در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
دوستان از امروز من یه ماهی میرم و ز شرم راحت میشین. گفتم که گفته باشم ![]() |
||
|
|||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول هه یعنی الان فکر کردی چند درصد دخترا روحیه شون مثل پر قو میمونه؟ واقعا چند درصد؟ پیدا نشه فک کنم ![]() نقل قول پ.ن از معدود اس ام اس هاي اين چند وقت اخيرمه كه واقعا روم تاثير داشت خیلی قشنگ بود ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول كميل نوشته:مسعود سلام ![]() ![]() _____________________________________________________ پادشاهي به قدرت رسيد و براي سرگرمي خود بازي ساخت كه دو نفر بر روي ترازو بروند و هركس وزنش كمتر بود كشته شود. از بخت بد من ، من و يارم روبروي هم افتاديم،من براي اينكه يارم زنده بماند ده روز غذا نخوردم. روز مسابقه من خود را سبك گرفتم ، غافل از اينكه يارم به پاهاي خود وزنه وصل كرده بود... ___________________________________________________ پ.ن از معدود اس ام اس هاي اين چند وقت اخيرمه كه واقعا روم تاثير داشت اين اس ام اس بود يا رمان؟ ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
نقل قول كميل نوشته:نقل قول مجنون نوشته:نقل قول كميل نوشته:پادشاهي به قدرت رسيد و براي سرگرمي خود بازي ساخت كه دو نفر بر روي ترازو بروند و هركس وزنش كمتر بود كشته شود. از بخت بد من ، من و يارم روبروي هم افتاديم،من براي اينكه يارم زنده بماند ده روز غذا نخوردم. روز مسابقه من خود را سبك گرفتم ، غافل از اينكه يارم به پاهاي خود وزنه وصل كرده بود... ___________________________________________________ پ.ن از معدود اس ام اس هاي اين چند وقت اخيرمه كه واقعا روم تاثير داشت خیلی خیلی خیلی قشنگ بود. ![]() مثل همون یاری که تو فیس دوغ دوستاشو فراموش میکنه. ![]() ![]() تا حالا ترور شدي؟ ![]() سو قصد بهت شده؟ ![]() ![]() تا حالا با ماشين كسي از روت رد شده؟ ![]() ![]() تا حالا رو صورتت اسيد پاشيدن ![]() ![]() بیا ما میکشیم کنار مرامی. ![]() اونوقت یارمون میاد تهدیدم میکنه. ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول كميل نوشته:نقل قول مجنون نوشته:نقل قول كميل نوشته:پادشاهي به قدرت رسيد و براي سرگرمي خود بازي ساخت كه دو نفر بر روي ترازو بروند و هركس وزنش كمتر بود كشته شود. از بخت بد من ، من و يارم روبروي هم افتاديم،من براي اينكه يارم زنده بماند ده روز غذا نخوردم. روز مسابقه من خود را سبك گرفتم ، غافل از اينكه يارم به پاهاي خود وزنه وصل كرده بود... ___________________________________________________ پ.ن از معدود اس ام اس هاي اين چند وقت اخيرمه كه واقعا روم تاثير داشت خیلی خیلی خیلی قشنگ بود. ![]() مثل همون یاری که تو فیس دوغ دوستاشو فراموش میکنه. ![]() ![]() تا حالا ترور شدي؟ ![]() سو قصد بهت شده؟ ![]() ![]() تا حالا با ماشين كسي از روت رد شده؟ ![]() ![]() تا حالا رو صورتت اسيد پاشيدن ![]() ![]() بیا ما میکشیم کنار مرامی. ![]() اونوقت یارمون میاد تهدیدم میکنه. ![]() ![]() ای داداش میفهمم چی میگی.. ![]() حالا خوبه خودش معترفه ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کوری کوردِم نوشته:دوستان از امروز من یه ماهی میرم و ز شرم راحت میشین. گفتم که گفته باشم ![]() اِ داداش میری سربازی؟ ![]() دعا کن وقتی برگشتی من دانشگاه قبول شده باشم. ![]() استرس داره کم کم بر من مستولی میشه. ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ای داداش میفهمم چی میگی..حالا خوبه خودش معترفه بعله هرچي باشم بهتر از كسايي هستم كه تا چند دقيقه پيش خبر نداشتن كه فردا تولد داداششونه ![]() ![]() مداركشم موجوده ![]() ![]() نقل قول بیا ما میکشیم کنار مرامی. اونوقت یارمون میاد تهدیدم میکنه. بايد به صورت خصوصي صحبت كنيم ![]() ![]() نقل قول اين اس ام اس بود يا رمان؟ اس ام اس بود ![]() صد تومن شارژ بفرست بهت بفرستمش ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
نقل قول كميل نوشته:نقل قول ای داداش میفهمم چی میگی..حالا خوبه خودش معترفه بعله هرچي باشم بهتر از كسايي هستم كه تا چند دقيقه پيش خبر نداشتن كه فردا تولد داداششونه ![]() ![]() مداركشم موجوده ![]() ![]() جناب کمیل خان من از تاریخ مطلع نبودم وگرنه تاریخ تولد این داداشم رو بهتر از تاریخ تولد بعضیا بلدم ![]() ![]() اگه برنامه فردامو بهم بزنی دیگه نباید بابهام صحبت کنی ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
نقل قول الناز نوشته:نقل قول كميل نوشته:نقل قول ای داداش میفهمم چی میگی..حالا خوبه خودش معترفه بعله هرچي باشم بهتر از كسايي هستم كه تا چند دقيقه پيش خبر نداشتن كه فردا تولد داداششونه ![]() ![]() مداركشم موجوده ![]() ![]() جناب کمیل خان من از تاریخ مطلع نبودم وگرنه تاریخ تولد این داداشم رو بهتر از تاریخ تولد بعضیا بلدم ![]() ![]() اگه برنامه فردامو بهم بزنی دیگه نباید بابهام صحبت کنی ![]() بله بله. ![]() چی فکر کردی؟؟؟ ![]() نه میخوام بدونم خودت اگر ناظر مباحث آزاد نبودی الان حواست بود. ![]() ![]() برنامه چیه الان؟؟؟ ![]() اگه بخوای منو تو شرایطی قرار بدی کشتمتا. ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول PrInCeSs SaNa نوشته:الان یه کج فهمی ایجاد شده ![]() ![]() آقا مسعود چطور تو آواتار خانوم شدی؟ ![]() ![]() الان اینجوری مده ![]() ![]() نقل قول the mom lion نوشته:سنا ![]() ![]() ![]() نکته رو تو هوا باید بگیری ![]() ![]() ![]() ای وای مامانم اینا ![]() بعد این حرفت به فکر خود کشی افتادم ![]() ![]() نقل قول lluvia نوشته:چقد خوشگل شدی ![]() گل سرتم که دیگه خیلی قشنگه ![]() ![]() دماغتو پیش کدوم دکتر عمل کردی حالا؟ ![]() مرسی ![]() رفتم آلمان عمل کردم ![]() ![]() نقل قول Eddard Stark نوشته:روحیه مسعود لطیف نیست، ناهنجاره ![]() بله ![]() وقتی عموی آدم هر روز با شمشیرش نصفش کنه، اینطوری میشه ![]() ![]() نقل قول كميل نوشته:مسعود سلام ![]() ![]() به به ![]() علیک سلام ![]() ![]() خوبی خوشی سلامتی؟! ![]() خانواده خوبن؟! ![]() بچه ها خوبن!؟ ![]() سلام ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |