در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Dear user نوشته:نقل قول گمنام نوشته:نقل قول Dear user نوشته:نقل قول گمنام نوشته:اتفاقا یه تور شمال گردی تو برناممون هست. ولی قرار شده به ساری که رسیدیم شهرو دور بزنیم و از داخل شهر رد نشیم. شما رو راه میدن تو ساری؟ اینجا مراسم اراکی کشون داریم! آخه تو تو عمرت اراکی دیدی؟؟؟ برا شما ها زوده بخواید اراکی کشون راه بندازید. یه مقدار باید تلاشتون رو بیشتر کنید شاید بتونید از دور یه اراکی رو ببینید و فرار کنید. اوهوکی! اراکی رو تو ساری راه نمیدن سراغ بارانی رو میگیره! ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
آقا این بحث گرگان و ساری و بابل و اراک تا اطلاع ثانوی تعطیل. بس کنید دیگه. |
||
|
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Dear user نوشته:آقا این بحث گرگان و ساری و بابل و اراک تا اطلاع ثانوی تعطیل. بس کنید دیگه. چه عجب |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول سارا نوشته:بعد یکی از دوستان می گفت آرم پپسی افتاده روی ماه، اما نتونستن سایزشو به اندازه ی دلخواه برسونن و فقط با تلسکوپ میشده دید این قضیه ش چیه آخر؟ پ.ن: |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Samira نوشته:نقل قول سارا نوشته:بعد یکی از دوستان می گفت آرم پپسی افتاده روی ماه، اما نتونستن سایزشو به اندازه ی دلخواه برسونن و فقط با تلسکوپ میشده دید این قضیه ش چیه آخر؟ پ.ن: ما هم فیلتره؟! یه خبر داغ یه خبر داغ به خاطر حرکتای ضد اسلامی ستاره خانوما و چشمکاشون آسمان هم به لیست فیلت*رینگ ایران افزوده شده |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول آندرس مقدس نوشته:ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. بابا جون و عمه ش رو میگه ها |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول آندرس مقدس نوشته:ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. بابا جون و عمه ش رو میگه ها اراکیا خیلی هم خوبن |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول NILOOFAR نوشته:نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول آندرس مقدس نوشته:ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. بابا جون و عمه ش رو میگه ها اراکیا خیلی هم خوبن اون که درش شکی نیست فقط گفتم بابا و عمه ی سجاد اراکین البته بابا و عمه واقعیش نه |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول آندرس مقدس نوشته:ممد داداش با تمام احترامی که برات قائلم به اراکیا کاری نداشته باش. من دوتا فامیل ِ درجه یکه اراکی دارم. بابا جون و عمه ش رو میگه ها به به عمه جان. بابا شهاب خوب هستن؟ البته جدا از شما ، من یه عمه و یه عمو دارم تو اراک ؛ که اونا واقعی ن. من هر سال میام اونجا. گرچه دو سالی هست که سعادت نداشتم. |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: shahab2012
پیام:
۳۷۳
عضویت از: ۲۸ مرداد ۱۳۹۰
از: اراک
طرفدار:
- فابرگاس - پپ - استقلال - اسپانیا - خسرو حیدری & فرهاد مجیدی - پپ گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول آندرس مقدس نوشته:به به عمه جان. بابا شهاب خوب هستن؟ البته جدا از شما ، من یه عمه و یه عمو دارم تو اراک ؛ که اونا واقعی ن. من هر سال میام اونجا. گرچه دو سالی هست که سعادت نداشتم. خوبم مرسی بعد یه قرنی اومدم سایت واقعا؟؟؟؟ چرا زودتر نگفتی جیگر بابا یکی از دانشجویان دکتر محمود حسابی به ایشان می گوید: شما سه ترم است که مرا از این... درس می اندازید. من که نمی خواهم موشک هوا کنم. می خواهم در روستایمان معلم شوم. دکتر جواب میدهد: تو اگر نخواهی موشک هوا کنی و فقط بخواهی معلم شوی قبول، ولی تو نمی توانی به من تضمین بدهی که یکی از شاگردان تو در روستا، نخواهد موشک هوا کند ... |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |