در حال دیدن این عنوان: |
۱۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول از حیوانات که بگذریم از بچگی علاقه شدیدی به برق داشتم از بچگی تا الان حداقل 7 یا 8 بار مستقیم برق 220 منو گرفته یادش بخیر یه بار دوس داشتم ببینم تو پریز چی هستش دو تا میله کردم تو پریز درجا دو دور بدنم رف رو ویبره بعدش دو متر پرت شدم عقب یا دو ساعت هنگ بودموای برق من یه بار یه دوشاخه بود هردو سرش فلزی بود زدم تو برق بعد دستمو گذاشتم روش جاتون خالی دو متر برت شدم اونور خدارو شکر یه تخت تو اتاق بود وگرنه ... ولی انصافا هیچ کدوم اینا اندازه این حال نمیده خودتو از تاب با اون سرعت پرت کنی پایین تا یه ماه دهنم وا نمی شد |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول چوشولو نوشته:نقل قول Hamed Messi نوشته:نقل قول سارا نوشته:در مورد این کرما جالب ترین چیز در موردشون اینه که وقتی نصفه شون میکنی هر کدوم نصفه ها پرت میشن یه ور و تکون میخورن... بعد من هیچ وقت نفهمیدم چرا اینطورین... یعنی هر دو قسمت بدنشون رو میتونن کنترل کنن؟ اونوقت که باید دو تا سر داشته باشن! ![]() آره دقیقا منم همینو نمیدونم چرا ![]() باید از متخصصانمون بپرسیم ببینیم چی میگن... .احتمالا 2 سرن ![]() ![]() در این مورد از من بپرسید ![]() ![]() ![]() این بخش ها اگر از هم جدا شن بخاطر همون مراکز عصبی که بهشون میگن گره عصبی راحت میتونن به زندگیشون ادامه بدن اما به دلیل نبود غذا فوت میکنند ![]() ![]() اون فوت میکنندت تو حلقم ![]() ![]() همچین گفتی فوت میکنند انگار چه شخص متشخصی هستند ![]() کرمه ها ![]() ![]() باید بهش احترام گذاشت ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول چوشولو نوشته:در این مورد از من بپرسید ![]() ![]() ![]() این بخش ها اگر از هم جدا شن بخاطر همون مراکز عصبی که بهشون میگن گره عصبی راحت میتونن به زندگیشون ادامه بدن اما به دلیل نبود غذا فوت میکنند ![]() ![]() آخی چه باحال ![]() به خاطر شخصیتشون هم که شده یه مراسم تدفین خوب بگیریم براشون ![]() اونوقت دم مارمولک چی پــ؟ ![]() ![]() ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles_Puyol
پیام:
۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول چوشولو نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول چوشولو نوشته:نقل قول Hamed Messi نوشته:نقل قول سارا نوشته:در مورد این کرما جالب ترین چیز در موردشون اینه که وقتی نصفه شون میکنی هر کدوم نصفه ها پرت میشن یه ور و تکون میخورن... بعد من هیچ وقت نفهمیدم چرا اینطورین... یعنی هر دو قسمت بدنشون رو میتونن کنترل کنن؟ اونوقت که باید دو تا سر داشته باشن! ![]() آره دقیقا منم همینو نمیدونم چرا ![]() باید از متخصصانمون بپرسیم ببینیم چی میگن... .احتمالا 2 سرن ![]() ![]() در این مورد از من بپرسید ![]() ![]() ![]() این بخش ها اگر از هم جدا شن بخاطر همون مراکز عصبی که بهشون میگن گره عصبی راحت میتونن به زندگیشون ادامه بدن اما به دلیل نبود غذا فوت میکنند ![]() ![]() اون فوت میکنندت تو حلقم ![]() ![]() همچین گفتی فوت میکنند انگار چه شخص متشخصی هستند ![]() کرمه ها ![]() ![]() باید بهش احترام گذاشت ![]() ![]() به به ![]() ![]() اینجاست که میگن،کشمش به اون کشمشیش دم داره،حالا کرم با این همه سابقه زشته بمیره،بایدفوت کنه ![]() میلاد یاد بگیربدون پول همه یه چی گفت حال کردیم ![]() پ.ن:یه چیزی گفتی ،بعداباهات حساب میکنم ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۶۷۵
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
عرضم به حضور شما مارمولک جزء انسانها یه حساب میاد![]() ![]() ![]() همون که مثلا میگه عجب مارمولکی هستیا ![]() ![]() بی شوخی مارمولک ساختار پیچیده ای داره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
من باور دارم ... که دعوا و جرّ و بحث دو نفر با هم به معنى اين که آنها همديگر را دوست ندارند نيست. و دعوا نکردن دو نفر با هم نيز به معنى اين که آنها همديگر را دوست دارند نمىباشد. من باور دارم ... که هر چقدر دوستمان خوب و صميمى باشد هر از گاهى باعث ناراحتى ما خواهد شد و ما بايد بدين خاطر او را ببخشيم. من باور دارم ... که دوستى واقعى به رشد خود ادامه خواهد داد حتى در دورترين فاصلهها. عشق واقعى نيز همين طور است. من باور دارم ... که ما مىتوانيم در يک لحظه کارى کنيم که براى تمام عمر قلب ما را به درد آورد. من باور دارم ... که زمان زيادى طول مىکشد تا من همان آدم بشوم که مىخواهم. من باور دارم ... که هميشه بايد کسانى که صميمانه دوستشان دارم را با کلمات و عبارات زيبا و دوستانه ترک گويم زيرا ممکن است آخرين بارى باشد که آنها را مىبينم. من باور دارم ... که ما مسئول کارهايى هستيم که انجام مىدهيم، صرفنظر از اين که چه احساسى داشته باشيم. من باور دارم ... که اگر من نگرش و طرز فکرم را کنترل نکنم،او مرا تحت کنترل خود درخواهد آورد. من باور دارم ... که قهرمان کسى است که کارى که بايد انجام گيرد را در زمانى که بايد انجام گيرد، انجام مىدهد، صرفنظر از پيامدهاى آن. من باور دارم ... که گاهى کسانى که انتظار داريم در مواقع پريشانى و درماندگى به ما ضربه بزنند، به کمک ما مىآيند و ما را نجات مىدهند. من باور دارم ... که گاهى هنگامى که عصبانى هستم حق دارم که عصبانى باشم امّا اين به من اين حق را نمىدهد که ظالم و بيرحم باشم. من باور دارم ... که بلوغ بيشتر به انواع تجربياتى که داشتهايم و آنچه از آنها آموختهايم بستگى دارد تا به اين که چند بار جشن تولد گرفتهايم. من باور دارم ... که هميشه کافى نيست که توسط ديگران بخشيده شويم، گاهى بايد ياد بگيريم که خودمان هم خودمان را ببخشيم. من باور دارم ... که صرفنظر از اين که چقدر دلمان شکسته باشد دنيا به خاطر غم و غصه ما از حرکت باز نخواهد ايستاد. من باور دارم ... که زمينهها و شرايط خانوادگى و اجتماعى برآنچه که هستم تاثيرگذار بودهاند امّا من خودم مسئول آنچه که خواهم شد هستم. من باور دارم ... که نبايد خيلى براى کشف يک راز کند و کاو کنم، زيرا ممکن است براى هميشه زندگى مرا تغيير دهد. من باور دارم ... که دو نفر ممکن است دقيقاً به يک چيز نگاه کنند و دو چيز کاملاً متفاوت را ببينند. من باور دارم ... که زندگى ما ممکن است ظرف تنها چند ساعت توسط کسانى که حتى آنها را نمىشناسيم تغيير يابد. من باور دارم ... که گواهىنامهها و تقديرنامههايى که بر روى ديوار نصب شدهاند براى ما احترام و منزلت به ارمغان نخواهند آورد. من باور دارم ... که کسانى که بيشتر از همه دوستشان دارم خيلى زود از دستم گرفته خواهند شد. من باور دارم ... «شادترين مردم لزوماً کسى که بهترين چيزها را داردنيست بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مىکند.» و من باور دارم ... |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۶۷۵
طرفدار:
راستی یادم رفته بود معلممون مارو برد تشریح جسد براتون شرح بدم؟![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- یعنی هیچکی دلش نمیخواد بدونه مردهه چجوری بود؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
نقل قول چوشولو نوشته:راستی یادم رفته بود معلممون مارو برد تشریح جسد براتون شرح بدم؟ ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- یعنی هیچکی دلش نمیخواد بدونه مردهه چجوری بود؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ایول آره بگو!!! فقط با عکس باس باشه ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول Hamed Messi نوشته:میلاد یاد بگیربدون پول همه یه چی گفت حال کردیم ![]() اینا رو که همه میدونن و منم واسه گفتن اینا پول نمیگیرم ![]() اطلاعاتی که من میدوم خیلی تخصصی تر از این چیزاست و بخوای اونا رو بدونی خرج داره برادر من ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول Hamed Messi نوشته:میلاد یاد بگیربدون پول همه یه چی گفت حال کردیم ![]() اینا رو که همه میدونن و منم واسه گفتن اینا پول نمیگیرم ![]() اطلاعاتی که من میدوم خیلی تخصصی تر از این چیزاست و بخوای اونا رو بدونی خرج داره برادر من ![]() ![]() چه اطلاعاتی ![]() ![]() ![]() چقدر خرج داره ![]() بگو تو یه چک برات بنویسم ![]() صفراش زیاد باشه هم مشکلی نداره ![]() ![]() |
||
|
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |