در حال دیدن این عنوان: |
۱۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: **love..xavi
پیام:
۸۲۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۹۰
از: کلبه تنهایی
طرفدار:
- ژاوی..پیکه.. - گواردیولا - بارسا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Negarُُ نوشته:بچه ها من خاله م سرطان داره الآن بیمارستانه حالش خیلی بده دکترا جوابش کردن اصلا حتی حرف هم نمیتونه بزنه توروخدا دعا کنین واسش حالش خوب بشه............ ایشالله که هر چی زود تر حالش خوب میشه... توکل کنید به خدا هر چی خدا بخواد همون میشه... |
||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: FCB.Fabregas
پیام:
۷۰۰
عضویت از: ۱۶ بهمن ۱۳۹۰
از: تنکابن
طرفدار:
- FaBrEgAs،MeSsI،.. - پرسپولیس - اسپانیا-آلمان - فرهاد مجیدی - گواردیولا - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
نگار جون انشاالله حالش خوب میشه
|
||
صفر باش !!! همان دایره ی ساده و خالی که با حضورش روبروی هر عددی ، آن را تا ده ها و صدها برابر ارزش میبخشد … |
|||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Xaviesta
پیام:
۱,۰۲۴
عضویت از: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: Terrassa
طرفدار:
- ژاوی-مسی-اینیستا - یوهان کرایف- پپ گواردیولا - اسپانیا - پپ گواردیولا- ویسنته دل بوسکه گروه:
- کاربران عضو |
ممنون ازهمه دیشب عملش کردن تازه به هوش اومده خداروشکر یه کم بهتر شده بازم ممنون |
||
Nothing's clear; So don't judge | |||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Yas.Patoghneshin
پیام:
۴۸۳
عضویت از: ۲۸ اسفند ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- Xavi , Villa - Esteghlal va traxtor - Spain & Germany - Nekoonam - Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ممنون ازهمه دیشب عملش کردن تازه به هوش اومده خداروشکر یه کم بهتر شده بازم ممنونخدارو شکر |
||
موضوع انشا: خوشبختی چیست؟ به نام خدا خوشبختی یعنی اینکه قلب پدر و مادرت بتپد ... پایان |
|||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول Negarُُ نوشته:ممنون ازهمه دیشب عملش کردن تازه به هوش اومده خداروشکر یه کم بهتر شده بازم ممنون خوب خدارو شکر ایشالا بهتر هم بشن و سالمو سر حال! |
||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Negarُُ نوشته:ممنون ازهمه دیشب عملش کردن تازه به هوش اومده خداروشکر یه کم بهتر شده بازم ممنون خدا رو شکر امیدوارم بهتر بشن و زود مرخص بشه |
||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: FCB.Fabregas
پیام:
۷۰۰
عضویت از: ۱۶ بهمن ۱۳۹۰
از: تنکابن
طرفدار:
- FaBrEgAs،MeSsI،.. - پرسپولیس - اسپانیا-آلمان - فرهاد مجیدی - گواردیولا - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Negarُُ نوشته:ممنون ازهمه دیشب عملش کردن تازه به هوش اومده خداروشکر یه کم بهتر شده بازم ممنون خداروشکر خوش حالمون کردی |
||
صفر باش !!! همان دایره ی ساده و خالی که با حضورش روبروی هر عددی ، آن را تا ده ها و صدها برابر ارزش میبخشد … |
|||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
خب امروز عسل اومده بود خونه مامن و عسل تنها بودیم خونهنگو این موجود زبل، از غفلت من استفاده کرده رفته قشنگ موهاش رو خیس کرده، لباسشو خیس کرده، بعدش لباسش رو در آورده اومده پیشم منم از ترس این که سرما بخورهلباس خودم رو پوشوندم بهشموهاش رو هم سشوار کردم و شونه کشیدمولی خدائیش دختر بودن خیلی خیلی سخت و بدههرچقدر سعی کردم آخر سر نتونستم گیره موهاش رو بزنم همینطوری گذاشتم بمونه و اما یه معادله 5 مجهولی شکل گرفته که الان در حال حلش هستمکمک کنید من تقریبا 20 دقیقه دیگه میرم بیرونمجبورممامانم خونه خاله هست و اونم یه جا قرار داره باید حتما بره! آبجیم هم خونهش هست، با شوهرخواهرمالان عسل میخواد که باباش بیاد و نمیخواد مامانش بیاد، باباش هم ساعت 7 باید بره مغازه و اگه بیاد باید چیکار کنه؟! از طرفی هم نمیخواد مامانش بیاد! لباسش هم خیسه نمیشه بپوشونم ببرمش پیش مامانم تا با خودش ببره در کل اوضاع خیلی دشوارهو هر دقیقه که سپری میشه سخت تر میشه اینم عکساش ولی آرایشگر خوبی میشم |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
حالا این عسل خانوم کی هست؟ آبجیته؟
|
||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
دختر خواهرمه خدا رو شکر رفت |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |