در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: کاریکاتورهای آبی و اناری | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
13.04.2012 الموندو دپورتیوو هوادار اولی: « می بینم که خیلی خوشحالی». هوادار دومی: « ابه خاطر اینه که ما یکی از مهمترین پیروزی های این فصل رو بدست آوردیم... سلامتی آبیدال!» «این چگونگی خوشحالی کریستیانو بعد از گلزنی است» «و این هم چگونگی خوشحالی مورینیو بعد از پاسخ هایش در کنفرانس های مطبوعاتی است». |
||
۲۵ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۳۴۸
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
15.04.2012 اسپورت لوانته 1 - مسی «کلاسیک»،2 پادشاه خوان کارلوس: «به عنوان یک متخصص در این زمینه ... روشن است که شاگردان پپ به دنبال شکار یک فیل بزرگ هستند». |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۳۴۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
16.04.2012 الموندو دپورتیوو کریس رونالدو: «آنها می گویند که پنالتی برروی کوئنکا براساس قانون بوده است...» په په: « واقعا؟... قانون چی هست؟» |
||
۲۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۳۴۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
17.04.2012 اسپورت یک زمین فوتبال باید اینگونه باشد... زمانی که تیمها با بارسا دیدار دارند، تمام زمین های فوتبال، اینگونه می شوند چمن استمفورد بریج چگونه خواهد بود؟ الموندو دپورتیوو مو: « من در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرده ام، چرا که قوانین لیگ قهرمانان، به حضور من نیاز دارند... من صحبت کردن در پارکینگ را خیلی دوست دارم!» |
||
۲۹ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۳۴۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
18.04.2012 اسپورت آنها در فکر انتقام هستند، ما در فکر یک « اینیستازو» دیگر. اینیستا: « حافظه با ارزش است... هر چند که به خاطر سلامت قلب هایمان، من امیدوارم که به معجزه دیگری نیاز نداشته باشیم». الموندو دپورتیوو لیگ قهرمانان، پایان یک آبنبات چوپی. |
||
۳۰ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۳۴۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
19.04.2012 اسپورت آنهایی که هنوز آن را باور نمی کنند، 1- آنهایی که نمی توانند باور کنند،0 دلیل آن « چمن» است دروگبا: « و حالا من امیدوارم که در نیوکمپ هم همینگونه برای ما دست نخورده باقی بمانند» الموندو دپورتیوو پالو! ... پالو! ... پالو! .... پالو! [پالو: تیر دروازه، و یا در آخرین صحنه، یک ضربه روحی] |
||
۳۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۳۴۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
20.04.2012 اسپورت چهار راهکار برای بارسا برای درهم کوبیدن مادرید و حذف چلسی: 1. بدشانس نبودن (گربه: شانس آنها نسبت به رقبایشان خیلی بیشتر است) 2. بهبود دقت شوت زنی ( پادشاه خوان کارلوس: من می توانم نکاتی را در مورد دقت در هدف گیری به آنها بیاموزم) 3. اینکه داوران بیشتر پنالتی ها را قورت ندهند 4. و اینکه نیوکمپ به یک زودپز تبدیل شود الموندو دپورتیوو مسی: « من می خواهم تمامی هوادارن بارسا را به آرامش دعوت کنم... اگر ما در برابر چلسی موفق به گلزنی نشدیم، به خاطر این بود که ما همه گلها را برای مادرید نگه داشته بودیم!» |
||
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۳۴۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
21.04.2012 اسپورت ماسکی در برابر راموس، پویول در برابر په په، والدز در برابر کاسیاس، آلوز در برابر مارسلو، اینیستا در برابر اوزیل، ژاوی در برابر ژابی، ... تیتو در برابر عروسک خیمه شب بازی کارانکا پپ در برابر عروسک نی نی کوچولوی نق نقو مسی در برابر شیرجه رونده پر زرق و برق قطعا ... خیر در برابر شر |
||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۳۴۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
22.04.2012 اسپورت آنهایی که رویای لیگ را از دست دادند 1- آنهایی که لیگ را با گریه فتح کردند، 2 پپ: « حداقلش این بود که به آنها چگونه باختن را آموختیم». الموندو دپورتیوو پپ: « حداقل، ما، وقتی می بازیم ... کنترلمان را از دست نمی دهیم». |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۲,۳۴۸
طرفدار:
- کاربران عضو |
24.04.2012 اسپورت تو ما را به رم رساندی ... تو ما را به لندن رساندی... و حالا نوبت ماست تا شما را به مونیخ برسانیم. |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |