در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: kosars
پیام:
۵۲۴
عضویت از: ۱۷ آبان ۱۳۹۰
از: ▫̲̲͡͡ ̲ ̲̲͡|̡̡̡ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡
طرفدار:
- ژاوی-مسی-پیکه-فاب - ... - هیشکدوم یه موقعی تیمای اصفهانی خوب بودن:4: - اسپانیا - هیشکدوم - معلومه دیگه پپ - هیشکدوم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من فضولیم درد میکنه ![]() ![]() |
||
مطمئن برگرد | |||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
هه!! منو یاسین و ...خانوم داریم شیرینیا رو میخوریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول من فضولیم درد میکنه![]() ![]() گفته نگم ![]() ![]() حالا بگم ؟؟! ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول yasin نوشته:خسیس بازی چیه!!! میدونی کیلویی چنده ؟!!! ![]() ![]() وقتی دوتا نقل خوردی بهت میگم ![]() زود تند سریع اونایی که شیرینی میخوان بگن اونایی که میان عروسی بگن ![]() من حتما میام. ![]() تاریخ رو بگو، البته اگه میزاری بیام. ![]() یه مجلس شاد کنی هستم که نگو... ![]() نقل قول SMS نوشته:نقل قول Hamed-23 نوشته:... حلوا خور اومد ![]() ![]() یک درصد فکر کنید دو قدم میت رو همراهی کنه! عمرا! ![]() نمی دونم چی شده الان اینجا پیداش شده ![]() باشه که یه روز همه مون حلواشو بخوریم ![]() ![]() ![]() بوی حلوا خورده به دماغش... ![]() یاسین جون من دوزاریم کج بود نفهمیدم. ![]() مبارکه، به پای هم پیر شید، ایشالله یه خیلی بچه های خوشگل بیارید به من بگن عمو محمد. ![]() یاسین اگه برنامه چیدین بیاین شمال بیاین خونه ما حتما. ![]() خیلی خوشحال شدم، یاسین هم متاهل شد. ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: kosars
پیام:
۵۲۴
عضویت از: ۱۷ آبان ۱۳۹۰
از: ▫̲̲͡͡ ̲ ̲̲͡|̡̡̡ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡
طرفدار:
- ژاوی-مسی-پیکه-فاب - ... - هیشکدوم یه موقعی تیمای اصفهانی خوب بودن:4: - اسپانیا - هیشکدوم - معلومه دیگه پپ - هیشکدوم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Despicable Me نوشته:هه!! منو یاسین و ...خانوم داریم شیرینیا رو میخوریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آخه شیراز چه ربطی به اومیه داره !!! ی چی بگو بخوره ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کـــــــــــوثــــــــــــر نوشته:نقل قول Despicable Me نوشته:هه!! منو یاسین و ...خانوم داریم شیرینیا رو میخوریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آخه شیراز چه ربطی به اومیه داره !!! ی چی بگو بخوره ![]() آها پی بردن به اسرار مافیا راه وروش داره که عده ی معدودی از آقایون میتونن کشف کنن ![]() ![]() ![]() ![]() منتظر سینی ها باشید... ![]() سینیاشم خوشمزست... ![]() ![]() پاشید بیایید اگه کیک دوست دارید ![]() فقط ورود خانوما ها تااطلاع ثانوی ممنوعه... ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول مخلص همتون هستم شیرینی رو چشمم فقط چجوری باید شیرینی بهتون برسونم !!من یه پیشنهاد دارم ![]() شماره حسابشون رو بگیر پولشو واریز کن ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: امیر.حسین
پیام:
۴۶۹
عضویت از: ۲۸ مرداد ۱۳۸۹
از: اردبیل
طرفدار:
- پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Despicable Me نوشته:هه!! منو یاسین و ...خانوم داریم شیرینیا رو میخوریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول من فضولیم درد میکنه![]() ![]() گفته نگم ![]() ![]() حالا بگم ؟؟! ![]() جمع کن خودتو تا اون سینیو نکردم تو حلقت ![]() مرد حسابی ![]() ![]() یاسین جون دو قدم راهه ! بده بیاد گارداش ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول کـــــــــــوثــــــــــــر نوشته:نقل قول Despicable Me نوشته:هه!! منو یاسین و ...خانوم داریم شیرینیا رو میخوریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آخه شیراز چه ربطی به اومیه داره !!! ی چی بگو بخوره ![]() بخوره سیر میشه جا واسه شیرینی نمی مونه که ![]() چی کارش داری بنده خدا رو؟! داره حال زندگی رو میبره؛ میری تو برجکش ![]() پ.ن: یاسین فرار کرد ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
تو این سایت همه ی بچه ها بزرگ می شن عروس و داماد می شن...![]() فک کنم در آینده نوه نتیجه ها سکان این سایتو دست بگیرن! ![]() آقا یاسین خیلی بهتون تبریک می گم! ![]() هم به شما و هم به ....خانم! ![]() مباااااااااارکه! ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول اميرحسين نوشته:نقل قول Despicable Me نوشته:هه!! منو یاسین و ...خانوم داریم شیرینیا رو میخوریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول من فضولیم درد میکنه![]() ![]() گفته نگم ![]() ![]() حالا بگم ؟؟! ![]() جمع کن خودتو تا اون سینیو نکردم تو حلقت ![]() مرد حسابی ![]() ![]() یاسین جون دو قدم راهه ! بده بیاد گارداش ![]() واسه تو که 2 ساعت بیشتر راه نیست پاشو بیا دیگه ![]() گل تا تویوم خوش اولسون ![]() ![]() دوباره از همه تشکر میکنم ( ... جون) ![]() ![]() |
||
۲۹ اسفند ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |