در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
داشتم میمردم دیگه از بی ساتی...![]() خدایــــــــــــــا شکرت... ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آقای ایمنی منم به نوبه ی خودم تسلیت میگم. انشالله غم آخرتون باشه. پ.ن: مبعثو مشهد بودم. برای همتون فراوان دعا کردم. |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
آخ ببخشید من به کل یادم رفت منم به نوبه خودم به آقا ایمنی تسلیت میکم راستش امروز حرم بودم واسه همتون کلی دعا کردم ![]() حتی واسه پدر آقای ایمنی ![]() امیدوارم که غم آخرتون باشه آقا سعید ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول مــــریـــــم نوشته:آخ ببخشید من به کل یادم رفت منم به نوبه خودم به آقا ایمنی تسلیت میکم راستش امروز حرم بودم واسه همتون کلی دعا کردم ![]() حتی واسه پدر آقای ایمنی ![]() امیدوارم که غم آخرتون باشه آقا سعید ![]() خوش بحالت میگم چه عجب مریمی اومدی سایت بالاخره امتاحاناتون تموم شد چقدر این مدت که سایت خراب بود بد گذشت |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
بچه ها من احساس میکنم یه مقداری همه چی سایت پاک شده ![]() اینطوره؟ ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول MoHaMaD نوشته:بچه ها من احساس میکنم یه مقداری همه چی سایت پاک شده ![]() اینطوره؟ ![]() احساست درست میگه ![]() قبلا یه بار دیگه این جوری شده بود سایت برگشته چند روز عقب |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:بچه ها من احساس میکنم یه مقداری همه چی سایت پاک شده ![]() اینطوره؟ ![]() احساست درست میگه ![]() قبلا یه بار دیگه این جوری شده بود سایت برگشته چند روز عقب اخه جالبه حتی روز شمار سایت هم مبعث حضرت رسول رو نشون میده ![]() راستی چه احساس قوی دارم ها؟ ![]() ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول ریحانه نوشته:خوش بحالت میگم چه عجب مریمی اومدی سایت بالاخره امتاحاناتون تموم شد چقدر این مدت که سایت خراب بود بد گذشت این درسای لعنتی نیذارن خب بیایم ![]() 33 روز بود سایت نیومده بودم ![]() دلـــــــــــــــم وحشتناک تنگ شده بود ![]() وقتی که میخواسم بیام سایت خراب بود و واقعا دیوانه وار بود وخصوصا واسه من یکی ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آخ جون سایت درست شد ...... ![]() ![]() |
||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مــــریـــــم نوشته:نقل قول ریحانه نوشته:خوش بحالت میگم چه عجب مریمی اومدی سایت بالاخره امتاحاناتون تموم شد چقدر این مدت که سایت خراب بود بد گذشت این درسای لعنتی نیذارن خب بیایم ![]() 33 روز بود سایت نیومده بودم ![]() دلـــــــــــــــم وحشتناک تنگ شده بود ![]() وقتی که میخواسم بیام سایت خراب بود و واقعا دیوانه وار بود وخصوصا واسه من یکی ![]() خوبه دیگه این هفته روی صندلی داغ میشینید قشنگ با همه صحبت میکنید دلتون واز میشه ![]() پ ن . ولی خیلی زور داره ها بعد 33 روز بیای ببینب سایت خرابه ![]() |
||
|
|||
۱ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |