در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: پل ارتباطي با ناظرين بخش | ||
نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول اسطوره نوشته:حسین مثل اینکه لازم شد باز اون شمشیرت رو بزاری تو آواتارت . این از اون قبلیه هم خفن تره، بشین Game of Thrones ببین تا بفهمی چی میگم. گردن همین بنده خدایی که دستش گرفته رو باهاش زدن. |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
منم یه نظری بدم. من با آقا بهزاد موافقم. به قول آقا بهزاد اصلاً مشاعره اینجوری نیست. این تاپیکم شده وسیله ای برای بالا بردن کامنت! منحل بشه بهتره! تا خسروان چه نظری داشته باشند. |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Eddard Stark نوشته:نقل قول اسطوره نوشته:حسین مثل اینکه لازم شد باز اون شمشیرت رو بزاری تو آواتارت . این از اون قبلیه هم خفن تره، بشین Game of Thrones ببین تا بفهمی چی میگم. گردن همین بنده خدایی که دستش گرفته رو باهاش زدن. ویرایش ناظر: اسپم نده برادر من. خیلی نامردی ، باید با شعر جواب میدادی اما چه کنیم دیگه، کاریش نمیشه کرد. مگه نمیگم اسپم نده؟ اگه دم دستم بودی خفت کرده بودم بی معرفت . همینه که هست، خدا رو شاکریم که دم دستت نیستیم. |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
بزارین بیاد سرگرمی ببینید مشاعره چجوریاست شعر میگن در مدح مافیا شعرهای ایتالیایی |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
مخالفم كه بره تو سرگرمي. راي من خودش به تنهايي 3 تا حساب ميشه . |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول اسطوره نوشته:مخالفم كه بره تو سرگرمي. راي من خودش به تنهايي 3 تا حساب ميشه . یکم بیشتر دقت کن رای تو بیشتر از اینا ارزش داره ها حق وتو داری |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۶,۲۲۲
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول yasin نوشته:نقل قول اسطوره نوشته:مخالفم كه بره تو سرگرمي. راي من خودش به تنهايي 3 تا حساب ميشه . یکم بیشتر دقت کن رای تو بیشتر از اینا ارزش داره ها حق وتو داری نه خب. اگر بيام بگم حرف فقط حرف منه اون موقع ناظر ها اينجا نقش هويج رو بازي ميكنند . |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول اسطوره نوشته:نه خب. اگر بيام بگم حرف فقط حرف منه اون موقع ناظر ها اينجا نقش هويج رو بازي ميكنند . تصمیم ما اینه که هرچی سامی گفت، خلافش رو عمل کنیم؛ باشد که رستگار شود. من خودم خیلی موافق نیستم بیاد سرگرمی، ولی جایی بهتر از این براش سراغ ندارم. خارج از هنر و ادبیات کجا میتونه باشه؟ |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۶,۲۲۲
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول Eddard Stark نوشته:نقل قول اسطوره نوشته:نه خب. اگر بيام بگم حرف فقط حرف منه اون موقع ناظر ها اينجا نقش هويج رو بازي ميكنند . تصمیم ما اینه که هرچی سامی گفت، خلافش رو عمل کنیم؛ باشد که رستگار شود. من خودم خیلی موافق نیستم بیاد سرگرمی، ولی جایی بهتر از این براش سراغ ندارم. خارج از هنر و ادبیات کجا میتونه باشه؟ خوشحال ميشم . بهترين جا تو همين انجمن ميتونه باشه. ولي بايد كنترل بشه كه جهت بالا بردن ارسال ها استفاده نشه. به نظرم همون پيشنهادي كه هر نفر در روز فقط يك ارسال داخلش داشته باشه خوبه. چون فقط 5-6 نفر هستند كه اونجا پست ميزنند، ميتونيد با دادن پيام شخصي قانون جديد رو بهشون بگيد. اگرم ديديد جواب نداد بگيد كه يه وردي چيزي بخونم شايد درست بشند . |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
|
|
سامی که بیکاره بسپار بهش ارسال ملت رو بشماره این طوری شاید از حجم اسپم های خودش هم کاسته شد |
||
۲۱ خرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |