در حال دیدن این عنوان: |
۱۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول مصطفی نوشته:8 کاربر آنلاین است. (2 کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان) عضو: 1 مهمان: 7 XAVIESTA-TOTALFOOTBALL, ادامه... صحنه جالبی بود ، اونم ساعت یک که اینجا همیشه ترافیک بوده منم که بودم از دیروز تا حالا اصلا خروج نزده رفتم بیرون از سایت پس منم حتما با اینکه خروج نزدم باید انلاین باشم |
||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول حسام نوشته:نقل قول مصطفی نوشته:8 کاربر آنلاین است. (2 کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان) عضو: 1 مهمان: 7 XAVIESTA-TOTALFOOTBALL, ادامه... صحنه جالبی بود ، اونم ساعت یک که اینجا همیشه ترافیک بوده منم که بودم از دیروز تا حالا اصلا خروج نزده رفتم بیرون از سایت پس منم حتما با اینکه خروج نزدم باید انلاین باشم به اونش ربطی نداره چه عجب |
||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Xaviesta
پیام:
۱,۰۲۴
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: Terrassa
طرفدار:
- ژاوی-مسی-اینیستا - یوهان کرایف- پپ گواردیولا - اسپانیا - پپ گواردیولا- ویسنته دل بوسکه گروه:
- کاربران عضو |
بچه ها من خاله م سرطان داره الآن بیمارستانه حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن اصلا حتی حرف هم نمیتونه بزنه توروخدا دعا کنین واسش حالش خوب بشه............
|
||
Nothing's clear; So don't judge | |||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول یکم دلداریم بدین بجا این حرفا خودتونو بذارین جا من یه لحظه ببینین چه حالی میشین اینقد داغه دلمو تازه نکنین حالا خوبه تلفاتمون فقط یکی من بودمما پولمون نمیرسه بریم شارژ 5 تومنی بخریم مثل بعضیا به جون خودت اولش که بهم گفتی به سرم زد برم شارژ بخرم امتحان کنم ولی گفتم بذا اول خودت امتحان کنی بعد نقل قول بچه ها من خاله م سرطان داره الآن بیمارستانه حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن اصلا حتی حرف هم نمیتونه بزنه توروخدا دعا کنین واسش حالش خوب بشه............حتما |
||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول Negarُُ نوشته:بچه ها من خاله م سرطان داره الآن بیمارستانه حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن اصلا حتی حرف هم نمیتونه بزنه توروخدا دعا کنین واسش حالش خوب بشه............ اییشالا خوب شه |
||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Leo.My.Life♥
پیام:
۲,۸۰۶
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: اینترنت!:|
طرفدار:
- Lionel Messi - رونالدینیو،پپ،کرایـــــــف - تیراختـــــــــــور - برزیل،اسپانیارم دوس دارم - :| - پپ گواردیولا - :| گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول Negarُُ نوشته:بچه ها من خاله م سرطان داره الآن بیمارستانه حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن اصلا حتی حرف هم نمیتونه بزنه توروخدا دعا کنین واسش حالش خوب بشه............ حتما....امیدوارم خوب بشن |
||
|
|||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Yas.Patoghneshin
پیام:
۴۸۳
عضویت از: ۲۸ اسفند ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- Xavi , Villa - Esteghlal va traxtor - Spain & Germany - Nekoonam - Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول چه ها من خاله م سرطان داره الآن بیمارستانه حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن اصلا حتی حرف هم نمیتونه بزنه توروخدا دعا کنین واسش حالش خوب بشه............ایشالله زود خوب میشن |
||
موضوع انشا: خوشبختی چیست؟ به نام خدا خوشبختی یعنی اینکه قلب پدر و مادرت بتپد ... پایان |
|||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Negarُُ نوشته:بچه ها من خاله م سرطان داره الآن بیمارستانه حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن اصلا حتی حرف هم نمیتونه بزنه توروخدا دعا کنین واسش حالش خوب بشه............ ایشالا خوب میشن عزیزم... |
||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Negarُُ نوشته:بچه ها من خاله م سرطان داره الآن بیمارستانه حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن اصلا حتی حرف هم نمیتونه بزنه توروخدا دعا کنین واسش حالش خوب بشه............ حتما عزیزم ایشالا زود خوب میشن. |
||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Negarُُ نوشته:بچه ها من خاله م سرطان داره الآن بیمارستانه حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن اصلا حتی حرف هم نمیتونه بزنه توروخدا دعا کنین واسش حالش خوب بشه............ حتما. ایشالا خوب میشن. |
||
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |