در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
|
نقل قول روزای تعصیل رو خیلی دوست داری؟ناراحتی که باید بری مدرسه؟ میدونی من خوشحالم چون دوستامو میبینم؟ بله نه نه میدونی تو فکرم؟؟ تا حالا به آدم بی شخصیت برخورد کردی؟؟ دوس داری امروز بجای من باشی؟؟ |
||
|
|||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Leo.My.Life♥
پیام:
۲,۸۰۶
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: اینترنت!:|
طرفدار:
- Lionel Messi - رونالدینیو،پپ،کرایـــــــف - تیراختـــــــــــور - برزیل،اسپانیارم دوس دارم - :| - پپ گواردیولا - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول ♥маяyам♥ نوشته:نقل قول روزای تعصیل رو خیلی دوست داری؟ناراحتی که باید بری مدرسه؟ میدونی من خوشحالم چون دوستامو میبینم؟ بله نه نه میدونی تو فکرم؟؟ تا حالا به آدم بی شخصیت برخورد کردی؟؟ دوس داری امروز بجای من باشی؟؟ نه آره نه سیب دوس داری؟ موز چی؟ هلو چی؟ |
||
|
|||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: PARSOA
پیام:
۱,۱۱۲
عضویت از: ۴ فروردین ۱۳۹۱
از: نصف جهان
طرفدار:
- کینگ لئو..... - .... - سپاهان - اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نقل قول سیب دوس داری؟ موز چی؟ هلو چی؟نه اره نه زیاد ولی میخورم روزا زیاد میخوابی؟ تاحالا شده دوشب پشت سرهم نخوابی؟ بعدش تلافی کردی؟ |
||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: milad_lmondo
پیام:
۱,۳۶۵
عضویت از: ۲۰ اسفند ۱۳۹۰
از: گرگان
طرفدار:
- لیونل مسی-سانچز-پیکه و بقیه - مارادونا-کرایوف - استقلال - آرژانتین-اسپانیا - فرهاد مجیدی-میلاد میداوودی-مجتبی جباری-کریم انصاری فر - پپ گواردیولا-گاس - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول MARYAM نوشته:روزا زیاد میخوابی؟تاحالا شده دوشب پشت سرهم نخوابی؟بعدش تلافی کردی؟ نه زیاد آره آره دست راستت رو ماوس بود؟؟ میدونستی من خیلی باهوشم؟؟ میدونستی تو این تعطیلات زیاد نمیتونم بیام تو سایت ؟؟ |
||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۸۰۶
طرفدار:
- Lionel Messi - رونالدینیو،پپ،کرایـــــــف - تیراختـــــــــــور - برزیل،اسپانیارم دوس دارم - :| - پپ گواردیولا - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول میلاد نوشته:نقل قول MARYAM نوشته:روزا زیاد میخوابی؟تاحالا شده دوشب پشت سرهم نخوابی؟بعدش تلافی کردی؟ نه زیاد آره آره دست راستت رو ماوس بود؟؟ میدونستی من خیلی باهوشم؟؟ میدونستی تو این تعطیلات زیاد نمیتونم بیام تو سایت ؟؟ نه نه نه مسی رو بیشتر از ژاوی دوس میداری؟ از زلاتان بدت میاد؟ از کاکا هم بدت میاد؟ |
||
|
|||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
مسی رو بیشتر از ژاوی دوس میداری؟ از زلاتان بدت میاد؟ از کاکا هم بدت میاد؟ آره آره نه الان روزه؟ فردا صبح شبه؟ فردا شب چی صبحه؟ |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: PARSOA
پیام:
۱,۱۱۲
عضویت از: ۴ فروردین ۱۳۹۱
از: نصف جهان
طرفدار:
- کینگ لئو..... - .... - سپاهان - اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نقل قول مسی رو بیشتر از ژاوی دوس میداری؟ از زلاتان بدت میاد؟ از کاکا هم بدت میاد؟اره نه نه میدونی از دیروز تا حالا داره تواصفهان بارون میاد؟ میدونی برف رو بیشتر از بارون دوست دارم؟ میدونی اگه سیزده بدرم این جوری بارون بیاد از خونه بیرون نمیرم؟ |
||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۸۰۶
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول MARYAM نوشته:نقل قول مسی رو بیشتر از ژاوی دوس میداری؟ از زلاتان بدت میاد؟ از کاکا هم بدت میاد؟اره نه نه میدونی از دیروز تا حالا داره تواصفهان بارون میاد؟ میدونی برف رو بیشتر از بارون دوست دارم؟ میدونی اگه سیزده بدرم این جوری بارون بیاد از خونه بیرون نمیرم؟ نه نه آره از شکلکخوشت میاد؟؟ از چطور؟؟ میدونی سوال ندارم؟ |
||
|
|||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول از شکلکخوشت میاد؟؟از چطور؟؟ میدونی سوال ندارم؟ بله بله نه میدونی اگه مهمونامون بیان،من و بدبخت میکنن؟؟؟ میدونی چون من یه دخترم ک بارساییم؟؟؟؟ اینکه دختر فوتبالی باشه،عجیبه؟؟؟ |
||
|
|||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *Blue.Sky*
پیام:
۷۲
عضویت از: ۲۳ آبان ۱۳۹۰
از: spain
طرفدار:
- XAvi,cesc - XAVI - esteghlal - barcaaaaaaaaaaa - majidi - pep - مظلومی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی اگه مهمونامون بیان،من و بدبخت میکنن؟؟؟میدونی چون من یه دخترم ک بارساییم؟؟؟؟ اینکه دختر فوتبالی باشه،عجیبه؟؟؟ نه نه نه اصلا میدونین پسدر فردا باید بریم مدرسه؟؟ مدرسه رو دوس دارین؟؟؟ دلتون واسه دوستاتون تنگ شده؟؟؟ |
||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |