در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
شما که میایین اینجا اسپم میدین وبیکار میچرخین ![]() ![]() ![]() پ.ن: کاربران گرامی در تاپیک نقد ناظرین منتظر حضورگرم شما هستیم . ![]() ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
دوستانی که به فکر توطئه هستن!![]() کاری نکنید مسعود خشمگین شود ![]() ![]() سولماز بیا ![]() ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Pink.Girl
پیام:
۱,۸۷۸
عضویت از: ۲۴ آذر ۱۳۸۸
از: شیراز
طرفدار:
- LIONEL MESSI - کرایف-ریوالدو - استقلال - آرژانتین - هیچ کدوم - گواردیولا - غلام پیروانی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمدرضا نوشته:قابل توجه دوست عزیز ![]() من میدونم ایشون کنکور دارن و زحماتش هم به خاطره همینه و ندیده گرفتن خانواده به خاطر تلاشاش میباشه ![]() دوست عزیز ![]() باز آقای ژان والژان اومد ![]() کلا همه بچه کنکوریا همینن ![]() ![]() منم حرفای آقای مدیر اخبارو لاییییییییییییییک میکنم ![]() |
||
The sky was almost blue, the sun was almost bright | |||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول تو میدونی، بقیه ای که نمیدونن این قضیه رو چیکار کنن؟روشنگری!!!!من باید روشنگری میکردم اشتباه از من بود نقل قول من حرف نمیزنم تا وقتی که لازم بشه، وقتی سر چیزی تذکر میدم، بدونید که مورد مربوطه ش دیده شده. حرفت برا ما حجته ![]() پ.ن:اگه نمیگفتم با قلاف شمشیرش میفتاد به جونم ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mahi_kocholoo
پیام:
۳,۰۶۶
عضویت از: ۸ اسفند ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- xavi...... ژاوی - یوهان کرایوف - استقلال - اسپانیا - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نه دیگه مسعود جان خونه رو که از صاحبش نمیگیرن![]() حالا چون تو خیلی اصرار داری ناظر بمونی من پست سخت و طاقت فرسای مدیریت رو قبول میکنم ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:دوستانی که به فکر توطئه هستن! ![]() کاری نکنید مسعود خشمگین شود ![]() ![]() سولماز بیا ![]() ![]() ![]() بهههههله ![]() اعتماد به نفست منو کشته ![]() کمیل پاشو بیا واست توطئه چیدن ![]() دوستان ضدحال و دپرس خاهشا موج منفی ندین که تازه از فازش در بیومدیم دیگه حسش نی واردش بشیم با تشکر مدریت پااااااارک ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Missworldwide
پیام:
۱,۰۲۰
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۸۹
از: :|
طرفدار:
- fabregas,david villa,jeffren,bojan - guardiola - تیم دختران ابومسلم مشهد!!!! - spain - خودم و دوستام! - guardiola - قربان زاده ی سیبیل قشنگ!! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سولـــــــــماز نوشته:من دیگه برنگردم؟ ![]() چرا برگرد دلم تنگ شده واسه اون طرز حرف زدنای خشن و با صلابتت! ![]() خدایی خیلی حال میداد!! ![]() ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Mahshid نوشته:باز آقای ژان والژان اومد ![]() کلا همه بچه کنکوریا همینن ![]() ![]() منم حرفای آقای مدیر اخبارو لاییییییییییییییک میکنم ![]() ![]() نقل قول محمدرضا نوشته:پ.ن:اگه نمیگفتم با قلاف شمشیرش میفتاد به جونم ![]() برادر کشی تو مرام ما نیست ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Despicable Me نوشته:شما که میایین اینجا اسپم میدین وبیکار میچرخین ![]() ![]() ![]() پ.ن: کاربران گرامی در تاپیک نقد ناظرین منتظر حضورگرم شما هستیم . ![]() ![]() آورین به شما ![]() ![]() ![]() دوستان؛ جهت همکاری و کمک به سایت و مدیران و ناظرین؛ تشریف ببرید و نقد بفرمایید ![]() نقل قول مسعود نوشته:سولماز بیا ![]() ![]() ![]() آره اتفاقا نظر من هم همینه ![]() اگه خودش موافق بود رنک معاون اسپمر رو بهش میدیم ![]() ![]() ![]() پ.ن: کمیل جان جدی نگیر ![]() |
||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
قرار بود یه نفر که احیانا مدیر گالری هم هست یه کاری بکنه.![]() من موندم با این هوش و حواس چطور کار گالری رو انجام میده. ![]() |
||
|
|||
۲۲ فروردین ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |