در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول the mom lion نوشته:نقل قول آندرس مقدس نوشته:این دیگه چه اینترنتِ پر سرعتیه؟ ![]() اینترنتِ من 44.0 تا سرعت داره. ![]() ![]() این اینترنت پر سرعت ایرانه. ![]() ![]() البته این عکس مال شب گذشته هست. ![]() ![]() ![]() تازه میگفت وضعیت وری گود! ![]() ![]() حالا باز خدا رو شکر کنید همین 1 رو هم میدن و قطع نشده هنوز ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول حالا باز خدا رو شکر کنید همین 1 رو هم میدن و قطع نشده هنوز خوشبختانه همون رو هم قطع کردن. ![]() ![]() من میرم لبنان میرم لبنان ![]() اونجا هی کانکت میشم. ![]() ![]() ![]() |
||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول the mom lion نوشته:نقل قول آندرس مقدس نوشته:این دیگه چه اینترنتِ پر سرعتیه؟ ![]() اینترنتِ من 44.0 تا سرعت داره. ![]() ![]() این اینترنت پر سرعت ایرانه. ![]() ![]() البته این عکس مال شب گذشته هست. ![]() ![]() ![]() تازه میگفت وضعیت وری گود! ![]() ![]() شبا سرعت من به 16 کیلو بایت میرسه ![]() باز 1 مگا بایت که عالیه ![]() |
||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مریضم. کجا برم. دردمندم. دوا می خوام. مستحقم، به من صدقه بده. به من نگو تا حالا کجا بودی. به من نگو بنده من امشب از من چی می خوای. کریم که هیچوقت به گدا نمیگه چی می خوای یا نور یا قدّوس، یا نور یا قدّوس یا اول الاولین، یا آخر الآخرین... |
||
|
|||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
به مناسبت وفات حضرت خدیجه...
|
||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
|
|
دوستان؛ نماز و روزه هاتون قبول باشه![]() اون گوشه کنارا من رو هم دعا کنید ![]() |
||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اگر لایق بدونید می خوام دعوتتون کنم به افطاری. افطاری تو سفره یک طراح تازه کار، ولی دل شکسته. مکان: مشاهده لینک زمان: هر وقت دل شما هم تنگ حرم بود. این افطاریِ یک مسافر کربلاست. مسافر یک کربلای رنگی... نه به رنگ خون، نه به رنگ گنبد طلائی. نه به رنگ پرچم سرخ حرم. به رنگ زندگی رنگارنگ. پر از تعلقات. منتظرم. |
||
|
|||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
بچه ها شیرینی زندگین![]() ![]() ![]() دوستان ماه رمضون خیلی باحاله ![]() ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول تا 12 خوابیم بعدشم که هی آدمو تحویل میگیرنما ساعت 9 بیدار میشیم چپ چپ نگاهمون میکنن. ![]() |
||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
نقل قول آندرس مقدس نوشته:نقل قول تا 12 خوابیم بعدشم که هی آدمو تحویل میگیرنما ساعت 9 بیدار میشیم چپ چپ نگاهمون میکنن. ![]() خب شما پسرین باید یه فرقی داشته باشین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۸ مرداد ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |