در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول میدونین پسدر فردا باید بریم مدرسه؟؟مدرسه رو دوس دارین؟؟؟ دلتون واسه دوستاتون تنگ شده؟؟؟ بلی بلی تاحدودی بلی میدونی الان خیلی عصبانیم؟ میدونی میخوام یکی رو خفه کنم؟ میدونی دلم میخواد با مشت بزنم به مانیتور؟ |
||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول میدونی الان خیلی عصبانیم؟میدونی میخوام یکی رو خفه کنم؟ میدونی دلم میخواد با مشت بزنم به مانیتور؟ نه نه نه،اه چه خشن میدونی مهمونامون 38 نفر بودن؟؟؟ میدونی الان رفتن؟؟ میدونی دارم میمیرم از خستگی؟؟ |
||
|
|||
۱۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول ♥маяyам♥ نوشته:میدونی مهمونامون 38 نفر بودن؟؟؟ میدونی الان رفتن؟؟ میدونی دارم میمیرم از خستگی؟؟ نه نه آره میدونی کل دیشبو بیدار بودم؟ میدونی یه اتفاق بدی برام افتاده؟ میدونی خیلی دوس دارم که زود بگن همه چی آروم شده دوباره؟ |
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Amirhosein
پیام:
۱,۷۵۷
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ESFAHAN
طرفدار:
- leo messi. david villa - revaldo.maradona - spain - Pep گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول SiLeNt PrInCeSs نوشته:نقل قول ♥маяyам♥ نوشته:میدونی مهمونامون 38 نفر بودن؟؟؟ میدونی الان رفتن؟؟ میدونی دارم میمیرم از خستگی؟؟ نه نه آره میدونی کل دیشبو بیدار بودم؟ میدونی یه اتفاق بدی برام افتاده؟ میدونی خیلی دوس دارم که زود بگن همه چی آروم شده دوباره؟ نه اره میدونی خیلی دانلود کردم؟ میدونی دانلود کردنو دوس دارم؟ میدونی؟ |
||
من بعدا امضا میذارم | |||
۱۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول میدونی خیلی دانلود کردم؟میدونی دانلود کردنو دوس دارم؟ میدونی؟ نه نه چیو؟؟؟؟نه میدونی از یکی کمک خواسم ولی کمکم نکرد؟؟؟؟ میدونی از دسش ناراحت نشدم؟؟؟ آدم مغرور باشه بده؟؟؟ |
||
|
|||
۱۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *Blue.Sky*
پیام:
۷۲
عضویت از: ۲۳ آبان ۱۳۹۰
از: spain
طرفدار:
- XAvi,cesc - XAVI - esteghlal - barcaaaaaaaaaaa - majidi - pep - مظلومی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی از یکی کمک خواسم ولی کمکم نکرد؟؟؟؟میدونی از دسش ناراحت نشدم؟؟؟ آدم مغرور باشه بده؟؟؟ نه نه آره میدونی یه چیزی باعث شد متعجب بشم؟؟؟ میدونی ایمیلم و یکی دیگه ورداشته ماله خودش؟؟ میدونی باید چیکار کنم؟؟ |
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: PARSOA
پیام:
۱,۱۱۲
عضویت از: ۴ فروردین ۱۳۹۱
از: نصف جهان
طرفدار:
- کینگ لئو..... - .... - سپاهان - اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نقل قول میدونی یه چیزی باعث شد متعجب بشم؟؟؟ میدونی ایمیلم و یکی دیگه ورداشته ماله خودش؟؟ میدونی باید چیکار کنم؟؟ نه نه نه امشب بازی بارسا وبیلبائو رو تلویزیون پخش میکنه؟ میدونی اگه پخش نکنه خیلی عصبانی میشم؟ تو میگی امشب بارسا میبره؟ |
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول MARYAM نوشته:امشب بازی بارسا وبیلبائو رو تلویزیون پخش میکنه؟ میدونی اگه پخش نکنه خیلی عصبانی میشم؟ تو میگی امشب بارسا میبره؟ نه آره منم آره .................. فردا میرین بیرون؟ فکر میکنی 13 نحسه؟ آدم خرافاتی ای هستی؟ |
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول فردا میرین بیرون؟فکر میکنی 13 نحسه؟ آدم خرافاتی ای هستی؟ بله نه، نه میدونی فردا باید 6 صب پاشم؟؟؟ میدونی میخوایم بریم باغ؟؟؟ میدونی حدود 40 نفریم؟؟؟ پ.ن:"به عدد 13 توهین نکنین شماره من تو دفتر نمره همیشه 13س؟؟!!" شانسه دیگه کاریش نمیشه کرد |
||
|
|||
۱۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: milad_lmondo
پیام:
۱,۳۶۵
عضویت از: ۲۰ اسفند ۱۳۹۰
از: گرگان
طرفدار:
- لیونل مسی-سانچز-پیکه و بقیه - مارادونا-کرایوف - استقلال - آرژانتین-اسپانیا - فرهاد مجیدی-میلاد میداوودی-مجتبی جباری-کریم انصاری فر - پپ گواردیولا-گاس - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
میدونی فردا باید 6 صب پاشم؟؟؟ میدونی میخوایم بریم باغ؟؟؟ میدونی حدود 40 نفریم؟؟؟ نه آره نه سبزه گره زدی ؟ اصلاً میدونی واسه چی گره میزنن؟ به نظرت تأثیر داره؟؟ |
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |