در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول دیگه اتاقم شده شعبه دوم بازار شام![]() نقل قول تا وقتی اتاقم تمیز نشه خبری از غذا نیستمی بینین جوونای مردم به چه حال و روزی افتادن؟؟ ![]() دلیل افسردگی جوونای این نسل همینه ها!! ![]() فک کنم باید به خواسته ی کمیل عمل کنم برم کمکشون! ![]() (به همین خبال باشین! ![]() پ.ن.فک کنم خیلی وقته کامنت نداده بودم! دست همین دو برادر بالا درد نکنه که فک کنم تلاششون داره تاثیر خودشو میذاره! ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
باز گشت الیکا به میادین![]() ![]() حالا اوج نگیری باز شورش رو رهبری کنی مثل اون موقع ها ![]() ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() خواستم خودم رو آزاد کرده باشم، جدی نگیرید ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آقا سامی خیلی باحالی ![]() ![]() ![]() هروقت کامنتاتو میخونم کلی میخندم. ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
شورش نکنیدا![]() اسپم هم ندید ![]() ![]() من برم بخوابم، کاربرای خوبی باشید ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۸
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
من نمی دونستم اعتماد و اسپم مترادف هستن ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:شورش نکنیدا ![]() اسپم هم ندید ![]() ![]() من برم بخوابم، کاربرای خوبی باشید ![]() ![]() خوب بخوابی! ![]() نگران نباش، ما اصلا اسپم نمیدیم! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول khadije نوشته:آقا سامی خیلی باحالی ![]() ![]() ![]() هروقت کامنتاتو میخونم کلی میخندم. ![]() آره منم همینجور ولی از همه باحال تر این شکلکاس ![]() ![]() |
||
|
|||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کمیل نوشته:باز گشت الیکا به میادین ![]() ![]() حالا اوج نگیری باز شورش رو رهبری کنی مثل اون موقع ها ![]() ![]() ![]() یاد اون موقع ها بخیر! ![]() فک کنم واسه تجدید خاطره ام که شده باید یه فکری بکنم! ![]() ![]() حالا دقیقا منظورت کدومش بود؟ ![]() نقل قول شورش نکنیدا![]() حالا کمیل یه چیزی گفت! ![]() من هنوز کامل کاملم بر نگشتم! ![]() هروقت کامل برگشتم از خجالتتون در میام! ![]() ![]() |
||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
کاربران انلاین.. کاربران افلاین که فردا انلاین میشن.. مهمان... غیره وکذالک...!! چرا انقدر بیکارید؟؟ هشت گام تا موفقیت... عصر ظهور سخنی با دوست... بحث و تبادل نظر در مورد مسائل روز دین کوثــر مولای متقیان، حضرت علی (علیه السلام) این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ... چشم دل باز كن كه جان بينی ... شهدا شرمنده ایم ... عترت ولایت فرقان کلام بزرگان گلچین مداحی و سخنرانی مذهبی ![]() ![]() پ ن: این اصلا تبلیغ نبود...!!!!!!!!! دعوت بود!! ![]() پ ن2: دارن میبرن مشهد از طرف دانشگاه.. 40هزار تومن دو روز..!! الان یکی یه حساب سر انگشتی بکنه بگه به من ببینم سرمون دارن کلاه میذارن؟؟ من با50تومن 4روز رفتم!! اونم هتل اپارتمان بردن الان که میبرن ما رو تو حسینیه!! نمیدونم برم یانه.. ولی قطعا نیاز به ارامش حرم رو دارم...بهم بگید چه کنم..؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۳ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |