در حال دیدن این عنوان: |
۲۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: setareh.87
پیام:
۱۷۰
عضویت از: ۱ خرداد ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی و ژاوی - کرایوف - پرسپولیس - اسپانیا - همه ی بازیکنان پرسپولیس - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بچه ها فهمیدید په په حافظه اش رو از دست داده؟
|
||
چی تو چشاته که تورو انقدر عزیز میکنه این فاصله داره منو بی تو مریض میکنه |
|||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول بچه ها فهمیدید په په حافظه اش رو از دست داده؟ بله گفته من پابلو ام اینجا چیکار میکنم ![]() احتمالا بعدشم گفته کیه ؟ ![]() کیـــــــــــــــــــــه؟ ![]() ![]() کیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه؟!؟! ![]() ![]() ![]() |
||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
5 سال پیش در چنین روزی؛ عضو سایت شدم![]() سالگرد عضویتم در fcbarcelona.ir مبارک باشه ![]() ![]() باشکر از همه ی دوستانم؛ اعضا و مسئولین که تو این مدت همراهم بودن ![]() ![]() پ.ن: ارسال 6000 ام ![]() ![]() |
||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول setareh نوشته:بچه ها فهمیدید په په حافظه اش رو از دست داده؟ بازم يه دروغ ديگه. |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Fabregas![]() ![]() 5 سال پیش در چنین روزی؛ عضو سایت شدم ![]() سالگرد عضویتم در fcbarcelona.ir مبارک باشه ![]() ![]() باشکر از همه ی دوستانم؛ اعضا و مسئولین که تو این مدت همراهم بودن ![]() ![]() پ.ن: ارسال 6000 ام ![]() ![]() تبریک میگم جناب مدیر سالگرد عضویتت تو سایت رو. ![]() |
||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: setareh.87
پیام:
۱۷۰
عضویت از: ۱ خرداد ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی و ژاوی - کرایوف - پرسپولیس - اسپانیا - همه ی بازیکنان پرسپولیس - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Lisa نوشته:نقل قول setareh نوشته:بچه ها فهمیدید په په حافظه اش رو از دست داده؟ بازم يه دروغ ديگه. نه خیر دروغ نیست تو بازی رئال اخرای بازی بود کاسیاس دستشو مشت کرد میخواست بزنه به توپ په په هم اومد هد بزنه دست کاسیاس خورد سر په په بعد بازی په په یا تو بازی نمیدونم په په بیهوش شد بعد حافظه اش رو از دست داد |
||
چی تو چشاته که تورو انقدر عزیز میکنه این فاصله داره منو بی تو مریض میکنه |
|||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا باهم دعوا نکنید اینجا میتونید برید تو آنتی رئال موهای همم بکشید ![]() نقل قول 5 سال پیش در چنین روزی؛ عضو سایت شدم سالگرد عضویتم در fcbarcelona.ir مبارک باشه باشکر از همه ی دوستانم؛ اعضا و مسئولین که تو این مدت همراهم بودن اونایی که هنوز هستن و اونایی که بودن و الان نیستن پ.ن: ارسال 6000 امتبریک میگم بهتون ![]() |
||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Fabregas![]() ![]() 5 سال پیش در چنین روزی؛ عضو سایت شدم ![]() سالگرد عضویتم در fcbarcelona.ir مبارک باشه ![]() ![]() باشکر از همه ی دوستانم؛ اعضا و مسئولین که تو این مدت همراهم بودن ![]() ![]() پ.ن: ارسال 6000 ام ![]() ![]() ینی الان پاچه خواری کنیم؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول setareh نوشته:نقل قول Lisa نوشته:نقل قول setareh نوشته:بچه ها فهمیدید په په حافظه اش رو از دست داده؟ بازم يه دروغ ديگه. نه خیر دروغ نیست تو بازی رئال اخرای بازی بود کاسیاس دستشو مشت کرد میخواست بزنه به توپ په په هم اومد هد بزنه دست کاسیاس خورد سر په په بعد بازی په په یا تو بازی نمیدونم په په بیهوش شد بعد حافظه اش رو از دست داد برو ![]() ![]() ![]() ![]() حالا شما اگه ميخواي باور كني باور كن ، من كه تا خبرشو تو سايت رسمي رئال نذارن باور نميكنم تازه اونجا هم معلوم نيست راست بگن يا نه! ! |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
بحث فوتبالی تو این تاپیک نیارید لطفا![]() ![]() پ.ن: ممنونم دوستان ![]() |
||
۱ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |