در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
مهمان_مهمان
|
الان یه کج فهمی ایجاد شده ![]() ![]() آقا مسعود چطور تو آواتار خانوم شدی؟ ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
|
سنا ![]() ![]() ![]() نکته رو تو هوا باید بگیری ![]() ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مــســــــعــود نوشته:آواتار رو دریابید ![]() ![]() یاد یکی از دوستان عزیزمون به خیر که شرط بسته بود باهام ولی زد زیر قولش ![]() چقد خوشگل شدی ![]() گل سرتم که دیگه خیلی قشنگه ![]() ![]() دماغتو پیش کدوم دکتر عمل کردی حالا؟ ![]() نقل قول سنا از نظر روحیه مسعود دختره ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول the mom lion نوشته:سنا ![]() ![]() ![]() نکته رو تو هوا باید بگیری ![]() ![]() ![]() چه روحیه ی لطیفی ![]() ![]() من نکته ها رو نمیگیرم میزارم تو هوا باشن بخورن به در و دیوار ![]() خب پسر ندیدم روحیه ش در حد پر قو لطیف باشه ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
روحیه مسعود لطیف نیست، ناهنجاره![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
|
هه ![]() ![]() ![]() نقل قول روحیه مسعود لطیف نیست، ناهنجاره. دقیقا یه چی تو همین مایه ها هم میشه ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مسعود سلام![]() ![]() _____________________________________________________ پادشاهي به قدرت رسيد و براي سرگرمي خود بازي ساخت كه دو نفر بر روي ترازو بروند و هركس وزنش كمتر بود كشته شود. از بخت بد من ، من و يارم روبروي هم افتاديم،من براي اينكه يارم زنده بماند ده روز غذا نخوردم. روز مسابقه من خود را سبك گرفتم ، غافل از اينكه يارم به پاهاي خود وزنه وصل كرده بود... ___________________________________________________ پ.ن از معدود اس ام اس هاي اين چند وقت اخيرمه كه واقعا روم تاثير داشت |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول كميل نوشته:پادشاهي به قدرت رسيد و براي سرگرمي خود بازي ساخت كه دو نفر بر روي ترازو بروند و هركس وزنش كمتر بود كشته شود. از بخت بد من ، من و يارم روبروي هم افتاديم،من براي اينكه يارم زنده بماند ده روز غذا نخوردم. روز مسابقه من خود را سبك گرفتم ، غافل از اينكه يارم به پاهاي خود وزنه وصل كرده بود... ___________________________________________________ پ.ن از معدود اس ام اس هاي اين چند وقت اخيرمه كه واقعا روم تاثير داشت خیلی خیلی خیلی قشنگ بود. ![]() مثل همون یاری که تو فیس دوغ دوستاشو فراموش میکنه. ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول مسعود سلام_____________________________________________________ پادشاهي به قدرت رسيد و براي سرگرمي خود بازي ساخت كه دو نفر بر روي ترازو بروند و هركس وزنش كمتر بود كشته شود. از بخت بد من ، من و يارم روبروي هم افتاديم،من براي اينكه يارم زنده بماند ده روز غذا نخوردم. روز مسابقه من خود را سبك گرفتم ، غافل از اينكه يارم به پاهاي خود وزنه وصل كرده بود... ___________________________________________________ پ.ن از معدود اس ام اس هاي اين چند وقت اخيرمه كه واقعا روم تاثير داشت شاید باورتون نشه الان هنگم ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول كميل نوشته:پادشاهي به قدرت رسيد و براي سرگرمي خود بازي ساخت كه دو نفر بر روي ترازو بروند و هركس وزنش كمتر بود كشته شود. از بخت بد من ، من و يارم روبروي هم افتاديم،من براي اينكه يارم زنده بماند ده روز غذا نخوردم. روز مسابقه من خود را سبك گرفتم ، غافل از اينكه يارم به پاهاي خود وزنه وصل كرده بود... ___________________________________________________ پ.ن از معدود اس ام اس هاي اين چند وقت اخيرمه كه واقعا روم تاثير داشت خیلی خیلی خیلی قشنگ بود. ![]() مثل همون یاری که تو فیس دوغ دوستاشو فراموش میکنه. ![]() ![]() تا حالا ترور شدي؟ ![]() سو قصد بهت شده؟ ![]() ![]() تا حالا با ماشين كسي از روت رد شده؟ ![]() ![]() تا حالا رو صورتت اسيد پاشيدن ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |