در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: mess-shiraz-222
پیام:
۵۲۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده |
آقای ناظر از شما بعید بود این همه اسپم....شما هم؟!!
|
||
چی بگم؟! | |||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول دايي بزرگه نوشته:نقل قول دایی حسام... نوشته:نقل قول خان دایی نوشته:نقل قول دايي بزرگه نوشته:نقل قول خان دایی نوشته:آمدیم اسپمی بدهیم اسم و آواتار جدید را به نمایش بگذاریم و برویم باشد سرمان خلوت شود و از نو به دیار دل تنگ باز گردم خدا رحم كنه راز بقا زياد تماشا ميكني؟ با پسر بابا چیکار داری میخواستم تمام رخش رو بذارم دلم براتون سوخید شیطونه میگه اون آواتار خوشگلمو بزارم پسر بابا بگرخه ها. من خودم رسما نوكريتو ميكنم فقط بيخيال اون عكسه تازه معدم رو به راه شده به غذا خوردن افتادمو از زير سرم خارج شدم ما چاکریم داداش. پس یادم باشه اومدید اراک یه بزگشو چاپ کنم بزنم رو دیوار کمتر غذا بخوری. |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول andriy shevchenko نوشته:آقای ناظر از شما بعید بود این همه اسپم....شما هم؟!! اينا اسپم نيست برادر جريان داره بالاخره دايي شدن هم مكافاتيه ديگه نقل قول پس یادم باشه اومدید اراک یه بزگشو چاپ کنم بزنم رو دیوار کمتر غذا بخوری.نياز نيست به خرج بيوفتي چاپ كني سر سفره يه ياداوري بكني همه چي حله |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول دايي بزرگه نوشته:نقل قول پس یادم باشه اومدید اراک یه بزگشو چاپ کنم بزنم رو دیوار کمتر غذا بخوری.نياز نيست به خرج بيوفتي چاپ كني سر سفره يه ياداوري بكني همه چي حله باشه. پس فقط یه لطف کن اگر من یادم رفت خودت یه یاد آوری بکن. |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول دايي بزرگه نوشته:نقل قول andriy shevchenko نوشته:آقای ناظر از شما بعید بود این همه اسپم....شما هم؟!! اينا اسپم نيست برادر جريان داره بالاخره دايي شدن هم مكافاتيه ديگه نقل قول پس یادم باشه اومدید اراک یه بزگشو چاپ کنم بزنم رو دیوار کمتر غذا بخوری.نياز نيست به خرج بيوفتي چاپ كني سر سفره يه ياداوري بكني همه چي حله آقا حسام واقعا یک اراکی اصیل هستینا |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول NILOOFAR نوشته:آقا حسام واقعا یک اراکی اصیل هستینا تشکر میکنم. ولی یعنی انقدر تابلوئه که از پشت کامپیوتر هم معلومه؟؟؟ |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
خدایی این چه وضعیه؟ پستای ملتو ویرایش میکنین بعد خودتون چت رومش کردین؟ بعد بقیه چت روم میکنن اینجا رو همشو حذف میکنین؟ بعد میگین بعد یه ساعت میشه ویرایش کرد؟ خب اینا رو خیلی راحت میتونین تو چت روم مطرح کنین. تمام اون اسپما هم جریان داشت و شما حذف کردین. حتی خیلی وختا پستایی که اسپم نبودن هم حذف کردین. ولی به طور متسوط دارین هر سه دقیقه پست میدین. بعد تو قوانین اساسی نوشته همه با هم یکسانن. |
||
|
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Josep Guardiola i Sala نوشته:خدایی این چه وضعیه؟ پستای ملتو ویرایش میکنین بعد خودتون چت رومش کردین؟ بعد بقیه چت روم میکنن اینجا رو همشو حذف میکنین؟ بعد میگین بعد یه ساعت میشه ویرایش کرد؟ خب اینا رو خیلی راحت میتونین تو چت روم مطرح کنین. تمام اون اسپما هم جریان داشت و شما حذف کردین. حتی خیلی وختا پستایی که اسپم نبودن هم حذف کردین. ولی به طور متسوط دارین هر سه دقیقه پست میدین. بعد تو قوانین اساسی نوشته همه با هم یکسانن. شما خودشو ناراحت نكن من كه نتونستم برات دل تنگو شرح بدم اميدوارم بالاخره روزي اين اتفاق بيوفته ارسال پشت سر هم يعني اينكه كسي ارسال نزنه يه نفر چهار تا ارسال بزنه الان اين تا اينجا معلوم شده؟؟؟ ادامه بدم بقيه سوالات رو؟؟ |
||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
اسم جدید ما رو هم دریابیدلازم به ذکره که بعد از محمدرضا ابتکار عکل دست من بود و من سریعتر تغییر دادمبعدش حسام و بعدش کمیل شدیدا لازم دونستم اینو بگم دوما حسام و کمیل! یعنی من اینقدر هویج هستم که فرق جهاد رو با خودکشی ندونم؟! اگه کامنتای منو هم بخونید گفتم که بهتر بود اون ملت به جای خودکشی بیان جهاد کنن! خودکشی یعنی اینکه تفنگ رو بذاری رو پیشانیت و خلاصجهاد یعنی اینکه تفنگ رو بگیری سمت دشمن! یکی تو بزنی یکی اونا اگر زنده موندی قهرمانی و اگر مردی شهیدی! البته اگر در راه خدا باشه باسمه تعالي سلام خدمت سوءال كننده عزيز: مسئله اي كه در ابتدا بايد متذكر آن شد اين كه :مراجع بزرگ تقليد ميفر مايند اگر فردي را مجبور به انجام گناهي كنند وطرف هم راضي به آن عمل نباشد براي او گناهي محسوب نمي شود ومرتكب عمل حرامي نشده است. ولي خود كشي :به نظر تمام ايات عظام در هيچ حالي جايز نيست واز جمله گناهان بزرگ شمرده شده است.ولو فردي در شرايط سخت تر از اين مسئله اي كه شما بيان فرموديد قرار بگيرد حتی اگر دختر قرار باشه در معرض تجاوز قرار بگیره حرامه! صد در صد حرامه و هیچ شکی نیست! ولی اگر طرف تجاوز کننده رو بکشه جایزه و گناهی نداره |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول دايي بزرگه نوشته:نقل قول Josep Guardiola i Sala نوشته:خدایی این چه وضعیه؟ پستای ملتو ویرایش میکنین بعد خودتون چت رومش کردین؟ بعد بقیه چت روم میکنن اینجا رو همشو حذف میکنین؟ بعد میگین بعد یه ساعت میشه ویرایش کرد؟ خب اینا رو خیلی راحت میتونین تو چت روم مطرح کنین. تمام اون اسپما هم جریان داشت و شما حذف کردین. حتی خیلی وختا پستایی که اسپم نبودن هم حذف کردین. ولی به طور متسوط دارین هر سه دقیقه پست میدین. بعد تو قوانین اساسی نوشته همه با هم یکسانن. شما خودشو ناراحت نكن من كه نتونستم برات دل تنگو شرح بدم اميدوارم بالاخره روزي اين اتفاق بيوفته ارسال پشت سر هم يعني اينكه كسي ارسال نزنه يه نفر چهار تا ارسال بزنه الان اين تا اينجا معلوم شده؟؟؟ ادامه بدم بقيه سوالات رو؟؟ اینو دیگه از کجا در آوردی؟ یعنی اون چت رومی که ملت میکردن و تو و مسعود حذف میکردین هم اینطوری بود؟ قشنگ یادمه میگفتی الان اینجا چت رومه؟ خب این کاری که شما دارین میکنین چیه؟ غیر از چت رومه؟ |
||
|
|||
۱۵ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |