در حال دیدن این عنوان: |
۲۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: BRAIN
پیام:
۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI - PEP - SPAIN-ARGENTINA - PEP-FERGUSEN گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() فیلم هندی...!!!! |
||
|
|||
۲۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کمیل نوشته:![]() ترول قسمت هفتم ![]() ![]() اين قسمت ترول مربوط به سايت اف سي بارسلوناست ![]() شهر فشنگه ![]() ![]() ترول كار دست خودم ![]() فقط قبل از ديدن قول بدين كه سوء برداشت نكنيد و به پاي شوخي بزاريد ![]() ![]() ![]() ![]() اول از همه عكس انتخاباتي استاد سامي براي رياست دومين دوره مجلس اسپمينگ سايت ![]() ![]() راي ما استاد سامي ![]() دوم يه عكس منتشر شده از پارك نهج البلاغه ![]() دست عكاس درد نكنه ![]() ![]() و اما حديث نظارت سولماز بر مباحث ازاد به روايت تصوير ![]() نظارت بر مباحث ازاد ![]() دوستاني كه با من چت كردن اين صحنه براشون اشناس ![]() ![]() و اما عكس زير ![]() ![]() زهي خيال باطل ![]() ![]() حمله اسپمران و پيامدهاي كه داره ![]() بدون شرح ![]() ![]() اینکه نصف بیشترش خظاب به من بود ![]() تو عکس دوم به چهره و راه رفتنم نسبت به بقیه توجه داشته باشید ![]() اینا برن به کنار اون آخریه از همه مهمتره ![]() |
||
۲۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
كميل بدون شرح ت خيلي خفن بود ![]() ![]() |
||
۲۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Barcelona_Winner
پیام:
۵,۲۴۰
عضویت از: ۱۱ آبان ۱۳۸۷
از: زیر آسمان
طرفدار:
- مــســی - ریــــــوالــــــدو - اسپانیا - برزیل - گواردیولا - آراگونز گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت ![]() |
نقل قول کمیل نوشته:![]() ترول قسمت هفتم ![]() ![]() اين قسمت ترول مربوط به سايت اف سي بارسلوناست ![]() شهر فشنگه ![]() ![]() ترول كار دست خودم ![]() فقط قبل از ديدن قول بدين كه سوء برداشت نكنيد و به پاي شوخي بزاريد ![]() ![]() ![]() ![]() اول از همه عكس انتخاباتي استاد سامي براي رياست دومين دوره مجلس اسپمينگ سايت ![]() ![]() راي ما استاد سامي ![]() دوم يه عكس منتشر شده از پارك نهج البلاغه ![]() دست عكاس درد نكنه ![]() ![]() و اما حديث نظارت سولماز بر مباحث ازاد به روايت تصوير ![]() نظارت بر مباحث ازاد ![]() دوستاني كه با من چت كردن اين صحنه براشون اشناس ![]() ![]() و اما عكس زير ![]() ![]() زهي خيال باطل ![]() ![]() حمله اسپمران و پيامدهاي كه داره ![]() بدون شرح ![]() ![]() عکس دوم قیافه محمدو خیلی باحال در آوردی ![]() |
||
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنیهَا وَ سِرِّالمُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک | |||
۲۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من این دری وری هایی که کمیل گفت رو قویا تکذیب میکنم، من هیچگونه علاقه ای به ترول نداشتم، ندارم و نخواهم داشت![]() |
||
۲۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
جایی که من میگویم و او میشنود اینجا مینویسم تا بداند آنقدر دوستش دارم که دوست دارم دوست داشتنم را تمام دنیا بدانند ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۲۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
پرم از درده دلتنگی / واسم راهی نمیمونه تو که خوب و خوشی بی من / بدونه تو دلم خونه دلم خونه ، دلم خونه وجودم بی تو داغونه /دلم خونه نمیدونه ، نمیدونه کسی حاله من و جز خدا، نمیدونه (دلم خووونه) دلت خواسته که من هستم / که دنیامو به تو بستم که هروقت مشکلی باشه / برای تو دمه دستم ولی من چی؟ کیو دارم؟! که مثله خوده من باشه که هروقت عشقو کم دارم/ مثله معجزه پیداشه دلم خونه ، دلم خونه وجودم بی تو داغونه / دلم خونه نمیدونه ، نمیدونه کسی حاله من و جز خدا، نمیدونه تو که نیستی / پریشونم دلم خووونه هراسونم و حیرونم و دیوونه دلم خونه ، دلم خونه وجودم بی تو داغونه / دلم خونه نمیدونه ، نمیدونه کسی حاله من و جز خدا، نمیدونه ----------------------------------- کسی به این دست نزنه ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول محمدرضا نوشته:کسی به این دست نزنه ![]() نمیشه ![]() من الان حذف میکنم ![]() محمدرضا طوری میگی انگار هر چی تو نوشتی نابود کردیما ![]() ![]() دلت خونه، دلت خونه ![]() بیا پیش خودم برات یه خاطره تعریف کنم حسابی بخندی ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول نمیشهمن الان حذف میکنم فکر کنم میخوای کاری کنم دسترسیات حذف شه ![]() نقل قول محمدرضا طوری میگی انگار هر چی تو نوشتی نابود کردیماپه نه په..... تا کمیل اینجا تنها بود ارسال خالی هم میدادم دست نمیزد ![]() ![]() ![]() نقل قول دلت خونه، دلت خونه![]() نقل قول بیا پیش خودم برات یه خاطره تعریف کنم حسابی بخندی کمیل بنده خدا منو تا رامسر برد ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمدرضا نوشته:پرم از درده دلتنگی / واسم راهی نمیمونه تو که خوب و خوشی بی من / بدونه تو دلم خونه دلم خونه ، دلم خونه وجودم بی تو داغونه /دلم خونه نمیدونه ، نمیدونه کسی حاله من و جز خدا، نمیدونه (دلم خووونه) دلت خواسته که من هستم / که دنیامو به تو بستم که هروقت مشکلی باشه / برای تو دمه دستم ولی من چی؟ کیو دارم؟! که مثله خوده من باشه که هروقت عشقو کم دارم/ مثله معجزه پیداشه دلم خونه ، دلم خونه وجودم بی تو داغونه / دلم خونه نمیدونه ، نمیدونه کسی حاله من و جز خدا، نمیدونه تو که نیستی / پریشونم دلم خووونه هراسونم و حیرونم و دیوونه دلم خونه ، دلم خونه وجودم بی تو داغونه / دلم خونه نمیدونه ، نمیدونه کسی حاله من و جز خدا، نمیدونه ----------------------------------- کسی به این دست نزنه ![]() ![]() ![]() بازي زمونس داداش من البته درسته كه كسي جز خدا حالتو نميدونه! ولي اين تويي كه بر همه مشكلات بايد غلبه كني! سختي كه رو دوشته زياده ولي اوني كه من ميشناسم مرد همين روزاست.به قول مهران مديري كه ميگه من فقط اشتباهي بودم و بازيگوشي كردم و گناهي نداشتم. گاهي وقتا شرايط طوري پشت سر هم رقم ميخوره كه نميتوني نفس بكشي مثل رينگ بوكس كه يه لحظه گاردتو باز كني مشت رو خوردي و پشت سر هم اينقدر ميخوري تا از پا بيوفتي حتي فرصت نفس كشيدن هم نخواهي داشت ولي هميشه اوني كه داور دستشو بلند ميكنه برده نيست برنده اون كسيه كه زمين ميخوره و بعد بلند ميشه ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |