در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
.... خانوم تبریک میگم بابت حسن انتخابتون![]() ![]() نقل قول اميرحسين نوشته:یاسین و خانومش: ![]() مسعود و رفیقاش که مث همیشه از آب گل آلود ماهی میگیرن ![]() ![]() دخترخانمای سایت که یه عروسی افتادن ![]() ![]() اینم حسین که فقط فکر دنس و رقصه ![]() ![]() ![]() اینم یاسین داره به ما خوش آمد میگه ![]() ![]() اینم تو: ![]() ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
یکم رعایت کنین دیگه ![]() کلی از شما ها تعریف کردم واسش ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
درود![]() از عوامل استکبار( اِ محمد اینجایی فرزندم! ![]() ![]() چه خبر میمون و مبارکی! ![]() خدمت یاسین عزیز تبریک عرض میکنم ![]() ![]() مثل اینکه شیرینی رو هم این جماعت کفتار خوردن ![]() خب امیرحسین کار خودته ![]() ![]() زودتر بمیر حداقل یه حلوایی بزنیم! ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یاسین بدو شیرینی رو رو کن...![]() ![]() نمیام عروسیتا... ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول Despicable Me نوشته:یاسین بدو شیرینی رو رو کن... ![]() ![]() نمیام عروسیتا... ![]() ![]() پس نشونش نده، یکی کمتر میاد به بقیه بیشتر میرسه ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول Hamed-23 نوشته:... حلوا خور اومد ![]() ![]() یک درصد فکر کنید دو قدم میت رو همراهی کنه! عمرا! ![]() نمی دونم چی شده الان اینجا پیداش شده ![]() باشه که یه روز همه مون حلواشو بخوریم ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول no name نوشته:نقل قول Despicable Me نوشته:یاسین بدو شیرینی رو رو کن... ![]() ![]() نمیام عروسیتا... ![]() ![]() پس نشونش نده، یکی کمتر میاد به بقیه بیشتر میرسه ![]() من نیام کسی جرات نداره بره که ![]() ![]() یاسن هم خودیه ![]() ![]() ![]() نقل قول SMS نوشته:(منظور دیگه ای هم ندارم ![]() کاملا مشخصه ![]() جمع کنید بابا حلوا ماله عزاس کیک عروسی بزنید دم درشم پارچه سفیده آدم جون میگیره ![]() ![]() ![]() پ.ن:کمیل بیاد یاسینو میکشه... ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
![]() ![]() مخلص همتون هستم شیرینی رو چشمم فقط چجوری باید شیرینی بهتون برسونم !! ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول yasin نوشته:![]() ![]() مخلص همتون هستم شیرینی رو چشمم فقط چجوری باید شیرینی بهتون برسونم !! ![]() گفتم که، یادداشت کن ![]() همشو بفرست اینجا من خودم تقسیم میکنم بین بچه ها ![]() به من اعتماد نداری ؟! ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: امیر.حسین
پیام:
۴۶۹
عضویت از: ۲۸ مرداد ۱۳۸۹
از: اردبیل
طرفدار:
- پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول no name نوشته:نقل قول yasin نوشته:![]() ![]() مخلص همتون هستم شیرینی رو چشمم فقط چجوری باید شیرینی بهتون برسونم !! ![]() گفتم که، یادداشت کن ![]() همشو بفرست اینجا من خودم تقسیم میکنم بین بچه ها ![]() به من اعتماد نداری ؟! ![]() آخه سه نقطه ![]() علوفه ی دو تا گوسفند رو بدن بهت با ترازوی دیجیتالی نمی تونی تقسیم کنی ![]() اونوقت ادعای تقسیم بین این جماعت کفتار زده به سرت ![]() همینه دیگه! ادعا نزد ایرانیان است و بس ![]() یاسین راه ما نزدیکه ! پست کن بیاد داداش ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |