در حال دیدن این عنوان: |
۱۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من عاشقشمممممممممممممممم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چقدر خوشگله این ![]() واقعا این نژاد سگو دوست دارم اصلا عکسو دیدم طاقت نیاوردم یه چیز نگم ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول حیوون فقط دلفینخب دلفينو كه نميتوني همه جا ببري تازه نگه داريشم سخته ،هرجاهم بخواي ببريش بايد با آكواريومش ببري. من خفاشم خيلي دوست دارم ![]() ![]() ![]() ![]() يه چيز جالب .... طولاني ترين ترافيك دنيا در چين به طول 260 كيلومتر ![]() |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حیوون فقط گربه، عنکبوت![]() ![]() مارمولک به این فرزی ![]() عنکبوت به این پا درازی و مغروری ![]() پ.ن: ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
البته واقعا جگوار قشنگه. مخصوصا جگوار مشکی(عکس) حیوون مورد علاقم هم شیره.مخصوصا شیر جوون که یال های مشکی و بدن قهوه ای داره(عکس). اصلا ابهتو دارین؟ ![]() ولی به نظرم از لحاظ خوشگلی سگ هاسکی قشنگ ترین حیوون دنیاس.(عکس) |
||
|
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۲۸۱
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
جگوار مشكي واقعا ترسناكه ، يكي از نزديك ببينتش قبل از اينكه جگوار بكشتش خودش از ترس ميميره ![]() نميدونم اطلاع داريد يانه ، ولي يه كمپاني ماشين هستش به اسم جگوار: 1 عكسش رو ماشين. اين كمپاني ظاهر ماشيناشو مثل جگوار ميزنه ،اين يكي از ماشيناشه:1 من تا حالا نديدم كسي تو ايران جگوار سوارشه ، ولي چه ماشينايي داره ، هيووندا و امثال اينو گذاشته جيب بغلش ! من حيوون مورد علاقه ام گرگه ![]() 1 2 پستي و پليدي تو صورتش موج ميزنه ![]() البته شير كه كلا حسابش از اينا جداست ، شير سلطانيه واسه خودش. |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول من تا حالا نديدم كسي تو ايران جگوار سوارشه خوب عوضش چیزای دیگش هست ![]() مثلا من رو ماشین باطری اتمی جگوار انداختم ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول كميل نوشته:نقل قول من تا حالا نديدم كسي تو ايران جگوار سوارشه خوب عوضش چیزای دیگش هست ![]() مثلا من رو ماشین باطری اتمی جگوار انداختم ![]() ![]() ![]() ![]() کمیل داداش جگوار که در برابر ماشین تو باید لنگ بندازه ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:نقل قول كميل نوشته:نقل قول من تا حالا نديدم كسي تو ايران جگوار سوارشه خوب عوضش چیزای دیگش هست ![]() مثلا من رو ماشین باطری اتمی جگوار انداختم ![]() ![]() ![]() ![]() کمیل داداش جگوار که در برابر ماشین تو باید لنگ بندازه ![]() قربون ادم چیز فهم ![]() ![]() اینا خودشون جگوار رو از این زدن ![]() طرحش دزدیه ![]() ![]() ![]() به جان خودم تا حالا چندین بار این صحنه رو با چشام دیدم و با جونم حسش کردم و تجربه کردم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱,۲۸۱
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول به جان خودم تا حالا چندین بار این صحنه رو با چشام دیدم و با جونم حسش کردم و تجربه کردمپس شما چرا تو مسابقات فرمول يك شركت نميكنيد؟! شما كه جگوار و فرناندو النسو رو گذاشتين جيب بغلتون ![]() |
||
|||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۸۵۸
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Lisa نوشته:نقل قول به جان خودم تا حالا چندین بار این صحنه رو با چشام دیدم و با جونم حسش کردم و تجربه کردمپس شما چرا تو مسابقات فرمول يك شركت نميكنيد؟! شما كه جگوار و فرناندو النسو رو گذاشتين جيب بغلتون ![]() ![]() میخواستم ریا نشه ![]() ![]() بعد دوست نداشتم غرور الونسو شکسته بشه ![]() یه بار دستگرمی با شوماخر زدم بنده خدا تا یه ماه سر بلند نکرد ![]() ![]() |
||
۲ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |