در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول behzad نوشته:نقل قول Gandalf The White نوشته:نقل قول Franklin Edmundo Rijkaard نوشته:من حتی شنیدم اونایی که تو دو سه سال گذشته بخاطر پدراشون معاف شدند باید برن. این یعنی اینکه شامل حسین رزاق نژاد هم میشه ![]() ![]() پشت پرده: ![]() من کاملا تکذیب میکنم، خر ما از پل گذشته ![]() من این پلرو پیداش کنم، منهدمش کردم، دوستان اگه آدرسشو دارن واسم بفرستن ![]() پلش تخیلیه ![]() امروز فرداست که اون خره رو هم احضار کنند ![]() |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نماد قدرت برای مسعود.![]() ![]() ![]() بدون شرح. ![]() |
||
|
|||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
یعنی من چی بگم بهت؟!![]() برو خوش باش پسرک ![]() بعد کنکور نمادت رو میپرسم ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمدرضا نوشته:![]() من از دست این شاتل پیر شدم ![]() خدایی خودم و کنترل میکنم ماهی 7 گیگ مصرف دارم ![]() الانم با این سرویس محدوداش اومدم ![]() خدایی با این قیمت بالا و این ترافیک و سرعت افتضاح اشکم داره در میاد .... کسی مبین نت داره؟؟ ازش راضی هست؟؟ چرا؟ ![]() اصلانم قطعی نداره ![]() من که خیلی راضیم مخصوصا وقتی فیلم دانلود میکنم ![]() گَوی؟ شده جریان فارسی رو پاس بداریم ترکی رم زاپاس ![]() |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمدرضا نوشته:![]() من از دست این شاتل پیر شدم ![]() خدایی خودم و کنترل میکنم ماهی 7 گیگ مصرف دارم ![]() الانم با این سرویس محدوداش اومدم ![]() خدایی با این قیمت بالا و این ترافیک و سرعت افتضاح اشکم داره در میاد .... کسی مبین نت داره؟؟ ازش راضی هست؟؟ محمدرضا چقدر شبيه به هم هستيم ![]() براي منم داره تموم ميشه ![]() ![]() مودم مبين نت چنده؟؟؟ به دانشجو ها تخفيف نميدن؟ ![]() |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آثار هنری اسپمری. ![]() نقل قول کمیل نوشته:نقل قول محمدرضا نوشته:![]() من از دست این شاتل پیر شدم ![]() خدایی خودم و کنترل میکنم ماهی 7 گیگ مصرف دارم ![]() الانم با این سرویس محدوداش اومدم ![]() خدایی با این قیمت بالا و این ترافیک و سرعت افتضاح اشکم داره در میاد .... کسی مبین نت داره؟؟ ازش راضی هست؟؟ محمدرضا چقدر شبيه به هم هستيم ![]() براي منم داره تموم ميشه ![]() ![]() مودم مبين نت چنده؟؟؟ به دانشجو ها تخفيف نميدن؟ ![]() مودم مبین نت برای طرح تابستونه رایگانه. ![]() دو ماه دندون بزار رو جیگرت. ![]() |
||
|
|||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اگر كسي از اينترنت پرسرعتش ناراضيه ميتونه از دايال آپ استفاده بكنه تا قدر عافيت رو بدونه ![]() |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Franklin Edmundo Rijkaard نوشته:اگر كسي از اينترنت پرسرعتش ناراضيه ميتونه از دايال آپ استفاده بكنه تا قدر عافيت رو بدونه ![]() بابا دایل آپ خوبه که من که از دایل آپ راضیم واسه من سرعتش خیلی خوبه. |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول <span class='quoter'>khadije نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>Franklin Edmundo Rijkaard نوشته:</span>اگر كسي از اينترنت پرسرعتش ناراضيه ميتونه از دايال آپ استفاده بكنه تا قدر عافيت رو بدونه ![]() بابا دایل آپ خوبه که من که از دایل آپ راضیم واسه من سرعتش خیلی خوبه. چی میگی خدیج؟ ![]() دایال آپ ![]() ![]() من 1 هفته رفته بودم خونه ی عموم ![]() ![]() ![]() وای صبر ایوب میخاد ![]() اونم بعد کلی صبر نصف و نیمه لود میکنه ![]() |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول چی میگی خدیج؟ دایال آپ سرعتش خوبه؟! من 1 هفته رفته بودم خونه ی عموم رسیدم خونه نمیدونستم چه جوری قربون صدقه ی شاتل برم وای صبر ایوب میخاد اونم بعد کلی صبر نصف و نیمه لود میکنه ![]() ![]() یعنی اینطوری که شما دارین از دایل آپ بد تعریف میکنین واسه من اینطوری نیس خیلی خوبه خدارو شکر. |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |