در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول یادش به خیر کمربند بازی.ایول بابا یادش به خیر چقدر سیاه میشدیم با این کمربند بازیمون ![]() ![]() همه ی دوران بچگیم زنده شد ولی هیشکی 7سنگو نمیگه ها ![]() |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
ته جمله بود ها ![]() ![]() |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
بچه های المپیاد زیست هم که از سنگاپور اومدن.![]() من باورم نمیشه هیچ کدومشون طلا نیاوردن. ![]() یعنی همه فکر میکردیم شهریار فغانی طلای 100 درصده. ![]() بس عجیب است.... ![]() واقعا حیــــــــف شد........... بچه فوق العاده باهوشیه... ![]() فردا برمیگردن مشهد... ![]() |
||
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
یه چی بگم گمونم همتون موافقین![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
نقل قول عـــــــاشـــــــق! نوشته:بچه های المپیاد زیست هم که از سنگاپور اومدن. ![]() من باورم نمیشه هیچ کدومشون طلا نیاوردن. ![]() یعنی همه فکر میکردیم شهریار فغانی طلای 100 درصده. ![]() بس عجیب است.... ![]() واقعا حیــــــــف شد........... بچه فوق العاده باهوشیه... ![]() شما خودتو ناراحت نكن دوره بعدي بچه محله هامون رو ميفرستم برن هرچي طلاي بيارن به خاك ميهن ![]() |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Devil may cry نوشته:شما خودتو ناراحت نكن دوره بعدي بچه محله هامون رو ميفرستم برن هرچي طلاي بيارن به خاك ميهن ![]() ![]() شما خودتون و بچه هاتونو به زحمت نندازین. ![]() راستش دلم واسش سوخت. ![]() این واقعا سخته که همه بگن تو طلایی و ازت توقع طلا داشته باشن بعد یه هویی... ![]() ![]() ![]() حیف شد. ![]() نقل قول pedram نوشته:همه ی دوران بچگیم زنده شد ولی هیشکی 7سنگو نمیگه ها ![]() آخ دقیـــــــــــــــــــــقا... ![]() من عاشق 7 سنگ بودم ![]() خیلی بازی باحالی ![]() |
||
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آخ دقیـــــــــــــــــــــقا...من عاشق 7 سنگ بودم خیلی بازی باحالی ولي من زياد خوشم نميادازش چون هيچ وقت خوب ياد نگرفتمش هميشه از پسراي محلمون ميباختيم ![]() ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول كرپسلي نوشته:ولي من زياد خوشم نميادازش چون هيچ وقت خوب ياد نگرفتمش هميشه از پسراي محلمون ميباختيم ![]() ![]() ![]() زیبا! ![]() تو خجالت نمیکشی؟ ![]() با پسرا؟؟؟؟ ![]() ![]() آیرومونو بردی.. ![]() ![]() میدونین بیشتر کجاش هیجان داره؟ ![]() اونجایی که یه تا سنگ مونده درستش کنی بعد همه رو هم میچینی بد میای آخریم بذاری یه دفگی همه باهم خراب میشن و روز از نو و روزی از نو.... ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول زیبا!تو خجالت نمیکشی؟ با پسرا؟؟؟؟ آیرومونو بردی.. میدونین بیشتر کجاش هیجان داره؟ اونجایی که یه تا سنگ مونده درستش کنی بعد همه رو هم میچینی بد میای آخریم بذاری یه دفگی همه باهم خراب میشن و روز از نو و روزی از نو.... نه نميكشم ![]() ![]() ![]() بچه بوديم ديگه دودسته ميشديم پسراو دخترا باهم بازي ميكرديم ![]() ![]() ولي هميشه اينو به هشون ميباختيم تقلب ميكردن ![]() ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول كرپسلي نوشته:بچه بوديم ديگه دودسته ميشديم پسراو دخترا باهم بازي ميكرديم ![]() ![]() ولي هميشه اينو به هشون ميباختيم تقلب ميكردن ![]() ![]() ما هم همینطوری بازی میکردیم ![]() ![]() ولی ما پایه برد ثابت نداشتیم ![]() ![]() نقل قول Devil may cry نوشته:ته جمله بود ها ![]() ![]() کل این کتاب باحاله ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |