در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول سارا نوشته:نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نه داداش آمار تکمیلی امروز به دستم رسید 3 تا سکته کامل و منجر به مرگ 6 تا سکته ناقص که در این افراد معلولیت هایی ایجاد کرد 6 نفر هم شلوارشون غیر قابل استفاده شد حالا بدو دیه اینا رو بده برادر من شما یه پرده گوشم اضافه کن حله اوه اوه اوه راستی کمیل اینو یادم رفت میگن دیه پرده گوش از سکته کامل هم بیشتره پ.ن: کمیل جریان املت و آبلیمو و هرچی تو یخچال بود قاطیش کن رو یادته(قرص و اینا ) الان میتونه جوابگوی تو باشه آره فکر عالیه خیلی خوبه واقعا به نظر من چیز دیگه ای نمیتونه جوابگوت باشه اون پرده گوشه فقط بگید لطفا برای کیه؟ شاید کمیل بتونی یه تخفیفی ازش بگیری؟ پ.ن:کمیل جان وصیت نامه تو به خودم پی ام کن به همه چیش عمل میکنم |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول MoHaMaD نوشته:اون پرده گوشه فقط بگید لطفا برای کیه؟ شاید کمیل بتونی یه تخفیفی ازش بگیری؟ پ.ن:کمیل جان وصیت نامه تو به خودم پی ام کن به همه چیش عمل میکنم اون پرده گوشه مال منه و منم که اصفهانیم از یه قرونش نمیگذرم |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول سارا نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:اون پرده گوشه فقط بگید لطفا برای کیه؟ شاید کمیل بتونی یه تخفیفی ازش بگیری؟ پ.ن:کمیل جان وصیت نامه تو به خودم پی ام کن به همه چیش عمل میکنم اون پرده گوشه مال منه و منم که اصفهانیم از یه قرونش نمیگذرم احسنت حقتونه باید از کمیل بگیرید کمیل پولداره اصلا دلتون به حالش نسوزه و بخواین تخفیف بدین |
||
خداحافظ |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول سارا نوشته:نقل قول MoHaMaD نوشته:اون پرده گوشه فقط بگید لطفا برای کیه؟ شاید کمیل بتونی یه تخفیفی ازش بگیری؟ پ.ن:کمیل جان وصیت نامه تو به خودم پی ام کن به همه چیش عمل میکنم اون پرده گوشه مال منه و منم که اصفهانیم از یه قرونش نمیگذرم احسنت حقتونه باید از کمیل بگیرید کمیل پولداره اصلا دلتون به حالش نسوزه و بخواین تخفیف بدین اره به نظر من میتونید به دلار حساب کنید!!!! تازه نرخ تورم این چند روز رو هم حساب کنید اصلا کوتاه نیاید کمیل اگه هم چیزی گفت باور نکنید کمیل از اون بچه پولداراشه |
||
|
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول انقدر روب و وحشت تو دل بچه ننداز چی نندازه؟ آقا اصن درد چیه من تو دندونا و لثه و لپم آمپول زدم پارسال هیچی هم نشد فردا هم میرم میزنم به مامانم گفتم دیگه حداقل ساعت 11 بیدارم کن بذا یکم بخوابم قبول کرد |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
یعنی مائده رسما ترکوندی. چرا انقد سر خواب درگیری؟ من یه روز صبح ساعت 8 امتحان داشتم ساعت 6 خوابیدم 7 بیدار شدم رفتم امتحان دادم. |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول MoHaMaD نوشته:نقل قول مسعود نوشته:یه چیز به اسم گوگل هست رفاقت و اینا هم هیچ تاثیری تو نظارت نداره و این جون من پاک نکن و اینا فرقی نمیکنه پ.ن: ای اونایی که منو اذیت میکنیدبدانید و آگاه باشید که یک تماس در ساعت 3 نصف شب وسط خواب نازنینتان در راه است مسعود جان داداش تهدیدت پوچ بود من هرچقدر بخوا اذیتت میکنم داشی من هیچ شماره ای دست تو ندادم یعنی فک کردی افتخار میدم بهت تک زنگ بزنم؟! به جاش مستقیما بلاکت مینماییم نقل قول M - i - L - a - D نوشته:من مسعود رو اینجا به زور تحمل میکنم حالا اومدی اونجا هم گذاشتیش کنار من؟!؟!؟ من همینجا میگم یا مسعود رو برمیداری یا منو اوکیمن بهش اس ام اس میزنم میگم بیاد دسترسیهاتو برداره نقل قول كميل نوشته:نه سكته نكردن فقط يه چند تا شلوار قابليت استفادگيشون رو از دست دادن و بايد يه چند تا شلوار تدارك ببينيم اینو دقیقا با کی بودی؟! ضمنا تو خودت دیه های خودت رو بده دادن دیه های من پیش کش |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول khadije نوشته:یعنی مائده رسما ترکوندی. چرا انقد سر خواب درگیری؟ من یه روز صبح ساعت 8 امتحان داشتم ساعت 6 خوابیدم 7 بیدار شدم رفتم امتحان دادم. ببین من صبح تا ظهر خوابم ظهر تا صبح فردا تو سایتم الکی که نام کاربریم این نی |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Maedeh نوشته:نقل قول khadije نوشته:یعنی مائده رسما ترکوندی. چرا انقد سر خواب درگیری؟ من یه روز صبح ساعت 8 امتحان داشتم ساعت 6 خوابیدم 7 بیدار شدم رفتم امتحان دادم. ببین من صبح تا ظهر خوابم ظهر تا صبح فردا تو سایتم الکی که نام کاربریم این نی هه چه جالب دقیقا مثل من. ولی عزیزم یه روز صبح بیدار شی که چیزی نمیشه یه روزه دیگه 1000 روز که نیس برو واکسنتو بزن. |
||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
توی فرودگاه یکی بود که پشت سرم سیگار میکشید . یکی دیگه رفت جلو گفت: - بخشید آقا.........! شما روزی چند تا سیگار میکشین...؟! - طرف جواب داد: منظور؟ - منظور اینکه اگه پول این سیگارا رو جمع میکردین، به اضافهی پولی که به خاطر سلامتیتون خرج دوا و دکتر میکنین، الان اون هواپیمایی که اونجاست مال شما بود...! طرف با خونسردی جواب داد: - تو سیگار میکشی؟ ... ... ... ... - نه ! - هواپیما داری؟ - نه ! - به هر حال مرسی بابت نصیحتت... ضمناً اون هواپیما که نشون دادی مال منه ... |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۶ تیر ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |