در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمدرضا نوشته:عکس مسی رو هم میدم آیسا بزاره ببینین چه خوشگل افتاده ![]() خیلی خشنگ بود ![]() وای این عکسارو از کجا میابی ![]() درضمن آی سا رو اینطوری مینویسن ![]() ![]() راستی اسپم چه شکلیه ![]() ![]() بگین یکم اسپم بدیم ![]() ![]() ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول meilleur نوشته:نقل قول مسعود نوشته:![]() ![]() ![]() ![]() راحت باشین ![]() راحتن عزیزم ![]() بچه ها دقت کردین از نظارت استعفا دادم آخرین باری که این ستاره ها رو دیدم یکیشون آبی بود حالا همش قرمز شده ![]() چه حالی میده آدم بار مسئولیت سنگین نظارت ازش برداشته شه ها پ.ن: الان من هم شدم عین سامی و کیاووش اومدم سه تایی با هم بترکونیم اینجا ![]() الان کمیل و مسعود میزنن نصفم می کنن ![]() حسین به جمع ما خوش آمدی. حسین به جمع ما خوش آمدی ![]() |
||
|
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول SUPER alexis نوشته:حسین به جمع ما خوش آمدی. حسین به جمع ما خوش آمدی ![]() خوشحال نباشید، حسین از جمع شما خارج شد ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول بی دلیل هرگزشاهدی بر مدعای خود بیاور بعد از 2 سال از دانشگاه انصراف دادم دوباره میخوام کنکور بدم 2 ماه مونده به کنکور شارژ ADSL هم تموم شده با دایل آپ میام اسپم میدم. ![]() حرفی داری بزن عزیز. ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا همش از محمدرضا آواتار بگیرین و دلتون خوش باشه ![]() برد کسی میکنه که اصل جنس رو از صاحابش بگیره ![]() مثل من ، یه آواتار گرفتم، تا قیوم قیومت بر تمامی آواتاربازان سروری میکنم ![]() نقل قول حرفی داری بزن عزیز.بهر حال "کم آوردم" هم برای یه همچین جاهاییه دیگه ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
سیلاااااااااااااااااام بالاخره پنجشنبه شد و من آمـــــــــــــدم ![]() ![]() چه عجب من یه بار 5شنبه اومدم سایت و سایت درس بود.... ![]() ![]() سپند دود کنین چشم نشه ![]() |
||
|
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Missworldwide
پیام:
۱,۰۲۰
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۸۹
از: :|
طرفدار:
- fabregas,david villa,jeffren,bojan - guardiola - تیم دختران ابومسلم مشهد!!!! - spain - خودم و دوستام! - guardiola - قربان زاده ی سیبیل قشنگ!! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
وااای اواتارا خیلی خوشگل شده!!! ولی هیشکودومشون به این الکسیس نمی رسه!! ![]() ![]() ![]() ![]() خدا خیرت بده داداش محمدرضا!! ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Għáż@łĘ نوشته:وااای اواتارا خیلی خوشگل شده!!! ولی هیشکودومشون به این الکسیس نمی رسه!! ![]() ![]() ![]() ![]() خدا خیرت بده داداش محمدرضا!! ![]() الکسیس من خوشگلتره ![]() گفتم کسی تا فصل بعد الکسیس بر نداره. گفتمممم یا نگفتم گفتمممم یا نگفتم گفتمممم یا نگفتم ![]() بابا چرا آخه الکسیس.این همه بازیکن هست. ![]() من خواستم فصل بعد که الکسیس غوغا میکنه آواتارم یه سال باشه دست نخورده باشه ![]() حالا باید بریم سراغ تیو ![]() اگه اونم کسی بر نداره ![]() |
||
|
|||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۶
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
انقدر گفتین دستت درد نکنه دستت درد نکنه ![]() ![]() اونم دست چپم ![]() ![]() یکی آواتار پپ میخواست کی بود؟؟؟ ![]() دوستان آوتار کش نرین به همتون میرسه ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Missworldwide
پیام:
۱,۰۲۰
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۸۹
از: :|
طرفدار:
- fabregas,david villa,jeffren,bojan - guardiola - تیم دختران ابومسلم مشهد!!!! - spain - خودم و دوستام! - guardiola - قربان زاده ی سیبیل قشنگ!! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول SUPER alexis نوشته:نقل قول Għáż@łĘ نوشته:وااای اواتارا خیلی خوشگل شده!!! ولی هیشکودومشون به این الکسیس نمی رسه!! ![]() ![]() ![]() ![]() خدا خیرت بده داداش محمدرضا!! ![]() الکسیس من خوشگلتره ![]() گفتم کسی تا فصل بعد الکسیس بر نداره. گفتمممم یا نگفتم گفتمممم یا نگفتم گفتمممم یا نگفتم ![]() بابا چرا آخه الکسیس.این همه بازیکن هست. ![]() من خواستم فصل بعد که الکسیس غوغا میکنه آواتارم یه سال باشه دست نخورده باشه ![]() حالا باید بریم سراغ تیو ![]() اگه اونم کسی بر نداره ![]() من یادم نیس! اگرم گفتین من متوجه نشدم!!! اتفاقا همین الان تو جستجوی گوگل دنبال تلو بودم!! میخوای شما الکسیستو نگه دار من برم تلو؟؟؟؟ ![]() |
||
۲۴ فروردین ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |