در حال دیدن این عنوان: |
۳۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
بیانیه "سردار پاسدار سپهبد محمد رضا بارانی ساروی" دوستان، به حول و قوه الهی ما به آغوش مردم بازگشتیم، مردم در این مبارزه پیروزند و حکومت استبداد سرنگون خواهد شد. بنده مدارک حکومت استبداد و کسانی که خود را ساواس معرفی کرده و اقدام به شکنجه های جسمی وروحی می کردند را در اسرع وقت به محضر ملت شریف سایت تقدیم خواهم کرد. والسلام علیکم.
سرباز وطن. |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول علیرضا ایزدی فرمانده سپاه سایتمن هنوز با قدرت سرجام نشستم. همایونی هم سرحاله. فرمانده سپاهو دادم شبانه تبعیدش کنن. اعدام پشت اعدام. من حمام خون راه میندازم. کمیل نزدیک اعدامه. من همتونو اعدام می کنم. فقط دیکتاتوری برا شما جواب میده. حالا مبینید جاسوسان من در ساواس چه کنند. |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
ما از تهدیدات هراسی نداریم و تمامی نیروهایمان به سلامتی و با امید به حق زنده و پاینده خواهند بود./ از هیمنجا مردم شریف سایت رو به آرامش دعوت می نماییم. |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
دستگیری پاسدار ایزدی کذبی بیش نیست. همین الان با هم تلفنی صحبت کردیم! |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو |
شما رفتید بارانی رو گولش زدید درجه سپهبد دادید بهش! خلاف قوانین جنگه!!ما نیز ازاین کارها بلدیم از همینجا اعلام میکنم دوستان با پیوستن به تیم ساواس میتوانند رنک های همایونی دریافت کرده وبه بیشتر اطلاعات محرمانه پی برند.میل با خودتان است...مردم عادی یا همایونی؟؟(فقط بارسال یک پیام میتوانید ثبت نام کنید) همچنین هرگونه امکاناتی که بخواهید دراختیارتان قرار خواهیم داد!! ضمنا از الان به بعد بارانی به هیچ عنوان حق عبور ومرو از یک قدمی منطقه همایونی ندارد(به محض مشاهده بزنیدش) ایشان به علت خیانت از درگاه همایونی به بیرون شوت شدند ودیگر نمیتوانند جایگاه قبلی خود را بدست بیاورند! آری! این سرگذشت خائنین است... |
||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۱۲,۶۳۱
طرفدار:
- کاربران عضو |
عزیزم من بخدا نمیشناسمت، احتمالا یوزرت رو عوض کردی! ولی هر کی هستی بدون من بالاترین درجه نظامی این ارتش بودم و قبل پیوستن به مردم ارتش رو منحل کردم. اسلحه هایی هم که دستتون دادم همه اسباب بازی ه! |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو |
قشنگ دوگانگی تو حرفهای حکام حس میشه یکیشون می گه می خوایم حقوق مردم رو بگیریم ( سعید) بعد امید میاد میگه بیانیه همایونی : بکشید ملت را بلاخره کدوم خودتون با خودتون چند چندید در کل الله اکبر |
||
... | |||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
ببخشید پابرهنه میپرم وسط بحثاتون فقط یه سوال داشتم! کی این بحث میخواد تموم شه؟؟؟ خودتون خسته نشدین؟؟؟ |
||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول KING LEO نوشته:ببخشید پابرهنه میپرم وسط بحثاتون فقط یه سوال داشتم! کی این بحث میخواد تموم شه؟؟؟ خودتون خسته نشدین؟؟؟ برو اونور شمشیری نشی جنگ ، جنگ تاازادی سایت |
||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Dear user نوشته:عزیزم من بخدا نمیشناسمت، احتمالا یوزرت رو عوض کردی! ولی هر کی هستی بدون من بالاترین درجه نظامی این ارتش بودم و قبل پیوستن به مردم ارتش رو منحل کردم. اسلحه هایی هم که دستتون دادم همه اسباب بازی ه! حامد هستم برادر شما بودی دیگه نیستی بله مشاهده شدحداقل کمتر آسیب وارد میکردی راحت تر درستش کنیم ارتش ساواس هم اکنون آماده اند تا برای همایونی خود جان فشانی کنند... شما بلد نبودی از خزانه همایونی پول بیرون بکشی!!الان بچه ها به سلاح های زیر مجهز هستند: اینم ماله خودمهبیاجلو میخوام Head shot تت کنم اینم زیر دست دانشمندامونه به محض تکمیل شدن وارد میدان میشه!! اینم دست امیده!! این این اونایی که شما داده بودی دست بچه ها!! به بالایی ها تغییرشون دادم تفنگ آبی |
||
۷ اسفند ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |