در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نظارت همه گانه رو دارین؟! فک نکنم هیچ تاپیکی تو سایت به این صورت نظارت بشه بترسید از خشم ناظران، ای اسپمران |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول یاس کبود نوشته:نقل قول اون از حسامتکذیب میشه. مداركشم موجوده نقل قول مسعود نوشته:و در آینده مسعود تو که منو به شدت نمک گیر کردی انشالله از خجالتت در میام نه ديگه پدرت مارو نمك گير كرد نقل قول MOHAMMADREZA نوشته:نقل قول نه بس بود انصافابازم اینجا اربده بزنم گریبان بدرم؟؟؟ چی توقع داری از من نزدیک بود برادران محترم نیرو انتظامی به خاطر اربده کشی منو بگیرن اگه قمه قداره دستم بود به عنوان برادران محترم اوباش منو میگرفتن پ.ن:یعنیا یه لحظه خودم از خودم ترسیدم چه دادی زدما ماشالله حس كردم تارهاي صوتي گلوت پاره شد نقل قول یاس کبود نوشته:حیف اون صدای نازک پشت تلفن نبود با اربده خرابش کنی؟؟؟ يعني منو ميگي؟؟ خوابيده بودم رو زمين دلمو گرفته بودم اين محمدرضا هم هي ابو تابشو زياد ميكرد پ.ن ولي حسام جريان اين صداي نازك با اون اربده فرق فوكوله نقل قول Mo T نوشته:ترول قسمت سوم چی شد ؟؟؟؟ ديشب از شدت خستگي بيهوش شدم نقل قول فعلا بازار حسام بخشی داغهتكبير نقل قول مسعود نوشته:نظارت همه گانه رو دارین؟! فک نکنم هیچ تاپیکی تو سایت به این صورت نظارت بشه بترسید از خشم ناظران، ای اسپمران تكبير |
||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول مسعود نوشته:نظارت همه گانه رو دارین؟! فک نکنم هیچ تاپیکی تو سایت به این صورت نظارت بشه بترسید از خشم ناظران، ای اسپمران کی ؟من؟ بقیه:کی؟ این؟ آخه برین بابا جوجه ناظرا یه زمان اینجا ناظر داشت،الانم ناظر داره:65 پ.ن:واسه این که اسپم نشه ته ته ته عکس |
||
|
|||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
عكست باز نميشه برادر اسپمر كياوش
|
||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: MoTaHaReH
پیام:
۳,۶۸۷
عضویت از: ۹ بهمن ۱۳۸۹
از: Near DeniZ :D
طرفدار:
- Hame :x . - RonaldinHo :x . - :| - SpaIn :x . BraZil :x . Argantin :x . - :| - Tto . :x pEp . :x - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول کمیل نوشته:عكست باز نميشه برادر اسپمر كياوش باز میشه با کمی تلاش اقا این |
||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول SUPER alexis نوشته:کی ؟من؟ بقیه:کی؟ این؟ آخه برین بابا جوجه ناظرا یه زمان اینجا ناظر داشت،الانم ناظر داره:65 پ.ن:واسه این که اسپم نشه تکبیر قشنگه پ.ن:اسپم هم شد اشکالی نداره کسی جرئت مقابله با جنبش اسپمی رو نداره |
||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
نقل قول کمیل نوشته:عكست باز نميشه برادر اسپمر كياوش عزیزم چرا شایعه میپراکنی؟ در ضمن وختی مسعود اسپم شده ناظر مباحث آزاد،چرا من اسپم ندم؟ |
||
|
|||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول SUPER alexis نوشته:نقل قول کمیل نوشته:عكست باز نميشه برادر اسپمر كياوش عزیزم چرا شایعه میپراکنی؟ بله پس جا داره به نكته زير هم اشاراتي بشه |
||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۹,۹۶۵
طرفدار:
نقل قول کمیل نوشته:نقل قول SUPER alexis نوشته:نقل قول کمیل نوشته:عكست باز نميشه برادر اسپمر كياوش عزیزم چرا شایعه میپراکنی؟ بله پس جا داره به نكته زير هم اشاراتي بشه حالا من ویرایش کردم،نه این که نکردم ولی این ویرایش فک کنم(و فقط فک کنم) که مل گذاشتن عکسه باشه گفتم اسپم نشه با هم تو یه پست گذاشتیمش |
||
|
|||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول SUPER alexis نوشته:نقل قول کمیل نوشته:نقل قول SUPER alexis نوشته:نقل قول کمیل نوشته:عكست باز نميشه برادر اسپمر كياوش عزیزم چرا شایعه میپراکنی؟ بله پس جا داره به نكته زير هم اشاراتي بشه حالا من ویرایش کردم،نه این که نکردم ولی این ویرایش فک کنم(و فقط فک کنم) که مل گذاشتن عکسه باشه گفتم اسپم نشه با هم تو یه پست گذاشتیمش يه سوال كلا به چيزي مثل روح معتقدي؟ ميگم ترول خوبي ميشيا بايد روت حساب بانكي باز كنم |
||
۱۸ فروردین ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |