در حال دیدن این عنوان: |
۲۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
![]() (حسام چی شد این چایی؟؟؟؟ ![]() یعنی چی؟! مگه این تاپیک ناظر نداره؟! ![]() چرا هر وقت میام اینجا یکی داره مخ میزنه! اون یکی زده و انداخته تو فرغون! ![]() آخری کارش تموم شده داره خواستگاری میکنه!!! ![]() کمیل از تو بعیده تاپیکت اینطوری باشه ![]() محمدم که کلا" نیست! ای بابا...همش شد ضد حال که! امیرحسین اون قلیونو بیار از اینا چیزی در نمیاد! ![]() |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
میریم سفر ![]() ![]() ![]() ![]() زمستونم زمستونای قدیم! ![]() ![]() |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
10 صفحه اسپم خوندم![]() ![]() ![]() |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: امیر.حسین
پیام:
۴۶۹
عضویت از: ۲۸ مرداد ۱۳۸۹
از: اردبیل
طرفدار:
- پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Hamed-23 نوشته:![]() (حسام چی شد این چایی؟؟؟؟ ![]() یعنی چی؟! مگه این تاپیک ناظر نداره؟! ![]() چرا هر وقت میام اینجا یکی داره مخ میزنه! اون یکی زده و انداخته تو فرغون! ![]() آخری کارش تموم شده داره خواستگاری میکنه!!! ![]() کمیل از تو بعیده تاپیکت اینطوری باشه ![]() محمدم که کلا" نیست! ای بابا...همش شد ضد حال که! امیرحسین اون قلیونو بیار از اینا چیزی در نمیاد! ![]() این یارو نیکوتینی باز پیداش شد ![]() اعلی حضرت سایت خیلی وقته اینجوری شده ![]() مارمولک خودتم که فرغون دستته ! کمیل بیا بساط این یارو رو جمع کن بنداز بیرون تا قهوه خونه راه ننداخته ![]() |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول SMS نوشته:10 صفحه اسپم خوندم ![]() ![]() ![]() غم فراق یار آدم رو دیوونه میکنه ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول SMS نوشته:10 صفحه اسپم خوندم ![]() ![]() ![]() بي كار چيه؟ ![]() ![]() ![]() نقل قول کمیل از تو بعیده تاپیکت اینطوری باشه تاپيك من خيلي هم خوبه ![]() نقل قول کمیل بیا بساط این یارو رو جمع کن بنداز بیرون تا قهوه خونه راه ننداختهچشم ![]() |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول ناظر انجمن نوشته:نقل قول کمیل بیا بساط این یارو رو جمع کن بنداز بیرون تا قهوه خونه راه ننداختهچشم ![]() کمیل؟!؟!؟! هنوز زنده ای فرزندم؟ ![]() مغز متفکر تمام آشوب های این سایت و سایتای همسایه رو کردن ناظر...هه هه! ![]() نقل قول اميرحسين نوشته:این یارو نیکوتینی باز پیداش شد ![]() اعلی حضرت سایت خیلی وقته اینجوری شده ![]() مارمولک خودتم که فرغون دستته ! کمیل بیا بساط این یارو رو جمع کن بنداز بیرون تا قهوه خونه راه ننداخته ![]() برو سنگتو پرت کن بابا سه نقطه ی کم سن و سال ![]() با این سن کمش میاد اینجا توهین هم میپراکنه ![]() راستی یادم اومد محیط مقدس قهوه خونه رو مسخره میکنی گلابی؟! ![]() اگه دستم بهت برسه قشنگ قاچت میکنم...گلابی ![]() |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: امیر.حسین
پیام:
۴۶۹
عضویت از: ۲۸ مرداد ۱۳۸۹
از: اردبیل
طرفدار:
- پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول نقل قول Hamed-23 نوشته:نقل قول اميرحسين نوشته:این یارو نیکوتینی باز پیداش شد ![]() اعلی حضرت سایت خیلی وقته اینجوری شده ![]() مارمولک خودتم که فرغون دستته ! کمیل بیا بساط این یارو رو جمع کن بنداز بیرون تا قهوه خونه راه ننداخته ![]() برو سنگتو پرت کن بابا سه نقطه ی کم سن و سال ![]() با این سن کمش میاد اینجا توهین هم میپراکنه ![]() راستی یادم اومد محیط مقدس قهوه خونه رو مسخره میکنی گلابی؟! ![]() اگه دستم بهت برسه قشنگ قاچت میکنم...گلابی ![]() خفه شدیم بابا ![]() بندازین بیرون این بابابزرگ نیکوتینی رو ![]() محیط مقدس قهوه خونه بخوره تو اون سرت ![]() ![]() |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() ![]() حامد اينا رو ول كن اينا در خط فكري ما نيستند ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول اميرحسين نوشته:خفه شدیم بابا ![]() بندازین بیرون این بابابزرگ نیکوتینی رو ![]() محیط مقدس قهوه خونه بخوره تو اون سرت ![]() ![]() اولی رو که تو یاهو جواب دادم! ![]() خوردی؟ ![]() نوش جونت! ![]() در ضمن یه کم صبر میکنم تو رو با خودم میبرم کل هیکلتو سیم میکشم ![]() خب این سهمیه ی این ماه من بود ![]() خوشحال شدیم ![]() سر بزنید! ![]() داش کمیل تو جون بخواه!(کیه که بده ![]() تو بیا من واسط دوسیب اصل میذارم بری تو رویا با این امیرحسین بندری برقصی! ![]() |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |