در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بـــــــله يا نــــــــــه......... بازی | ||
نام کاربری: milad_lmondo
پیام:
۱,۳۶۵
عضویت از: ۲۰ اسفند ۱۳۹۰
از: گرگان
طرفدار:
- لیونل مسی-سانچز-پیکه و بقیه - مارادونا-کرایوف - استقلال - آرژانتین-اسپانیا - فرهاد مجیدی-میلاد میداوودی-مجتبی جباری-کریم انصاری فر - پپ گواردیولا-گاس - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول mina نوشته:میدونی من از فردا باید 6 صبح پاشم؟ میدونی خیلی سختمه صبح زود پاشم؟ میدونی اگه تا 5 صبم فوتبال داشته باشه بازم پاش میشینم؟ نه آره آره میدونی بعد از 28 روز امروز رفتم دانشگاه؟ میدونی الآن استاد آنتراک داده اومدم تو سایت؟ میدونی امروز تو دانشگاه بازار ماچ و روبوسی گرم بود ؟؟ |
||
۱۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میلاد نوشتiمیدونی بعد از 28 روز امروز رفتم دانشگاه؟ میدونی الآن استاد آنتراک داده اومدم تو سایت؟ میدونی امروز تو دانشگاه بازار ماچ و روبوسی گرم بود ؟؟ نه نه بازم نه میدونی منم الان تو دانشگام ساعته ناهار اومدم تو سایت؟ میدونی خیلی خوابم میاد؟ میدونی دوست دارم زودتر برم خونه؟ |
||
۱۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو |
نه نه نه حالت خوبه آواتارم قشنگه اين خوبه يا قبلي |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: amir1370
پیام:
۲۶۳
عضویت از: ۹ اسفند ۱۳۹۰
از: Iran
طرفدار:
- مسي - کرایف-روماریو- ریوالدو-رونالدو-مسی... - اسپانيا - خسرو حيدري- فرهاد مجیدی - فرگوسن گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ziba نوشته:حالت خوبه آواتارم قشنگه اين خوبه يا قبلي بله بله بله(عجب سوالي بود و عجب جوابي!!) امضاي جديدم قشنگه؟ ميدوني از كيه؟ امشب بارسا ميبره؟ |
||
۱۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Leo.My.Life♥
پیام:
۲,۸۰۶
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: اینترنت!:|
طرفدار:
- Lionel Messi - رونالدینیو،پپ،کرایـــــــف - تیراختـــــــــــور - برزیل،اسپانیارم دوس دارم - :| - پپ گواردیولا - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول امير نوشته:نقل قول ziba نوشته:حالت خوبه آواتارم قشنگه اين خوبه يا قبلي بله بله بله(عجب سوالي بود و عجب جوابي!!) امضاي جديدم قشنگه؟ ميدوني از كيه؟ امشب بارسا ميبره؟ بله نه بله میدونی ناظر شدم؟؟ میدونی بارسا امشب بازی داره؟ منو میشناسی؟ |
||
|
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۳۶۵
طرفدار:
- لیونل مسی-سانچز-پیکه و بقیه - مارادونا-کرایوف - استقلال - آرژانتین-اسپانیا - فرهاد مجیدی-میلاد میداوودی-مجتبی جباری-کریم انصاری فر - پپ گواردیولا-گاس - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول فرشته نوشته:میدونی ناظر شدم؟؟ میدونی بارسا امشب بازی داره؟ منو میشناسی؟ آره آره آره ( ناظرید دیگه ) میدونی امشب قراره بازیه لاتزیو ناپولی رو نشون بدن؟؟ به نظرت اصلاً این دوتا تیم ارزششو دارن که بازیه بارسا رو نشون ندن ؟؟ میدونستی پسر عموم همونقدی که من بارسا رو دوس دارم اونم لاتزیو رو دوس داره ؟؟( ولی باورش نمیشه که قراره بازی لاتزیو رو نشون بدن) |
||
۱۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو |
بله نه نه بارسلونا امشب ميتونه 5تا گل بزنه مسي گل ميزنه اينيستا چه طور |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول بارسلونا امشب ميتونه 5تا گل بزنهمسي گل ميزنه اينيستا چه طور بله بله بله میدونی امروز کلی آب بازی کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی سوما و پیشامون کلی دعوا و تحقیرمون کردن؟؟ میدونی خیلی جو گیرو مغرورن؟؟؟ |
||
|
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Iman-Emperatour
پیام:
۲,۴۱۸
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۸
از: مشهد سیتی
طرفدار:
- لیو مسی - یوهان کرایف - بارسا - اسپانیا - لیو مسی - تیتو وویلانوا - تیتو وویلانوا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میدونی امروز کلی آب بازی کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟میدونی سوما و پیشامون کلی دعوا و تحقیرمون کردن؟؟ میدونی خیلی جو گیرو مغرورن؟؟؟ نه نه! نه!! عید رفتی مسافرت؟ دوران عید بهت خوش گذشت؟ عیدی هم گرفتی؟ |
||
|
|||
۲۰ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۳۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول Iman نوشته:عید رفتی مسافرت؟ دوران عید بهت خوش گذشت؟ عیدی هم گرفتی؟ نه آره آره میدونی چرا اینطوری شد ؟؟ میدونستی امروز همون فردای دیروز ؟؟ میدونستی بازم نتیجه ی بازیه بارسا رو درس پیش بینی کردم ؟؟ |
||
۲۰ فروردین ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |