در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول shahab نوشته:خوبم مرسی بعد یه قرنی اومدم سایت واقعا؟؟؟؟ چرا زودتر نگفتی جیگر بابا فرصت نشد. احتمالاً این تابستون بیام اراک. |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو |
به گزارش پرداد به نقل از دیلی میل: این زن عاشق همسر خيانتکارش را در یک اقدام بی رحمانه به قتل رساند و سپس بدن همسرش را تکه تکه کرد و در پلاستيکهايي در اطراف شهر پخش کرد. اين زن برزيلي 38 ساله ابتدا همسرش را به ضرب گلوله کشت و سپس بدن قطعه قطعه اين مرد 42 ساله را در اطراف شهر پخش کرد ، آنها ماه گذشته با هم در آپارتمانشان در سائوپائولو درگير شده بودند که اين حادثه رخ داد. پليس تکه هاي بدن اين مرد را در اطراف شهر سائوپائولو پيدا کرد و تصاويري از دوربينهاي امنيتي در مکانهاي مختلف باعث شد قاتل که همسر او بود شناسايي و دستگير شود. اين زن بعد از بازجويي به قتل همسرش اعتراف کرد و اعلام کرد به تنهايي اين کار را انجام داده است. او به پليس گفته است اين قتل را از روي عشق مرتکب شده است .او که يک پرستار است متوجه شد همسرش به او خيانت ميکند و با زن ديگري در ارتباط است بنابراين طي يک مشاجره شدید او را به قتل رساند. 01 پ.ن: حمایتش می کنیم. |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Samira نوشته:پ.ن: حمایتش می کنیم. ديوانه چو ديوانه بيند خوشش ايد قاتل چو قاتل بيند خوشش ايد كلا هركسي تيريپ خودشو ميبينه حمايت ميكنه ما كه از مرده حمايت نميكنيم از زنه هم حمايت نميكنيم پ.ن صرفا جهت شوخي نقل قول خوبم مرسیبعد یه قرنی اومدم سایت واقعا؟؟؟؟ چرا زودتر نگفتی جیگر بابا 12 تير جمعي از كله گنده هاي سايت دارن ميان اراك به جاي اينكارا تدارك لازم رو ببينيد و مهمون نوازي اراكي ها رو ثابت كنيد |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول كميل نوشته:نقل قول Samira نوشته:پ.ن: حمایتش می کنیم. ديوانه چو ديوانه بيند خوشش ايد پ.ن صرفا جهت شوخي اکبرَ دئیردی دَله دِه گیلردی ائزه مِزه چوخ اقله بیلردی ............................... اکبرنشانه توتَرده لام لره بِزنشانه توتَردی آدَم لَره پ.ن: صرفا جهت شوخی. |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Samira نوشته:پ.ن: حمایتش می کنیم. من اینقد این حرکتارو دوس دارم پ.ن: |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
آره جون خودتون دو قطره خون ببینید غش میکنید چند روز پیش تو یکی از خیابونای تبریز چاقو کشی شده بود دو نفر زخمی شده بودنمال یکی دستش بود مال یکی هم از میانه قفسه سینه تا نزدیکی کلیهالبته زخمهاشون عمیق نبود! طوری نبود که بمیرنمن و رفیقام به زخماشون رسیدگی کردیماین میان هم قیافه دخترا هم دیدنی بود خدائیخود پسره که زخمی شده بود قیافه دخترا رو که میدید میخندید جالب اینجاست با همون سر و پای خونی هم رفتم خونه تو مسیر همه به چشم قاتل بهم نگاه میکردن خونه هم که رسیدم قیافه مامان و آبجیم دیدنی بود کلا جنس مونث روحیش لطیفه و سازگار نیستحالا هرچقدر هم بگید ماست از سفیدی به رنگ سیاه در نمیاد مگر استثنائات خیلی کمیاب |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول sole نوشته:مگر استثنائات خیلی کمیاب از این استثناهایی که میگی منم یک در میلیونم چیزایی دیدم وحشتناک نمیتونی تصورشو بکنی |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:نقل قول sole نوشته:مگر استثنائات خیلی کمیاب از این استثناهایی که میگی منم یک در میلیونم چیزایی دیدم وحشتناک نمیتونی تصورشو بکنی در عوض من حرف خونو که بزنی غش میکنم چه برسه ببینم. |
||
۲۰ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
من یه بار یه اتفاقی واسم افتاد ، نزدیک بود پام قطع بشه. الانم جاش هست رو مچ پام. یادمه اون روز آنفاکتوس ه خفیف کردم. پ.ن : سوزن کزازش درد داره لامصصصب. |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:نقل قول sole نوشته:مگر استثنائات خیلی کمیاب از این استثناهایی که میگی منم یک در میلیونم چیزایی دیدم وحشتناک نمیتونی تصورشو بکنی منم جزو اکثریتم خون که میبینم به غش و ضعف میوفتم کلا آبرو ریزی میشه خون که میبینم یه اتفاقی میاد جلو چشمم که خیلی بد میشه دیگه حالا هرکدوم هم از خانوما هم دلایله مختلفی دارن منم تو بچگی یه اتفاقی افتاد به خاطر همون عوضش ماشالا یه زن دایی دارم خون که میبینه انگار روح تازه گرفته تو همین اتفاقه هم اگه زن داییم نبود برادر گرامی معلوم نبود چه شده بود البته آقایون هم استثنا دارنا همین داداش من عین دختراس خون که میبینه همچین زرد میشه که 2 ساعت باید آب قند بدی بهش خیلی سوسوله |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |