در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول كميل نوشته:تو ماه رمضون ميام سراغتون ![]() ![]() ![]() یعنی دست به قرآن بزنی من میدونم با تو. ![]() حذف میکنم. ![]() وارد حزه استحفاظی من نشو. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول نقل قول صبح زود حركت داريم بريد بخوابيد![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دل همتون بسوزه. ![]() الان فكر كنم خيلي دلشون سوخيد ![]() ![]() تو دلت خنك رفت؟ ![]() ![]() پ.ن ![]() ![]() ![]() ![]() سحر خيزم واسه كامروا شدن همه خوابن تكي تو سايتم ![]() ![]() |
||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
ساعت 9:45 من منتظر مهمونامم.![]() |
||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
نقل قول مجنون نوشته:ساعت 9:45 من منتظر مهمونامم. ![]() كوفتتون شه ![]() |
||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Devil may cry نوشته:نقل قول مجنون نوشته:ساعت 9:45 من منتظر مهمونامم. ![]() كوفتتون شه ![]() تکبیر ![]() |
||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول MRM نوشته:نقل قول حامد نوشته:اقا این حرفا رو ول کنید ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن:با تشکر از ستاد اواتار سازی محمد رضا ![]() منو این همه خوش بختی محاله ![]() ![]() ولی چه حالی داد این صحنه ای رو که هر سال یه بار تکرار میشه رو از نزدیک دیدم ![]() ------------------------- خوب ما هم به عدد 10000 رسیدیم ![]() ![]() سلطان ارسال ![]() تو سایت فقط 3 نفر به اینجا رسیدن آقا سعید حسام ![]() من ![]() حسام آماده باش که میخوام بگیرمت ![]() با تو نیگاه نکن ما به این عددا نمیتونیم نزدیک بشیم دلیل داره قربونت ![]() من خودم به شخصه رو هر ارسالی که میدم خیلی روش تمرکز و این حرفا انجام میدم ![]() ![]() اره جانم اصل نیته نه ظواهر و اعداد ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
نقل قول Devil may cry نوشته:نقل قول مجنون نوشته:ساعت 9:45 من منتظر مهمونامم. ![]() كوفتتون شه ![]() با شمای دوست. ![]() اینترنت هم وصل شد. ![]() قرار بود صبح بیاد وصل کنه زنگ زده که همکارمون براش مشکل پیش اومده نمیتونه بیاد. ![]() گفتم خب به همکارتون بگید نمیخواد زحمت بکشن خودم وصلش میکنم. ![]() گفت بلدید؟؟؟ من: ![]() |
||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Devil may cry نوشته:نقل قول مجنون نوشته:ساعت 9:45 من منتظر مهمونامم. ![]() كوفتتون شه ![]() با شمای دوست. ![]() اینترنت هم وصل شد. ![]() قرار بود صبح بیاد وصل کنه زنگ زده که همکارمون براش مشکل پیش اومده نمیتونه بیاد. ![]() گفتم خب به همکارتون بگید نمیخواد زحمت بکشن خودم وصلش میکنم. ![]() گفت بلدید؟؟؟ من: ![]() آفرین از کجا یاد گرفتی کوچولو؟ ![]() ![]() خوش بگذره بهتون داداشی ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
حالا اینایی که میگین بهشون کفتتون بشه و خوش بگذره و... کجا میخوان برن؟؟؟![]() |
||
|
|||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
نقل قول مــــریـــــم نوشته:حالا اینایی که میگین بهشون کفتتون بشه و خوش بگذره و... کجا میخوان برن؟؟؟ ![]() مریم جون کجای کاری؟ ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول چوشولو نوشته:نقل قول مــــریـــــم نوشته:حالا اینایی که میگین بهشون کفتتون بشه و خوش بگذره و... کجا میخوان برن؟؟؟ ![]() مریم جون کجای کاری؟ ![]() ![]() خب واسه همین بهشون میگین کوفتتون بشه؟ ![]() یا دلمون بسوزه؟؟؟ ![]() خب من و غزاله و فری هم قراره هر هفته بریم پارک ملت ![]() یعنی مام کفتمون میشه؟؟؟ ![]() درکش واسم سخت بود ![]() این خیلی طبیعیه خب ![]() |
||
|
|||
۱۲ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |