در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: ز گهواره تا گور... | ||
نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول بابا همش حرفه واقعا آدم وقتی تفاوت دختران دانش آموز و پسران دانش آموز رو میبینه یه حس عجیبی پیدا میکنهخیلی ببخشیدا فک کنم مامان باباها اونقد که به انضباط ما بدبختا اهمیت میدن0.00001 انضباط پسرشون براشون مهم نیس من نمیدونم تو اردو گوشی به چه درد میخوره؟ ما سال پیش فقط تو اتوبوس از گوشی استفاده کردیم ولی انصافا یه جا قایم کرده بودم گوشیمو که عقل شیطونم نمیرسید حتی کیفارم گشتن پیداش نکردن نقل قول من قدم فقط 185 هتو کلاسمون یکی هست که 186 ه و یکی هم که 195 بقیه قدشونکوتاه تره ولی فکر نکنم من دیو نام بگیرم ولی شاید اون رفیق 195 رو بشه گفت آخه هنوز هم جای رشد داره یاد حامد حدادی افتادم چه خبره بابا تو قدت فقط 185ه؟ همچین میگه آدم فک میکنه نیپسیه حالا چی خوردین به ماهم بگین شاید بلند گشتیم |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۶۸
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول چی خوردین به ماهم بگین شاید بلند گشتیمیه بار از یه خرچنگی عکس گذاشته بود، من حالم بهم خورد می گفت اینو خوردم اصلا از این مسعود برنامه غذایی نگیرید، آدم قدش اندازه کف دست باشه ولی از اونا نخوره آخه چه کاریه. تو مدرسه هم همه شما رو با این قد می شناسن. پ.ن: اون تیکه آخر فقط به این دلیل بود که یه جوری به تاپیک ربطش بدم |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
تا بحال مزه ي هيچ گوشتي مثل گوشت قورباغه بهم نچسبيده
|
||
۲۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مسعود نوشته:من قدم فقط 185 ه تو کلاسمون یکی هست که 186 ه و یکی هم که 195 بقیه قدشونکوتاه تره ولی فکر نکنم من دیو نام بگیرم ولی شاید اون رفیق 195 رو بشه گفتآخه هنوز هم جای رشد داره من از وقتی یادم میاد تو صف نفر اول بودم. قد کوتاه ترین دانش آموز کلاس. ولی دو سال پیش یه قدی کشیدم در حد محسن. در حال حاضرم قدم حدود 180 ه. |
||
۲۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
خب دوستان کافیه برگدید بهموضوع تاپیک |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
بچه ها روش میخام واس تروره معلمای گنده دماغ بی شعور به خدا سوالارو میدادی انیشتین موهاش میچسبید به کلش خانم فک کرده ملک الیزابته بی شعور علاقم به فیزیکو یه باره نابود کرد به خدا اگه دستم میرسید این پوستر انیشتینو حسابی از خجالتش درمیومدم |
||
۲۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
من موندم این 540 متر دویدن به چه دردی میخوری اخه ! تمام بدنم درد میکنه ... خدا کنه یه روز این قوانین مسخره رو عوض کنن نقل قول ولی انصافا یه جا قایم کرده بودم گوشیمو که عقل شیطونم نمیرسید حتی کیفارم گشتن پیداش نکردن ولی یکی از تمیز ترین تقلبای دوران تحصیلیمو انجام دادم ... کتابو باز کردم ... همه سوالا رو جواب دادم ... کتابو بستم ... بردم برگمو دادم ... بیـــــــــــــــــست تا حالا 20 نمره تقلب نکرده بودم فقط مشکلش اینجا بود نمیدونستم جواب سوالا کدوم صفحست کلی دنبال گشتم |
||
|
|||
۲۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول RK12 نوشته:من موندم این 540 متر دویدن به چه دردی میخوری اخه ! تمام بدنم درد میکنه ... خدا کنه یه روز این قوانین مسخره رو عوض کنن واقعا ورزش شورشو در آورده ما هم 540 متر دویدیم ترم اول نفسم بند اومده بود اما ترم دوم رو نگا کنین چه گلی به سرم زدم: 4 نمره طناب رو از دست دادم چون بلد نیستم طناب بازی کنم اونم معلممون میگف باید 20 نوع طناب برین 4 نمره ی بارفیکس چون مشکل مفصلی دارم توی مچ دستم پر میمونه 12 نمره 2-3 نمره ش بخاطر شلوغی و کفش ورزشی نبردن و ناخن و اینجور چیزا پر میمونه تقریبا 10 نمره ک اگه دو سه تا منفی دیگه بگیرم کار حله میتونم برم شهریور امتحان بدم |
||
۲۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول lluvia نوشته:بچه ها روش میخام واس تروره معلمای گنده دماغ بی شعور به خدا سوالارو میدادی انیشتین موهاش میچسبید به کلش خانم فک کرده ملک الیزابته بی شعور علاقم به فیزیکو یه باره نابود کرد به خدا اگه دستم میرسید این پوستر انیشتینو حسابی از خجالتش درمیومدم حضرت علی (ع) میگن: هرکس به من ذره ای آموخته باشد، مرا مدیون خود کرده است. چی به سر بچه های امروزی اومده، که اینطور به معلم های بیچاره فحش میدن؟ ذره ای از مشکلات زندگی یک معلم رو اگر درک می کردید، از حرفای خودتون خجالت می کشیدید. حداقل بعنوان بزرگتر باید احترام معلم رو نگه داشت، فحش دادن به معلم اصلا کار درستی نیست. نه که خودم خیلی بچه خوبی بوده باشم، ولی هرکاری هم که میکردن، به معلم فحش نمیدادم. چون زحمت های مادرم رو خارج از مدرسه می دیدم، که بخاطر عمری پای تخته درس دادن و نوشتن، گردن درد و کمر درد یک عمره ولش نمیکنه. چی به سر بچه های امروز اومده؟ |
||
۲۸ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول کمیل نوشته:سالی که نکوست از بهارش پیداست حالا اولین جلسه از سری جلسات دانشگاه رو با درس مزخرف ریاضی اغاز کردیم استاد اومد گفت میخوام بپرسم شانس گند ما اسم منو خوند هیچی هم بلد نبود کلی ضایع شدیم رفت هی میگه لوگاریتم فلان و تابع فلان و ایکسو ایگرگ یکی نیست بگه با کی کار داری خیلی بد بود یه وقت نفهمن ناظر اینجایی آبروی سایت بره نقل قول ♥маяyам♥ نوشته:در اینجاس ک باید جمله مسعود به خودش یادآوری کنیم نقل قول مسعود نوشته:This topic has changed to a chatroom یا is changed یا has been changed که البته اولی درسته تره. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۸ فروردین ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |