگ ترین ارسال این چند وخت اخیرو زدی نمیدونم غیر عمدی بود یا نه |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
قدرت انقلابیون هنوز پابرجا ست. این انقلاب ما وابسته به یک نفر نیست. اگر یک کمیل اعدام شه هزاران کمیل دیگه بوجود میاد بترسید از خشم انقلابیون |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
از همین تریبون استفاده میکنم و میگم اونایی که مجروح شدن و یا میخوان برای بمب باران امشب که توسط ساواس انجام میشه به جایی پناه ببرن وبلاگ من تمام و کمال در اختیار انقلابیون هست. با تشکر از روابط عمومی انقلاب نوپا! امی |
||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول SUPER alexis نوشته:نقل قول Dear user نوشته:محمد قشنگ ترین ارسال این چند وخت اخیرو زدی نمیدونم غیر عمدی بود یا نه تو هم فردای روزی که آزاد شدی بهت پیام بدن هر چی تو دهنشون هست بهت بگن ولی بخاطر قولی که به مدیر انجمن دادی جوابشون رو ندی میتونی از این ارسال های قشنگ بزنی. |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
با توجه به اهمیت ویژه مسائل روز بیان نکاتی را بر خود لازم می داریم. 1- سرکرده ی سلطنت طلبان (سعید) شاه فراری سایت از ما نیست و مرتد محسوب می شود. حکم اعدام انقلابی وی بدین وسیله امضاء می گردد. 2- به کلیه واحد های رزمی و نظامی آماده باش کامل اعلام می شود. 3- رژیم غاصب و طاغوتی شهنشاهی از عوامل موساد بوده و جهت تشویش اذهان عمومی انقلابیون را متهم به ارتباط با صهیونیست ها کرده. از همین جا رسما اعلام می شود این نهضت از موضوعات جلسه مذکور اطلاعی نداشته و ارتباط خود را با صهیونیست ها تذکیب می نماید. 4- زمینه تشریف فرمایی رهبر محبوب و مردمی مرد آزادی بخش سایت «کمیل: فراهم گشته و ساعت 9/30 دقیقه شب با پرواز ایرفرانس در فرودگاه مهر آباد سایت به میهن باز خواهد گشت . لذا از عزیزان جان بر کف دعوت به استقبال گرم به عمل می آید. لازم به ذکر است ایشان طی یک سخنرانی عمومی در بهشت سایت( تاپیک بلاک شدگان) با مردم دیدار خواهند کرد. 5- سرویس هاس اطلاعاتی چند کشور مخالف سلطنت_ که بنا به دلایل امنیتی ذکر نامشان مجاز نیست _همکاری خود را اعلام کرده اند. 6- همبستگی کاربران : یاسن ، خدیجه ، مطهره و سجاد رسما تایید می شود. 7- به کاربرانی که در امضاء خود شعار های انقلابی سر دهند جوائزی اهدا خواهد شد . 8-همانا برادران حسام ، مسعود و حسین محمدی از یاران مخلص رهبر خویش هستند و از رهبران انقلاب محسوب می شوند. 9- با توجه به پیروزی های اخیر انقلاب اسلامی در کشور های خاور میانه احتمال پیروزی این انقلاب" توسط کارشناسان خارجی" بالا پیش بینی شده و اخبار آن مستقیما از خبر گزاری فرانسه و اسوشیتد پرس ....... منعکس خواهد شد. 10- انقلابیون رسما بیگانگی خود را از آشوب گران و منافقان اعالم می دارد و عوامل خراب کار را عناصر رژیم شاهنشاهی سایت قلمداد می کند. نقل قول پ.ن: هیچ کس تو این سایت مثل من به حضرت امام ارادت نداره. اینها هم صرفا مزاحه. آدم دوست داره با کسانی که دوسشون داره گاهی مزاح کنه. امیدوارم سوء تعبیر نشه.در تایید این بیانیه شاه فراری باید عرض شود که همه اعضا مطیع رهبر و امام خود هستند و اینها جز شوخی و تفریح ارزش دیگری ندارد. کسی جدی نگیره . |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
خبر فوری : تیمسار سرلشکر محمد رضا بارانی ار عناصر سابق رژیم که حاضر به گشودن آتش بر علیه انقلابیون نشده بود و در زندان های مخوف رژیم ملعون زندانی بوده و مورد شکنجه های غیر انسانی قرار گرفته بود توسط انقلابیون آزاد گشته و پس به توبه به درگاه حق تعالی و ذکر شهادتین به آغوش مردم بازگشت. همانا بارانی از جنس مردم است . طبق مراسمی محرمانه درجه و حکمی به وی اعطا گردیده که به شرح زیر است . با سلام برادر بسیجی محمد رضا بارانی ساروی صلاحیت شما جهت عضویت در جمع انقلابیون توسط رهبر کبیر انقلاب تایید گشته و به شما درجه سپهبدی سپاه اعطا می گردد. امید است مورد مورد عفو درگاه احدیت نیز قرار گیرید. «الله مع التوابین» از این پس «سردار سپهبد محمد رضا بارانی ساروی» جز فرماندهان نظامی جنبش آزادی خواهان خواهد بود و القاب طاغوتی وی ارزشی نخواهد داشت. و من الله التوفیق از طرف : علیرضا ایزدی فرمانده سپاه سایت |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |