در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Dear user نوشته:نقل قول گمنام نوشته:نقل قول Dear user نوشته:نقل قول گمنام نوشته:اتفاقا یه تور شمال گردی تو برناممون هست. ![]() ولی قرار شده به ساری که رسیدیم شهرو دور بزنیم و از داخل شهر رد نشیم. ![]() شما رو راه میدن تو ساری؟ ![]() اینجا مراسم اراکی کشون داریم! ![]() آخه تو تو عمرت اراکی دیدی؟؟؟ ![]() برا شما ها زوده بخواید اراکی کشون راه بندازید. ![]() یه مقدار باید تلاشتون رو بیشتر کنید شاید بتونید از دور یه اراکی رو ببینید و فرار کنید. ![]() اوهوکی! ![]() اراکی رو تو ساری راه نمیدن سراغ بارانی رو میگیره! ![]() ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. ![]() من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آقا این بحث گرگان و ساری و بابل و اراک تا اطلاع ثانوی تعطیل.![]() ![]() بس کنید دیگه. ![]() |
||
|
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Dear user نوشته:آقا این بحث گرگان و ساری و بابل و اراک تا اطلاع ثانوی تعطیل. ![]() ![]() بس کنید دیگه. ![]() چه عجب ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سارا نوشته:بعد یکی از دوستان می گفت آرم پپسی افتاده روی ماه، اما نتونستن سایزشو به اندازه ی دلخواه برسونن و فقط با تلسکوپ میشده دید ![]() این قضیه ش چیه آخر؟ ![]() ![]() پ.ن: ![]() ![]() ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Samira نوشته:نقل قول سارا نوشته:بعد یکی از دوستان می گفت آرم پپسی افتاده روی ماه، اما نتونستن سایزشو به اندازه ی دلخواه برسونن و فقط با تلسکوپ میشده دید ![]() این قضیه ش چیه آخر؟ ![]() ![]() پ.ن: ![]() ![]() ![]() ما هم فیلتره؟! ![]() یه خبر داغ یه خبر داغ به خاطر حرکتای ضد اسلامی ستاره خانوما و چشمکاشون آسمان هم به لیست فیلت*رینگ ایران افزوده شده ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول آندرس مقدس نوشته:ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. ![]() من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. ![]() بابا جون و عمه ش رو میگه ها ![]() ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول آندرس مقدس نوشته:ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. ![]() من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. ![]() بابا جون و عمه ش رو میگه ها ![]() ![]() اراکیا خیلی هم خوبن ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول NILOOFAR نوشته:نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول آندرس مقدس نوشته:ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. ![]() من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. ![]() بابا جون و عمه ش رو میگه ها ![]() ![]() اراکیا خیلی هم خوبن ![]() اون که درش شکی نیست فقط گفتم بابا و عمه ی سجاد اراکین البته بابا و عمه واقعیش نه ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول آندرس مقدس نوشته:ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. ![]() من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. ![]() بابا جون و عمه ش رو میگه ها ![]() ![]() به به عمه جان. ![]() بابا شهاب خوب هستن؟ ![]() البته جدا از شما ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من هر سال میام اونجا. ![]() گرچه دو سالی هست که سعادت نداشتم. ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: shahab2012
پیام:
۳۷۳
عضویت از: ۲۸ مرداد ۱۳۹۰
از: اراک
طرفدار:
- فابرگاس - پپ - استقلال - اسپانیا - خسرو حیدری & فرهاد مجیدی - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آندرس مقدس نوشته:به به عمه جان. ![]() بابا شهاب خوب هستن؟ ![]() البته جدا از شما ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من هر سال میام اونجا. ![]() گرچه دو سالی هست که سعادت نداشتم. ![]() خوبم مرسی ![]() بعد یه قرنی اومدم سایت واقعا؟؟؟؟ چرا زودتر نگفتی جیگر بابا ![]() یکی از دانشجویان دکتر محمود حسابی به ایشان می گوید: شما سه ترم است که مرا از این... درس می اندازید. من که نمی خواهم موشک هوا کنم. می خواهم در روستایمان معلم شوم. دکتر جواب میدهد: تو اگر نخواهی موشک هوا کنی و فقط بخواهی معلم شوی قبول، ولی تو نمی توانی به من تضمین بدهی که یکی از شاگردان تو در روستا، نخواهد موشک هوا کند ... ![]() |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |