در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ما اصلا تنبل نیستیم، تابستون پارسال دو روز در هفته بعد سالن با دختر عمه م از دانشجو تا معالی آباد پیاده می رفتیم. تو این یه مورد هم تنها بودم، هم هوا خیلی گرم بود.تابستون که اصلا خونه نیستم یادش به خیر 2 سال پیش با دهن روزه تو کوچه و پس کوچه فوتبال بازی میکردیم 3 سال اولی که روزه گرفتن رو شروع کردم میرفتم زمین چمن فوتبال بازی میکردم میرسیدم خونه هرچی فحش بلد بودم به خودم میدادم نقل قول درضمن ما دختریم بمون اجازه نمیدن 11 بیایم خونه.کسی نگفت 11 برو خونه زود تر حرکت میکردی زودتر بر میگردی نقل قول دفعه بعدی تشریف اوردید یکم بیاید بالاتر حالش بیشتره اطلسی چی داره آخه؟ برید ستارخان، زرگری، قصر دشت، قدوسی، این همه جا هست خب. درضمن گاز میدون نیست فلکه استتو بگو کجا من بهت بگم رفتم یا نه اسم بلد نیستم ولی به قول حسام حفظی همه جا میرم نقل قول شبچره به به شبچره بابا بستنی کاخ شاطر عباس غذای دانشگاه شیراز نقل قول داداش جون خیالت راحت اینجا خانواده ای در کار نیست.ما غیر از وقت غذا اصلا با خانواده کار نداریم. وقت غذا هم من میرم طبقه پایین غذا رو میارم بالا دور هم میخوریم بعدم دور هم جمع میکنیم سفره رو. اصلا فکر کن خونه خودتونه. داره اتفاقات جالبی میوفته ها پس داداش درو باز کن من اومدم این کمیل رو هم شده خر کش میکنم میارم |
||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول CapitaN نوشته:نقل قول ما اصلا تنبل نیستیم، تابستون پارسال دو روز در هفته بعد سالن با دختر عمه م از دانشجو تا معالی آباد پیاده می رفتیم. تو این یه مورد هم تنها بودم، هم هوا خیلی گرم بود.تابستون که اصلا خونه نیستم یادش به خیر 2 سال پیش با دهن روزه تو کوچه و پس کوچه فوتبال بازی میکردیم 3 سال اولی که روزه گرفتن رو شروع کردم میرفتم زمین چمن فوتبال بازی میکردم میرسیدم خونه هرچی فحش بلد بودم به خودم میدادم هر چی بیشتر میگذره بیشتر به شباهتمون پی میبرم داداش. اون قضیه فحشو منم زیاد تجربه کردم. نقل قول نقل قول داداش جون خیالت راحت اینجا خانواده ای در کار نیست.ما غیر از وقت غذا اصلا با خانواده کار نداریم. وقت غذا هم من میرم طبقه پایین غذا رو میارم بالا دور هم میخوریم بعدم دور هم جمع میکنیم سفره رو. اصلا فکر کن خونه خودتونه. داره اتفاقات جالبی میوفته ها پس داداش درو باز کن من اومدم این کمیل رو هم شده خر کش میکنم میارم در خدمتیم. تازه کجاشو دیدی برنامه ریختم در حد لالیگا. بت بگم بال در میاری. |
||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول هر چی بیشتر میگذره بیشتر به شباهتمون پی میبرم داداش.اون قضیه فحشو منم زیاد تجربه کردم. اووو من یه مدت خود فحشی پیدا میکنم در حد لالیگا بعضی از روزای این ترم برنامه کاریم اینطور بود 8-2 دانشگاه 3-4.5 فوتسال 5-7 بدنسازی 10-12 دو این روزا آخر شب خدا به دادم میرسید انقده به خودم فحش میدادم که خدا میدونه نقل قول در خدمتیم.تازه کجاشو دیدی برنامه ریختم در حد لالیگا. بت بگم بال در میاری. داداش خودت که میدونی من نخورده مستم نگفته بال در اوردم تو بگو بـــ من تا ته برنامه هات و خوندم |
||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول CapitaN نوشته:داداش خودت که میدونی من نخورده مستم نگفته بال در اوردم تو بگو بـــ من تا ته برنامه هات و خوندم از گشت ارشاد مزاحم میشم به علت نخورده مست بودن به 36 ضربه شلاق محکوم میشی ( چون نخوردی نصف شد) میخری یا می خوری؟؟ پ.ن: اونایی که گشت ارشاد رو دیدن میگیرن چی میگم پ.ک: اونایی هم که خودشون تو این موقعیت بودن بیان خودشونو لو بدن ببینیم |
||
... | |||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول CapitaN نوشته:نقل قول هر چی بیشتر میگذره بیشتر به شباهتمون پی میبرم داداش.اون قضیه فحشو منم زیاد تجربه کردم. اووو من یه مدت خود فحشی پیدا میکنم در حد لالیگا بعضی از روزای این ترم برنامه کاریم اینطور بود 8-2 دانشگاه 3-4.5 فوتسال 5-7 بدنسازی 10-12 دو این روزا آخر شب خدا به دادم میرسید انقده به خودم فحش میدادم که خدا میدونه خوش به حالت من که این چند وقته هر جا میخواستم برم اینجوری بم نگا میکردن میگفتن تو مگه کنکور نداری؟؟؟ نقل قول نقل قول در خدمتیم.تازه کجاشو دیدی برنامه ریختم در حد لالیگا. بت بگم بال در میاری. داداش خودت که میدونی من نخورده مستم نگفته بال در اوردم تو بگو بـــ من تا ته برنامه هات و خوندم اول یه برنامه ریختم دیدم خیلی سنگین میشه دیگه. بعد برنامه کوهو از توش برداشتم. ولی در کل هر کاری کردم نتونستم وقت زیادی برا استراحت توش جا بدم. |
||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول <span class='quoter'>A - L - E - X - I - S نوشته:</span>دوستانی که میگن نکنین این کارا رو!!!!!!! کتاب مدرسه رو باید تیکه تیکه کرد باید سوزوندش ما که بعضی وقتا بعد از امتحانا توپی چیزی نداشتیم کتابامون رو مینداختیم وسط باهاشون فوتبال بازی میکردیم کتابا رو نگه داریم که چی بشه؟!؟!؟ که هربار نگامون بهشون میفته بفهمیم چه دوران بدی رو گذروندیم؟!؟!؟ چرا باید تیکه تیکه کرد؟؟ سوزوند؟؟؟ شماها که الحمدالله به اینترنت دسترسی دارید این مدارس کپری رو یه سرچ بکنید... ببینید با چه بدبختی و مشقتی درس میخونن؟؟!!!! میز ونیمکت های مدارس ما چه به روزش اومده؟؟ کتابای بچه های ما چه به روز شون اومده؟؟ چقدر زحمت کشیده شده واسه همین دفتر کتابا تا برسه دست شما؟؟ همین جنگل های شمال که میرید لذت می برید درب وداغون نشده ؟؟؟ وقت و انرژی کارگری که تو این پروسه زحمت کشیده ارزش نداره؟؟ فقط وقت ما ارزش داره؟؟ اون ماشینی که تو جریان ساخت دفتر کتابا سوخت مصرف کرده سوختش مهم نیس؟؟؟ منابع طبیعی مون هدر بره برامون مهم نیس؟؟؟ این وسط یکی مغول هارو خوب اومد!!! فرهنگ به همین چیزاس دیگه نه؟؟؟ دوستان به من بگید برای چی درس میخونیم؟؟ برای چی باید کنکور بدیم؟؟؟ دانشگاه بریم؟؟ که بهمون بگن باسواد... ؟؟ باسوادی که فرهنگشو ... کتابشو پاره کنه اتیش بزنه.. به چه درد میخوره؟؟ !! حتما باید از هرچی بیزارمیشید.. متنفر میشید بزنید نابودش کنید؟؟این طوری باشه پس فردا ظروف آشپزخونه رو میشکنیم... 4روز بعدش هم یکی تو زندگی مون پیدا بشه که متنفر باشیم ازش باید بزنیم نابودش کنیم دیگه نه؟؟؟!!! لازم نیس نگهشون دارید ببرید بدید کسی که لازم داره!! خودتون این قضیه رو فرهنگ کنید کتابارو بدید مدرسه بگید ببرن بدن جاهایی لازمه .... بچه هاش حاضر با همین کتاباهم سر کنن اما فقط درس بخونن که نگن ملت ایران بی سواده!! اینم راه خوبیه: نقل قول پ.ن: دوستان عزیز این کتابا رو دونه ای 500 تومن میخرن نکنید این کارا رو. هم یه پولی دست شما رو میگیره هم یه بنده خدایی از این کتابا استفاده میکنه. الان همین کتابای دسته دوم نبود پدر من برا کنکور در میومد.نقل قول کوثر جان این کار هر روزمون نیست که. من همه کتابهای راهنماییم رو سالم سالم دادم کتابفروشی محمدی. (یه کتابفروشیه که کتابهای قدیمی رو میخره و به نیازمندا با قیمت خیلی کمتر میفروشه) اینطوری نیست که بعد هر امتحانی این بساطا رو داشته باشیم که، این یکی واقعا یه مورد خاص بود.حالا بیشتر هدفتون از این کارا خنده و شوخیه میدونم اما سعی کنید خلاق باشید راههای بهتری هم واسه خنده هست!! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول میزبان نوشته:نقل قول CapitaN نوشته:نقل قول هر چی بیشتر میگذره بیشتر به شباهتمون پی میبرم داداش.اون قضیه فحشو منم زیاد تجربه کردم. اووو من یه مدت خود فحشی پیدا میکنم در حد لالیگا بعضی از روزای این ترم برنامه کاریم اینطور بود 8-2 دانشگاه 3-4.5 فوتسال 5-7 بدنسازی 10-12 دو این روزا آخر شب خدا به دادم میرسید انقده به خودم فحش میدادم که خدا میدونه خوش به حالت من که این چند وقته هر جا میخواستم برم اینجوری بم نگا میکردن میگفتن تو مگه کنکور نداری؟؟؟ نقل قول نقل قول در خدمتیم.تازه کجاشو دیدی برنامه ریختم در حد لالیگا. بت بگم بال در میاری. داداش خودت که میدونی من نخورده مستم نگفته بال در اوردم تو بگو بـــ من تا ته برنامه هات و خوندم اول یه برنامه ریختم دیدم خیلی سنگین میشه دیگه. بعد برنامه کوهو از توش برداشتم. ولی در کل هر کاری کردم نتونستم وقت زیادی برا استراحت توش جا بدم. فک کردین فقط خودتون برنامه دارین؟تازشم من تابستون میام اراک دلتون بسوزه |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول راههای بهتری هم واسه خنده هست!!مثلا تا همون کتاب فروشی محمدی با کتاب روپایی بزنید ولی دقت کنید که کتاب پاره نشه تا بشه ازش استفاده کرد. نقل قول <span class='quoter'>NILOOFAR نوشته:</span>فک کردین فقط خودتون برنامه دارین؟تازشم من تابستون میام اراک دلتون بسوزه این که دل سوختن نداره من تقریبا کل تابستون غیر از چند روز اراکم. |
||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
وااااااااااااااااااااااااااااااای به خدا نیمسوز شدم چشام درومد آخه چه خبره کلا همه با این چشای من مشکل دارن یه روز نیای 12 صفه میپرن جلو راسی پسرا هم انقد لوس بودن ما خبر نداشتیم من فک میکردم فقط دخترا انقد لوس و بی نمکن تازه دیدم شما دست مارو از پشت بستین دیگه چقدم قربون صدقه ی هم میرن |
||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول lluvia نوشته:راسی پسرا هم انقد لوس بودن ما خبر نداشتیم من فک میکردم فقط دخترا انقد لوس و بی نمکن تازه دیدم شما دست مارو از پشت بستین دیگه چقدم قربون صدقه ی هم میرن میسوزی؟؟؟ مگه ما پسرا چمونه که قربون صدقه همدیگه نریم؟؟؟ |
||
۱۷ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |