در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول مجنون نوشته:چقد سخته مامان آدم خونه نباشه. ![]() الان با ناهار امروز 4 وعده غذا درست کردم دیگه نمیدونم چی درست کنم. ![]() مثلا قرار بود ظرفای شام دیشب رو داداشم بشوره، هنوزم در خواب به سر میبرن آقا. ![]() واقعا این جور مواقع میفهمم مامانم چی میکشه. ![]() پ.ن: شدم مثل ین خاله زنکا. ![]() ![]() ![]() حسام جان اولش سخته ولی بعدش واسه خودت استاد میشی ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
نقل قول Devil may cry نوشته:زن داداش مادر كمكي ادم به حساب مياد اينجورمواقع ؛توكه نداري دلت بسوزه ![]() ![]() بدبختی نه یه زن داداش داریم، نه یه آبجی بزرگتر. ![]() مامانم ه میره میگه دیگه خونه رو سپردم به تو. ![]() موندم من برم دانشگاه مامانمم خونه نباشه بقیه میخوان چه کار کنن. ![]() پ.ن: از الان اونایی که تو خوابگاه میخوان من بپزم اونا بخورن کلا کوفتشون شه. ![]() ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:حسام جان اولش سخته ولی بعدش واسه خودت استاد میشی ![]() ![]() ![]() ![]() من بیشتر از 3 ساعت بدون مامانم باشم سوء هاضمه میگیرم ![]() پ.ن:واقعا خجالت آوره که نمیتونم برا خودمم غذای درست و حسابی بپزم ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:حسام جان اولش سخته ولی بعدش واسه خودت استاد میشی ![]() ![]() ![]() ![]() سختیش که سخت نیست بلد بودنشم از تو بیشتر بلدم. ![]() ولی خب اینکه آدم نمیدونه چی بپزه سخته. ![]() اعصاب آدمو خورد میکنه. ![]() بعدشم این که ببینی تو داری کار میکنی و بقیه اصلا دست به سیاه و سفید نمیزنن حال گیریه. ![]() نقل قول Sana نوشته:من بیشتر از 3 ساعت بدون مامانم باشم سوء هاضمه میگیرم ![]() پ.ن:واقعا خجالت آوره که نمیتونم برا خودمم غذای درست و حسابی بپزم ![]() دخترم دخترای قدیم. ![]() بد بخت شوهرای شما ها... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول زن داداش مادر كمكي ادم به حساب مياد اينجورمواقع ؛توكه نداري دلت بسوزهلایک میشه ![]() نقل قول دخترم دخترای قدیم. بد بخت شوهرای شما ها...اولا که من بشخصه از بوی روغن و پیاز و اینا بدم میاد ![]() به خاطر همین هیچ وقت نخاستم یاد بگیرم آدم بو میگیره میخاد غذا بپزه ![]() دوما خب خودشون بپزن به ماچه ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
نقل قول laluna نوشته:نقل قول دخترم دخترای قدیم. بد بخت شوهرای شما ها...اولا که من بشخصه از بوی روغن و پیاز و اینا بدم میاد ![]() به خاطر همین هیچ وقت نخاستم یاد بگیرم آدم بو میگیره میخاد غذا بپزه ![]() دوما خب خودشون بپزن به ماچه ![]() میگم تو مطمئنی دختری؟؟؟ ![]() واقعا بدبخت شوهرای آینده شما... ![]() ![]() بعدشم جواب مامانم رو چی بدم اونوقت؟؟؟ ![]() ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
نقل قول Sana نوشته:من بیشتر از 3 ساعت بدون مامانم باشم سوء هاضمه میگیرم ![]() پ.ن:واقعا خجالت آوره که نمیتونم برا خودمم غذای درست و حسابی بپزم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من بدون مامانم باشم چاق میشم ![]() ![]() نقل قول مجنون نوشته:سختیش که سخت نیست بلد بودنشم از تو بیشتر بلدم. ![]() ولی خب اینکه آدم نمیدونه چی بپزه سخته. ![]() اعصاب آدمو خورد میکنه. ![]() بعدشم این که ببینی تو داری کار میکنی و بقیه اصلا دست به سیاه و سفید نمیزنن حال گیریه. ![]() حسام کاری نکن باهات 1 مسابقه بذارم بکوبونمت تو دیفال ![]() ![]() آخ آخ اینو نگو ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول میگم تو مطمئنی دختری؟؟؟همه همینو میپرسن ![]() مگه شک دارین؟ ![]() ![]() نقل قول واقعا بدبخت شوهرای آینده شما...موافقم باهات خیلی بیچارن بدبختا ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۳,۵۲۱
طرفدار:
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:حسام کاری نکن باهات 1 مسابقه بذارم بکوبونمت تو دیفال ![]() ![]() ریز میبینمت. ![]() حالا مونده تو آشپزی به من برسی. ![]() نقل قول laluna نوشته:نقل قول میگم تو مطمئنی دختری؟؟؟همه همینو میپرسن ![]() مگه شک دارین؟ ![]() ![]() شک که نداریم، چون کلا مدل دخترای دوره زمونه اینجوری شده. ![]() اگه اینجوری نبودی باید شک میکردیم. ![]() نقل قول نقل قول واقعا بدبخت شوهرای آینده شما...موافقم باهات خیلی بیچارن بدبختا ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول laluna نوشته:نقل قول دخترم دخترای قدیم. بد بخت شوهرای شما ها...اولا که من بشخصه از بوی روغن و پیاز و اینا بدم میاد ![]() به خاطر همین هیچ وقت نخاستم یاد بگیرم آدم بو میگیره میخاد غذا بپزه ![]() دوما خب خودشون بپزن به ماچه ![]() بگذریم از بحث لوس بازی و این جرفا که تو کت من نمیره ![]() ![]() ![]() چند شب پیشم خودم غذا درست کردم، دقیقا تا یکی دوساعت، دستم سمت صورتم نمی رفت ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |