در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول MRM نوشته:نقل قول مصطفی نوشته:فرقش این شده که الان مسئولین و بزرگان سایت هم به جمع اسپمران پیوستن ![]() 20 صفحه قبل رو بخونید ببینید ناظرا و معاونین محترم چه کردند ![]() مشکل همینه این افراد همه چی رو خراب کردن 100 بار گفتم بدون گواهینامه اسپم ندین باید براشون کلاس تشکیل بدم بهشون دوباره یاد بدم خستم کردن ![]() خب داداش من از کی گواهینامه گرفتم ولی هنوز به دستم نرسیده ![]() ![]() نقل قول Maedeh نوشته:ینی اینکه من امروز ساعت 1 به زور بیدار شدم ![]() ![]() زورم میاد زود بیدار شم من خودم آدمی هستم که روزای تعطیل فقط میخوابم!!! ![]() ![]() سابقه داشته تا 4 هم بخوابم ![]() ![]() ![]() جالبه من موقعی که میخوام بخوابم خیلی دیر میخوابم و سخت خوابم میبره ولی وقتی که خواب رفتم خیلی سخت بیدار میشم و دیر هم بیدار میشم ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:دوستان تاپیکی به اسم ز گهواره تا گور وجود داره ها ![]() مخصوصا اون دوستمون که از خاطرات امتحان و در و دیفال گفتن ![]() جمع کن خودتو ![]() به تاپیک گور به گور چی کار دارم؟ داغ دل تنگم بود ![]() 3 تا امتحان دیگه دارم ![]() پ.ن: یه استاد داریم، هر موقع کلاس خسته کننده میشه؛ رو می کنه به خانوم های محترم میگه؛ چرا درس می خونید؟ آخرش که چی؟ باید آش هم بزنید ![]() ![]() داشتم واسه کمیل تعریف می کردم. گفتم اینجا هم بگم ![]() ![]() ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
[ مکالمات خیام با دوس دخترش ] - کجایی عجیجم ؟ + ماییم و می و مطرب و این کنج خراب/جان و دل و جام و جامه در رهن شراب - مشروب !؟؟ مگه تو نگفتی من نماز میخونم ؟؟؟ ![]() + می خوردن و شاد بودن آیین من است/فارغ بودن ز کفر و دین، دین من است - با کیا هستی حالا ؟؟؟ + فصل گل و طرف جویبار و لب کشت/با یک دو سه دلبری حوری سرشت - ![]() + راه پنهانی میخانه نداند همه کس/جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر - انقد مشروب بخور با دوستات تا بمیری !!! + گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را - برووووووووو بمیرررررررررررر + چون مُرده شوم خاک مرا گم سازید/احوال مرا عبرت مردم سازید - ![]() پ.ن: ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول SMS نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:دوستان تاپیکی به اسم ز گهواره تا گور وجود داره ها ![]() مخصوصا اون دوستمون که از خاطرات امتحان و در و دیفال گفتن ![]() جمع کن خودتو ![]() به تاپیک گور به گور چی کار دارم؟ داغ دل تنگم بود ![]() 3 تا امتحان دیگه دارم ![]() حالا که تو داری میگی داداش بزار منم بگم ![]() امروز سر جلسه امتحان بودم هرچی سوالا رو نگاه میکردم نمیفهمیدم چی به چین ![]() ![]() دیگه زدیم تو کار در و دیفال مثل محمد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن: محمد دلت بسوزه ما یه امتحان دیگه بیشتر نداریم و اونم تستیه و خدا نگهدار خرخونای بغل دستیت باشه ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
هیچ کسی به پای من نمیرسه. ![]() ![]() ![]() ![]() سابقه دارم که 73 ساعت نخوابیدم ![]() ![]() ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Maedeh نوشته:پ.ن:مریم خانوم من گوشیم رو سایلنته همیشه ![]() ![]() ![]() اون زنگ بود؟؟؟ ![]() ![]() اون یه تک کوچیک بود ![]() خوابالو ![]() واقعا چجوری میتونی اینقدر بخوابی؟>؟؟؟ ![]() واسم سواله ![]() |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
مدیر انجمن که اینجوری باشه از ناظرا چه انتظاری میشه داشت؟![]() ![]() ادامه بدین ![]() ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
نقل قول مــــریـــــم نوشته:نقل قول Maedeh نوشته:پ.ن:مریم خانوم من گوشیم رو سایلنته همیشه ![]() ![]() ![]() اون زنگ بود؟؟؟ ![]() ![]() اون یه تک کوچیک بود ![]() خوابالو ![]() واقعا چجوری میتونی اینقدر بخوابی؟>؟؟؟ ![]() واسم سواله ![]() کجا زیاد خوابیدم؟ ![]() دیشب ساعت 3 رفتم خونه مامان بزرگم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() صبح ساعت 7 خوابیدم ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول مسعود نوشته:مدیر انجمن که اینجوری باشه از ناظرا چه انتظاری میشه داشت؟ ![]() ![]() ادامه بدین ![]() ![]() ![]() گیر نده ها ![]() ![]() مدیر انجمن هیچ جورشم نیست. خیلی هم خوبه ![]() بعدشم دفعه دیگه واسه پیام بازرگانی مجوز بگیر. پیام بازرگانی بین پست های مدیر انجمن خرج داره ![]() |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Maedeh نوشته:نقل قول مــــریـــــم نوشته:نقل قول Maedeh نوشته:پ.ن:مریم خانوم من گوشیم رو سایلنته همیشه ![]() ![]() ![]() اون زنگ بود؟؟؟ ![]() ![]() اون یه تک کوچیک بود ![]() خوابالو ![]() واقعا چجوری میتونی اینقدر بخوابی؟>؟؟؟ ![]() واسم سواله ![]() کجا زیاد خوابیدم؟ ![]() دیشب ساعت 3 رفتم خونه مامان بزرگم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() صبح ساعت 7 خوابیدم ![]() ![]() ![]() ![]() مادر بزرگم مادر بزرگای قدیم. ![]() بابا مائده جان خبری نیس که. من اصن یادم نیس واکسنای قبلی چه جوری بود اما اینو اصن نفهمیدم که زد یا نه! یهو دیدم رفت اونور زنه ![]() گفتم: تموم شد؟ طرف در اومد گفت آره. اما اگه اصرار داری یکی دیگه هم بزنم ![]() اصن درد نداره باور کن ![]() نکن این کارا رو ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |