در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بابت اعتراضات فقط ميگم : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________________________________________ نقل قول امروز، یعنی 28 تیر، سالگرد آسمونی شدن عمویی که هممون دوسش داریم؛ خسرو شکیبایی.خدایش بیامرزاد و روحش شاد. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عشق من بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدا بيامرزتش ، يه هنرمند به تمام معنا بود ، دركش نكردن |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول كميل نوشته:بابت اعتراضات فقط ميگم : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خب این و که میگین یه زیر نویس فارسیم بذارین بابتش. ![]() نقل قول ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عشق من بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدا بيامرزتش ، يه هنرمند به تمام معنا بود ، دركش نكردن من نیز خیلی دوسش داشتم. ![]() مخصوصا فیلم خواهران غریبشو ![]() پ.ن:بچه ها یه چیزی میگم مسخرم نکنین. اگه هرکی واسش یه صلواات بفرسته حداقل با این کار میتونیم یه کار مفیدی واسش بکنیم. البته هرجور دوس دارین. نظر بود فقط. ![]() |
||
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول بابت اعتراضات فقط ميگم :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بهترین عکس العمل ممکن بود! ![]() نقل قول مخصوصا فیلم خواهران غریبشویاد خانه ی سبز بخیر! ![]() |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول عـــــــاشـــــــق! نوشته:نقل قول كميل نوشته:بابت اعتراضات فقط ميگم : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خب این و که میگین یه زیر نویس فارسیم بذارین بابتش. ![]() زير نويسش يكم تلخه و مطئنم اگه مطرح بشه به خيليا اينجا برميخوره ![]() ![]() كلا و اصولا يه سري چيزايي هست تو اين سايت كه عوض شده ![]() الله اكبر.. بيخيال ![]() پ.ن اون نيش ها هزاران معني داره ![]() رمز گشايي كنيد كفتون ميبره ![]() |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول [quote]سولی جون نوشته:کاش هیچ وقت باربی بازیمو ول نمیکردم ![]() دارا و سارا را پاس بداریم ![]() پی نوشت: اندر احوالات کنترل ذهن، الان کمیل با یه بغل بحث های گل منگولی، اینکه چطور در طی یک فرآیند برنامه ریزی شده سارا جای خودش رو به باربی داد وارد میشه ![]() |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول یاد خانه ی سبز بخیر!![]() من خیلی این فیلمو دوست داشتم ![]() |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول امروز، یعنی 28 تیر، سالگرد آسمونی شدن عمویی که هممون دوسش داریم؛ خسرو شکیبایی. خدایش بیامرزاد و روحش شاد.من که خیلی دوسش داشتم!!!عمو جون خدا بیامرزتت ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول behzad نوشته:پی نوشت: اندر احوالات کنترل ذهن، الان کمیل با یه بغل بحث های گل منگولی، اینکه چطور در طی یک فرآیند برنامه ریزی شده سارا جای خودش رو به باربی داد وارد میشه ![]() وقت ما خيلي با ارزش تر از اينه كه صرف اين چيزا بشه برادر من ![]() ![]() حرفاي منم مهم نيست چون كسي به اينچيزا فكر نميكنه ![]() مهم راهي بود كه بايد ميرفتيمو نرفتيم ، ... امشب چرا اينجوريم؟ ![]() ولش كنيد ![]() ![]() هر جا که می بینم نوشته است : ” خواستن توانستن است ” آتش می گیرم ! یعنی ما نخواستيم که نشد ؟! |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول كميل نوشته:زير نويسش يكم تلخه و مطئنم اگه مطرح بشه به خيليا اينجا برميخوره ![]() ![]() كلا و اصولا يه سري چيزايي هست تو اين سايت كه عوض شده ![]() الله اكبر.. بيخيال ![]() پ.ن اون نيش ها هزاران معني داره ![]() رمز گشايي كنيد كفتون ميبره ![]() پس بیخیال برادر. ![]() الان من شدم یه گلوله آتیش. چقدر بده که همین الان با تمام وجودت احساس کنی یکی داره نهایت سواستفاده از اخلاقتو میکنه.... مخصوصا که دوست چندین سالت باشه. یه لحظه واسه خودم متاسف شدم. |
||
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() میگم برای اینکه حجم مطالب ارسالی بالا نره، انگشتاتون خسته نشه، موجب کدورت دوستان نشه، لبخندها زیاد نشه، بهتر نیست به جا بیان علایقمون براش یه فاتحه ای بخونیم، که روح ایشون هم فیضی برده باشن؟ |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |