در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول RK12 نوشته:هیچی شاهکارای خودم تو رانندگی نمیشه ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی وقته رانندگی نکردم! یادم رفته! ![]() دوست دارم رانندگی کنم ها ولی نمیدونم چرا هربار داداشم میگه بشین پشت فرمون حسش نمیاد میگم نه! ![]() بيشتر دخترا اينجورين! تا وقتى گواهى نامه ندارن عاشق رانندگين و واسه گواهى نامه پر پر مى زنن! اما وقتى به آرزوشون مى رسن حس رانندگيو از دست مى دن! واقعا چرا؟؟! ![]() ![]() ![]() |
||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Lika نوشته:نقل قول RK12 نوشته:هیچی شاهکارای خودم تو رانندگی نمیشه ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی وقته رانندگی نکردم! یادم رفته! ![]() دوست دارم رانندگی کنم ها ولی نمیدونم چرا هربار داداشم میگه بشین پشت فرمون حسش نمیاد میگم نه! ![]() بيشتر دخترا اينجورين! تا وقتى گواهى نامه ندارن عاشق رانندگين و واسه گواهى نامه پر پر مى زنن! اما وقتى به آرزوشون مى رسن حس رانندگيو از دست مى دن! واقعا چرا؟؟! ![]() ![]() ![]() من قبل گواهی نامم خودمو میکشتم. عاشق رانندگی بودم ![]() الان دانشگام دوره شهر ری ما تهران هر روز تا اونجا میرم و میام ![]() واقعا واقعا واقعا نفرت انگیز شده واسم ![]() آرزو داشتم دانشگام یه راهی داشت به خونه ما که بی ماشین شخصی میشد رفت ![]() خیلی سخته به خدا 4 روز در هفته بری و بیای ![]() اصلا دیگه کیف نمیده رانندگی ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
اولین ارسال بعد از بازگشت به وطن![]() می آییییییییییییم ![]() |
||
|
|||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول کوری کوردِم نوشته:اولین ارسال بعد از بازگشت به وطن ![]() می آییییییییییییم ![]() اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ کیاوش تویی؟؟؟ ![]() یعنی از این هفته دیگه من پلن ندم برات؟؟؟ ![]() |
||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول کوری کوردِم نوشته:اولین ارسال بعد از بازگشت به وطن ![]() می آییییییییییییم ![]() اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ کیاوش تویی؟؟؟ ![]() یعنی از این هفته دیگه من پلن ندم برات؟؟؟ ![]() پ ن پ سامان آقا زمانیم ![]() ![]() نه دیگه مرسی از 9 امتیاز +3 امتیاز ![]() |
||
|
|||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Fabregas![]() ![]() البته توبه کردم که دیگه درست رانندگی کنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شاید شما توبه کردین ولی ماشینه توبه نکرده که یواش بره ![]() ![]() ![]() |
||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
نقل قول کوری کوردِم نوشته:نقل قول مجنون نوشته:نقل قول کوری کوردِم نوشته:اولین ارسال بعد از بازگشت به وطن ![]() می آییییییییییییم ![]() اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ کیاوش تویی؟؟؟ ![]() یعنی از این هفته دیگه من پلن ندم برات؟؟؟ ![]() پ ن پ سامان آقا زمانیم ![]() ![]() نه دیگه مرسی از 9 امتیاز +3 امتیاز ![]() كوفتت بشه ![]() ![]() |
||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Lika نوشته:نقل قول RK12 نوشته:هیچی شاهکارای خودم تو رانندگی نمیشه ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خیلی وقته رانندگی نکردم! یادم رفته! ![]() دوست دارم رانندگی کنم ها ولی نمیدونم چرا هربار داداشم میگه بشین پشت فرمون حسش نمیاد میگم نه! ![]() بيشتر دخترا اينجورين! تا وقتى گواهى نامه ندارن عاشق رانندگين و واسه گواهى نامه پر پر مى زنن! اما وقتى به آرزوشون مى رسن حس رانندگيو از دست مى دن! واقعا چرا؟؟! ![]() ![]() ![]() ولی من اصلا عشق گواهینامه نداشتم.. دوست هم نداشتم برم یادبگیرم... به زور داداشم رفتم ! ![]() خودشم تمام مدت اموزش من صبح ها مرخصی میگرفت به عنوان همراه پیشم می موند! قبل ترش هم که ماشین صفر رو دراختیار ما گذاشته بود تا اموزش ببینیم! واقعا من خودم همچین کاری نمیکنم انصافا! خیلی ریسک میکرد! ![]() یادمه بازور بلند میشدم میرفتم کلاساشو !واقعا واسم عذاب بود...همه ی مراحلش از کلاس تئوری تا ازمون شهریش! ولی یه مواقعی هم بود دوست میداشتم بشینم پشت فرمون! واقعا هم الان به دردم نمیخوره رانندگی.. چون تنها جایی که میرم دانشگاس که اونم الحمدالله تو طرحه! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
نقل قول کوری کوردِم نوشته:نقل قول مجنون نوشته:نقل قول کوری کوردِم نوشته:اولین ارسال بعد از بازگشت به وطن ![]() می آییییییییییییم ![]() اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ کیاوش تویی؟؟؟ ![]() یعنی از این هفته دیگه من پلن ندم برات؟؟؟ ![]() پ ن پ سامان آقا زمانیم ![]() ![]() نه دیگه مرسی از 9 امتیاز +3 امتیاز ![]() قربونت عزیز کاری بود که از دستمون بر میومد. ![]() تا کور شود هر آنکه نتواند دید. ![]() ![]() Just for kidding. ![]() ایشالا که این بازی رو هم میبری تا ما رو سفید شیم پیشت. ![]() |
||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
گاهی دلم می خواد دیوارو گاز بگیرم. ![]() |
||
۳ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |