در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: آنتی رئال! | ||
نام کاربری: Ali.Pakbaz
پیام:
۱,۳۰۷
عضویت از: ۲۳ دی ۱۳۹۰
از: اردبیل
طرفدار:
- تمام بازیکنانی که در بارسا بازی می کنند به جز پیکه - !! - ! - !!!!! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول mina نوشته:من داشتم با بابام بازیو می دیدم فقط عالی ترین صحنه بازی که واقعا از خنده مرده بودم اون صحنه بود که رونالدورو به قوله نصیر زاده ساندویچ کردن محشر بود زدن لحش کردن بعد داور خطا نگرفت بعد رونالدو محکم با دستاش کوبید به زمینو یه کیم زد تو سرش من دیگه انقدر خندیدم که بابام عصبانی شده بود اتفاقا منم از اون صحنه خیلی خوشم اومد. واقعا قیافش دیدنی بود |
||
۳۰ فروردین ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نویر چقد عالی بود دیشب دمش گرم واقعا رونالدو شده بود مثه این دخترا ک بابایین و همه ش بهونه میگیرن طفلک دروازه ی خالی گیرش نمیومد کفری شده بود بایرن خوب بود اما رئال در حد اوساسونا واقعا تحمل یه بازی بدون پاسهای زیبای خودمون سخته وقتی توپ همیشه دست ماس میشه یه کم خاطرجمع بود دیشب معلوم نبود کی به کی پاس میداد طفلکی مارسلو و په په نتونستن زیاد حرکات رزمی باین تو زمین هیبت و قاطعیت داورو عشق بود کاش یکی از اینا داور ال میشد |
||
۳۰ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول حسین نوشته:دیشب بار دیگه ثابت شد رونالدو یه بازیکن فوق العاده معمولیه.... کاملا معمولی |
||
۳۰ فروردین ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
حالا شرایطمون با رئال مساوی شد هر دومون باید دوتا بزنیم واسه برد اما اونا باید به یه تیم درست و حسابی بزنن که هجومی بازی میکنه ما به تیمی که دفاعی بازی میکنه |
||
۳۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: پرچم-دار
پیام:
۱,۶۰۰
عضویت از: ۵ خرداد ۱۳۸۷
طرفدار:
- ژنرال ژاوی - یوهان کرایف - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:حالا شرایطمون با رئال مساوی شد هر دومون باید دوتا بزنیم واسه برد اما اونا باید به یه تیم درست و حسابی بزنن که هجومی بازی میکنه ما به تیمی که دفاعی بازی میکنه نه اونا اگه تو زمینشون یک گل هم بزنن میرن فینال ما رو بگو که یه روز کمتر هم قبل و هم بعد ال کلاسیکو باید استراحت کنیم و باید به دفاع وحشتناک و دروازه بان قوی ای 2تا بزنیم. اما بارسا میتونه |
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۳۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:حالا شرایطمون با رئال مساوی شد هر دومون باید دوتا بزنیم واسه برد اما اونا باید به یه تیم درست و حسابی بزنن که هجومی بازی میکنه ما به تیمی که دفاعی بازی میکنه رئال اگه 1-0 هم ببره،صعود ميکنه! |
||
۳۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
من داغونم این رئالی ها لاقل 1 گل زدن تو خونه بایرن!!! اما ما بارساییم
|
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۳۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Beauty.Dream
پیام:
۱,۱۱۰
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- all of them... - only pep... گروه:
- کاربران عضو |
مثلا شنبه شب الکلاسیکو هست... همیشه قبل از الکلاسیکو تو سایت غوغا بود... ولی انگار هیشکی دلو دماغ نداره... رئال باید سوراخ شه...محکومه که سوراخ شه |
||
|
|||
۳۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Xaviesta
پیام:
۱,۰۲۴
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: Terrassa
طرفدار:
- ژاوی-مسی-اینیستا - یوهان کرایف- پپ گواردیولا - اسپانیا - پپ گواردیولا- ویسنته دل بوسکه گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول همیشه قبل از الکلاسیکو تو سایت غوغا بود..ولی انگار هیشکی دلو دماغ نداره... فعلا همه توشوک باخت هستن من نمیدونم باوجود این نویر و چک چرا هرسال کاسیاسی که همیشه از مسی لایی میخوره بهترین دروازه بان میشه |
||
Nothing's clear; So don't judge | |||
۳۱ فروردین ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
آره هیشکی اصلا حرفه ال رو نمیزنه واقعا شو که ایم!به نظرم رئال و بی خیل!!!چمپیونز بچسبیم!نه که کاملا بی خیال اما خیلی انرژیشونو بچه ها واسه ال نزارن آخه شانس اول چمپیونزه
|
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۳۱ فروردین ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |