در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نقل قول samira نوشته:نقل قول مسعود نوشته:نقل قول no name نوشته:یه جعبه شیرینی اضافه هم بدین به من ببرم برای خانوم بچه ها ![]() کم کم پته مته ها دارن ریخته میشن ![]() کس دیگه ای نبوووود؟! ![]() اگه کسی امنیت منو تضمین میکنه، من حاضرم در راستای شیرینی خوردن تمام انجمن اسراری که در دل دارم رو بازگو کنم ![]() ![]() پ.ن: شاید برا سال تحویل زنده نباشم ![]() ![]() اصلا نگران نباش ![]() خودم اینجا نزدیکشم اگه خواست بیاد مشهد من سر راه جلوش رو میگیرم ![]() تو بگو ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
فقط برادر یاسین ، زحمت بکش این عیدی ما رو هم بده این آخر سالی دست زن و بچرو بگیریم بریم لس آنجلس ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول SMS نوشته:نقل قول Dear user نوشته:چرا همواره به من میگن بارانی ولی بقیه با اسم خطاب میشن؟ مثلا هیچکس نمیگه مسکنی و حسین پور، یا ایزدی و صمیمی و یا های زیاد! ولی همه میگن بارانی. ![]() خب نگید، آدم فکر می کنه معلمش صداش کرده. ![]() قسمته دیگه ![]() محمد زیاد داریم. نگا الان به من هم میگن اس ام اس ![]() بارانی کمه! نایابه. یه دونه س ![]() ![]() همینه دیگه! به هر انسانی باید با این دید که معلمه نگاه کنی ![]() ملت تلاش میکنن این حسی که به تو دست میده رو داشته باشن، حالا تو این احساس رو نمی خوای؟! ![]() قانع شدم محمد جون. ![]() مرسی که چشم من رو باز کردی. ![]() نقل قول yasin نوشته:بعضیا چقدر خوب بعضیا رو میپیچونن ![]() منظورم تو نبودی ها ![]() چشم نداری ببینی محمد جون منو میپیچونه؟ ![]() ![]() حسود، تو هم بچه خوبی بشی میپیچونتت. ![]() نقل قول no name نوشته:یه جعبه شیرینی اضافه هم بدین به من ببرم برای خانوم بچه ها ![]() ببین کی اینجاست! محمد امین. ![]() چطولی عشقم؟ ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول ببین کی اینجاست! محمد امین. چطولی عشقم؟قربونت برم، سر به زنگا رسیدم، عیدی و شیرینی رو بگیرم دوباره میرم ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول no name نوشته:نقل قول ببین کی اینجاست! محمد امین. چطولی عشقم؟قربونت برم، سر به زنگا رسیدم، عیدی و شیرینی رو بگیرم دوباره میرم ![]() یاسین چیکار کرده شیرینی بده؟ ![]() زنگ میزندم ریجکت می کنه. ![]() چه خبره؟من خودی نیستم؟ ![]() باشه من میرم. ![]() پ.ن: ![]() |
||
|
|||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول yasin نوشته:![]() مخصوص اونایی که شیرینی میخوان ![]() همه دعوتین بیایین تا تموم نشده وعده دیدار فردا صبح ![]() ... جون الان کنارمه بهتون سلام میرسونه ![]() یاسین جون! زشته جلو بعضی ها خسیس بازی در بیاری! اونم واسه دوستان عزیزی مثل این بچه ها ![]() ![]() نگا به عشق شیرینی اخبار رو ول کردن اومدن انجمن ![]() جشن سایت که اومدی شیرینی یادت نره ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: امیر.حسین
پیام:
۴۶۹
عضویت از: ۲۸ مرداد ۱۳۸۹
از: اردبیل
طرفدار:
- پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان فعلا این تبلیغات معتاد نمودن عزیزان دیگه رو بیخیال شین! میان تو این تاپیکا و تعداد زیاد میشه شلوغ پلوغ! اون موقعست که مسعود و دوستاش باید نگران باشن که به جا سه چهار تا شیرینی رولت خامه ای یه دونه یه نصف یکی نصیبشون میشه ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:نقل قول samira نوشته:نقل قول مسعود نوشته:نقل قول no name نوشته:یه جعبه شیرینی اضافه هم بدین به من ببرم برای خانوم بچه ها ![]() کم کم پته مته ها دارن ریخته میشن ![]() کس دیگه ای نبوووود؟! ![]() اگه کسی امنیت منو تضمین میکنه، من حاضرم در راستای شیرینی خوردن تمام انجمن اسراری که در دل دارم رو بازگو کنم ![]() ![]() پ.ن: شاید برا سال تحویل زنده نباشم ![]() ![]() اصلا نگران نباش ![]() خودم اینجا نزدیکشم اگه خواست بیاد مشهد من سر راه جلوش رو میگیرم ![]() تو بگو ![]() نه بذار بیان مشهد، بلاخره اول زندگی رو باید با یاد ائمه شروع کرد ![]() ![]() نقل قول yasin نوشته:![]() مخصوص اونایی که شیرینی میخوان ![]() همه دعوتین بیایین تا تموم نشده وعده دیدار فردا صبح ![]() ... جون الان کنارمه بهتون سلام میرسونه ![]() آقا دوماد، شما که میخواین عیدی بدین، بگین مثل نامزد آقا کیاوش بیان تو سایت ماهم زیارتشون کنیم ![]() ![]() لطفا... پ.ن: البته برا دوستان گفتم وگرنه من که.... ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: امیر.حسین
پیام:
۴۶۹
عضویت از: ۲۸ مرداد ۱۳۸۹
از: اردبیل
طرفدار:
- پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول yasin نوشته:![]() مخصوص اونایی که شیرینی میخوان ![]() همه دعوتین بیایین تا تموم نشده وعده دیدار فردا صبح ![]() ... جون الان کنارمه بهتون سلام میرسونه ![]() یاسین ![]() ![]() ببینه اینقدر بخیلی جا میزنه عقد مقد کنسلااا ![]() بابا صابون زدیم این شکم صاحب مرده رو به خامه ای ای ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |