در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
نام کاربری: Iman-Emperatour
پیام:
۲,۴۱۸
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۸
از: مشهد سیتی
طرفدار:
- لیو مسی - یوهان کرایف - بارسا - اسپانیا - لیو مسی - تیتو وویلانوا - تیتو وویلانوا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول خوبی؟؟؟ کاری با من نداری؟؟؟ عید رو دوست داری؟؟؟ ارهههه اره!برو 2تا چایی بریز بیار ارهههههه کارتن فوتبالیستا رو دوست داشتی؟ سوباسو بهتره بود یا کاکرو؟! بازی ایشی زاکی مثله په په بود؟! |
||
|
|||
۱۲ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول کارتن فوتبالیستا رو دوست داشتی؟سوباسو بهتره بود یا کاکرو؟! بازی ایشی زاکی مثله په په بود؟! عاشقشم هردو نه میدونی دلم واسه کارتونای قدیمی تنگ شده؟؟؟ میدونی عاشق کارتون کمپانی هیولام؟؟؟ میدونی گیر نمیارمش؟؟؟ |
||
|
|||
۱۲ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نه. نه. نه. یه مدت سایت نیای دلت برا سایت تنگ میشه؟ رفتی رای دادی؟ رای دادن رو دوست داری؟ |
||
|
|||
۱۲ اسفند ۱۳۹۰
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Dear user نوشته:یه مدت سایت نیای دلت برا سایت تنگ میشه؟ رفتی رای دادی؟ رای دادن رو دوست داری؟ آرهههههه.خیلییییییی نه.بچه م هنوز هاره پاندای کونگ فو کار رو دوس داری؟ اره رو دیدی؟ از ترسیدن خوشت میاد؟ |
||
۱۲ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Beauty.Dream
پیام:
۱,۱۱۰
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- all of them... - only pep... گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Dear user نوشته:یه مدت سایت نیای دلت برا سایت تنگ میشه؟ رفتی رای دادی؟ رای دادن رو دوست داری؟ بله نه... بله... میدونی یکشنبه تا چهارشنبه میرم اردو؟ میدونی چه حالی میده؟ بوی عیدو حس میکنی؟ |
||
|
|||
۱۲ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول پاندای کونگ فو کار رو دوس داری؟اره رو دیدی؟ از ترسیدن خوشت میاد؟ هوم هوم هوم نقل قول میدونی یکشنبه تا چهارشنبه میرم اردو؟میدونی چه حالی میده؟ بوی عیدو حس میکنی؟ نه هوم هوم میدونی دلم واسه دوسام یه هو تنگ شد؟؟؟ میدونی دوس دارم برگردم مدرسه پارسالم؟؟؟ میدونی دلم گرفته؟؟؟ پ.ن:دوستان چندتا چندتا؟؟؟ |
||
|
|||
۱۲ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: amir222
پیام:
۲۰۵
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- داوید ویا - اتو و - استقلال - هلند - فرهاد مجیدی - پپ گواردیولا - مظلومی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول *ℓãяк* نوشته:نقل قول پاندای کونگ فو کار رو دوس داری؟اره رو دیدی؟ از ترسیدن خوشت میاد؟ هوم هوم هوم نقل قول میدونی یکشنبه تا چهارشنبه میرم اردو؟میدونی چه حالی میده؟ بوی عیدو حس میکنی؟ نه هوم هوم میدونی دلم واسه دوسام یه هو تنگ شد؟؟؟ میدونی دوس دارم برگردم مدرسه پارسالم؟؟؟ میدونی دلم گرفته؟؟؟ پ.ن:دوستان چندتا چندتا؟؟؟ نه بله بله ابگوشت دوست داری؟؟؟ 15سالته؟؟؟ حیوان خانگی داری؟؟؟ |
||
کاتالان یه کشور و بارسلونا ارتش این کشور | |||
۱۲ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول ابگوشت دوست داری؟؟؟ 15سالته؟؟؟ حیوان خانگی داری؟؟؟ آره نویچ نویچ .......................................... میدونی امشب صندلی داغم شروع میشه؟ میدونی چقد خوشحالم؟ دوس داری بشینی رو صندلی داغ؟ |
||
۱۲ اسفند ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: MH_220
پیام:
۲,۵۰۷
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: خونمون !
طرفدار:
- لیـــونـل آنــدرس مــــــسی - MESSI - استقلال - آرژانتین - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه _ پپ گواردیولا - سرهنگ علیفر !! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی امشب صندلی داغم شروع میشه؟ میدونی چقد خوشحالم؟ دوس داری بشینی رو صندلی داغ؟ آره دیشب ./ آره معلومه ./ خیر میدونی ساعت 7و نیم هست و من تازه از مدرسه اومدم ؟ میدونی نمیدونستم که مدارس تعطیله و مثه اسکول ها رفتم مدرسه ؟ خوبی ؟ |
||
۱۳ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول میدونی ساعت 7و نیم هست و من تازه از مدرسه اومدم ؟میدونی نمیدونستم که مدارس تعطیله و مثه اسکول ها رفتم مدرسه ؟ خوبی ؟ نه نه نه میدونی یکی از انگشتای دستم در رفته؟؟؟ میدونی خیلی خنده دار شده؟؟؟ میدونی دارم از درد میمیرم؟؟ |
||
|
|||
۱۳ اسفند ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |