در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mahi_kocholoo
پیام:
۳,۰۶۶
عضویت از: ۸ اسفند ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- xavi...... ژاوی - یوهان کرایوف - استقلال - اسپانیا - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
وای وای وای ![]() این امضای کمیل که قدیمیه ![]() حالا همچین همه مثل این پاچه خوارا اومدن میگن امضات حرف نداره کمیال عالیه فوق العادس خداس که یکی ندونه فک میکنه معجزه ای تو امضاشه ![]() ![]() جمع کنین کاسه کوزتونو 5 شنبه کنکورمو بدم میام همتونو جارو برقی میکنم ها ![]() ای جونور کشای دیوونه ![]() ![]() ![]() یادمه بچه بودیم یه استخر بزرگی تو محلمون، تو دهاتمون بود هر چی زنبورو جک و جونور توش بودو با چوب نجات میدادیم ![]() اینم عکس سگ عزیزمون نزدیکمون میشد قلبم 180 تا میزد ![]() ![]() پ.ن: قاتلا ![]() ![]() |
||
|
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول سولـــــــــماز نوشته:وای وای وای ![]() این امضای کمیل که قدیمیه ![]() حالا همچین همه مثل این پاچه خوارا اومدن میگن امضات حرف نداره کمیال عالیه فوق العادس خداس که یکی ندونه فک میکنه معجزه ای تو امضاشه ![]() ![]() جمع کنین کاسه کوزتونو 5 شنبه کنکورمو بدم میام همتونو جارو برقی میکنم ها ![]() ای جونور کشای دیوونه ![]() ![]() ![]() یادمه بچه بودیم یه استخر بزرگی تو محلمون، تو دهاتمون بود هر چی زنبورو جک و جونور توش بودو با چوب نجات میدادیم ![]() اینم عکس سگ عزیزمون نزدیکمون میشد قلبم 180 تا میزد ![]() ![]() پ.ن: قاتلا ![]() ![]() ولشون کن عزیزم اینا همه جوونورا رو ترور میکنن من خودم یه جوجه گنجشک بزرگ کردم فرستادم خونه بخت اما دومیه مرد ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
تورو خدا از حیوون حرف نزنین دیگه همشون چندش آورنو بدبو و مظلوم حالم بهم میخوره میبینمشون |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
هزار بار گفتم، اینقده لوس نباشین ![]() ![]() اینا رو ببینید، شاد شید ![]() ![]() آی آی ماهی حبابی میمون پوزه دراز ![]() بوزینه قدکوتاه حیوان دوست داشتنی؛ اسب آبی ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول خو من همیشه شبا برقا رو خاموش میکنم تو تاریکی میام پای نت ![]() هفته ی پیش ساعت 3:10 مین نصفه شب بود ![]() خونه تاریک ![]() یهو مطی تو مسنجر لینک این عکسرو داد بم ![]() ینی داشتم سکته میزدما ![]() خودش یادشه اون موقع چی گفتم بش ![]() ![]() پ.ن:فردا باید برم واکسن بزنم ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: kosars
پیام:
۵۲۴
عضویت از: ۱۷ آبان ۱۳۹۰
از: ▫̲̲͡͡ ̲ ̲̲͡|̡̡̡ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡
طرفدار:
- ژاوی-مسی-پیکه-فاب - ... - هیشکدوم یه موقعی تیمای اصفهانی خوب بودن:4: - اسپانیا - هیشکدوم - معلومه دیگه پپ - هیشکدوم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
میشه یکی هندل موتور منو بزنه ... روشن نمیشه بخدا !!! صفه سایت همش بازه ولی درغ از ی حتی اسپم که من حواله ی سایت کنم ... ![]() |
||
مطمئن برگرد | |||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Maedeh نوشته:نقل قول خو من همیشه شبا برقا رو خاموش میکنم تو تاریکی میام پای نت ![]() هفته ی پیش ساعت 3:10 مین نصفه شب بود ![]() خونه تاریک ![]() یهو مطی تو مسنجر لینک این عکسرو داد بم ![]() ینی داشتم سکته میزدما ![]() خودش یادشه اون موقع چی گفتم بش ![]() ![]() پ.ن:فردا باید برم واکسن بزنم ![]() ![]() مطی میخواد نسل جوونا رو ریشه کن کنه با کمیل ![]() ![]() ![]() سکته مون میدن آخرش ![]() مائده جون ![]() خوشا نه بحالت ![]() ![]() از واکسن متنفرم ![]() اصلانم نمیزنم ![]() مال هپاتیت رو هنوز نزدم.باید اول دبیرستان میزدیم از زیرش در رفتم تا الان ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:از واکسن متنفرم ![]() اصلانم نمیزنم ![]() مال هپاتیت رو هنوز نزدم.باید اول دبیرستان میزدیم از زیرش در رفتم تا الان ![]() ![]() ![]() ![]() مشاهده لینک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول كميل نوشته:نقل قول PrInCeSs Of RaIn نوشته:از واکسن متنفرم ![]() اصلانم نمیزنم ![]() مال هپاتیت رو هنوز نزدم.باید اول دبیرستان میزدیم از زیرش در رفتم تا الان ![]() ![]() ![]() ![]() مشاهده لینک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خوشت میاد پته ی آدم رو بریزی رو آب؟ ![]() ![]() خو ترس از آمپول که عیب نیست ![]() ![]() |
||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: یاغفارالذنوب
پیام:
۵۲
عضویت از: ۱۹ فروردین ۱۳۹۱
از: مشهد
طرفدار:
- ژاوی - اتوئو - پرسپولیس - اسپانیا - علی کریمی - پاپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
کمیل داداش بابت امضات بگم چند بار دیدم هر چند بار تا مرض سکته زدن رفتم ولی باهال بود دمت گرم |
||
الهی عادتم را عبادتت قرار ده اما عبادتت را عادتم قرار مده... |
|||
۵ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |