در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول ناظر انجمن نوشته:دوستان عزیز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() جنگ اول به از صلح آخر ![]() ![]() میگم کمیل جان روزایی که مسافرت نیستی رو اعلام کن که ما همون روزا اسپم بدیم ![]() ![]() |
||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول ناظر انجمن نوشته:دوستان عزیز ![]() ![]() هوراااااااا! ![]() ![]() ![]() ![]() دوستان اسپمر تبریک میگم! ![]() توی این مدتی که کمیل نیست میخوایم اینجا رو بمباران اسپم کنیم! ![]() ![]() نقل قول خواهشا خودتون با زبون خوش اسپم نزنید![]() باشه حتما! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
دوستان عزیز![]() از خط قرمز عبور نکنید لطفا. سبک نظارت با توجه به رفتار شما عزیزان تغییر میکنه ![]() |
||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول <span class='quoter'>ناظر انجمن نوشته:</span>دوستان عزیز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() جنگ اول به از صلح آخر ![]() ![]() خیالت تخت ![]() بچه ها همه رفتند مرخصی ![]() هیچکس مزاحمت ایجاد نمیکنه ![]() <hr> سامی و شاگرداش در پشت پرده ![]() |
||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول SMS نوشته:دوستان عزیز ![]() از خط قرمز عبور نکنید لطفا. سبک نظارت با توجه به رفتار شما عزیزان تغییر میکنه ![]() تکبیر ![]() من هستم گوشی رو فعال کردم با لپ تاپم دز همه زمانها و مکانها خضور دارم ![]() ![]() حالا خود دانید ![]() |
||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lorca
پیام:
۱,۱۴۵
عضویت از: ۲۹ دی ۱۳۸۹
طرفدار:
- Lionel Andrés Messi - Ronaldinho - Johan Cruyff - پرسپولیس - Argentina-Spain - علی کریمی - رضا قوچان نژاد - Pep Guardiola - Tito Vilanova گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خانوما....آقایون.... ببخشید وسط اسپماتون پیام میدم.... ![]() یه سوال دارم از کسایی که اهل نقاشی و رنگ و از اینجور چیزا هستن.... ![]() کی میدونه دقیقا چه رنگایی رو باید قاطی قرمز کنیم که اناری به دست بیاد؟! ![]() فکر نکنم با سفید و قرمز بشه به دستش آورد....یعنی منکه نتونستم به دست بیارم....چون هرچقدر به قرمز سفید اضافه بشه صورتی های مختلف به دست میاد.... ![]() احتمالا باید یه رنگ دیگه هم قاطیش کنم.....ولی دقیقا نمیدونم چه رنگی..... کسایی که میدونن ممنون میشم راهنماییم کنن..... ![]() ![]() البته اگه کسی اینجا هست که اهل هنر نقاشی باشه.... ![]() |
||
Some are like the heat Some are a melody of some other beat But sooner or later they all will be gone ?Why don't they stay young |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ناظر انجمن نوشته:دوستان عزیز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() جنگ اول به از صلح آخر ![]() ![]() به به ![]() فک کنم یه گرد و خاک دیگه ای در راهه ![]() ![]() ولی نه ! من خودم حواسم هست خیالتون راحته راحت ( ![]() ![]() ![]() |
||
پپ ![]() |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Samaneh نوشته:خانوما....آقایون.... ببخشید وسط اسپماتون پیام میدم.... ![]() یه سوال دارم از کسایی که اهل نقاشی و رنگ و از اینجور چیزا هستن.... ![]() کی میدونه دقیقا چه رنگایی رو باید قاطی قرمز کنیم که اناری به دست بیاد؟! ![]() فکر نکنم با سفید و قرمز بشه به دستش آورد....یعنی منکه نتونستم به دست بیارم....چون هرچقدر به قرمز سفید اضافه بشه صورتی های مختلف به دست میاد.... ![]() احتمالا باید یه رنگ دیگه هم قاطیش کنم.....ولی دقیقا نمیدونم چه رنگی..... کسایی که میدونن ممنون میشم راهنماییم کنن..... ![]() ![]() البته اگه کسی اینجا هست که اهل هنر نقاشی باشه.... ![]() برای تخم مرغ؟ ![]() من برای رنگ روغن یکمی مشکی و خیلی کمتر از اون آبی رو با قرمز قاطی کردم، شد اناری، بسیار هم زیبا شد. ![]() |
||
|
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lorca
پیام:
۱,۱۴۵
عضویت از: ۲۹ دی ۱۳۸۹
طرفدار:
- Lionel Andrés Messi - Ronaldinho - Johan Cruyff - پرسپولیس - Argentina-Spain - علی کریمی - رضا قوچان نژاد - Pep Guardiola - Tito Vilanova گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول برای تخم مرغ؟هم واسه تخم مرغ هم واسه طرح های دیگه.... ![]() نقل قول من برای رنگ روغن یکمی مشکی و خیلی کمتر از اون آبی رو با قرمز قاطی کردم، شد اناری، بسیار هم زیبا شد.البته من منظورم گواش بود... ![]() گرچه فکرنمیکنم خیلی فرق داشته باشه... ![]() مشکی رو خودمم حدس میزدم.....ولی آبی رو مطمئنید؟ آخه قرمز و آبی بنفش میسازن..... ![]() امتحان میکنم.....ممنون از راهنماییتون.... ![]() |
||
Some are like the heat Some are a melody of some other beat But sooner or later they all will be gone ?Why don't they stay young |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
تاپیک نقاشی داریم تو سایت مثلا![]() |
||
۲۸ اسفند ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |