در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول استاد وارد می شود!!! نوشته:نقل قول كميل نوشته:ربط زيادي داره ![]() ![]() ![]() ![]() فردا سوء تفاوت( ![]() ![]() پ.ن ![]() ![]() منُ متاهلی؟ ![]() نکن از این شوخی ها ![]() دو تا بچه میشنود هوایی میشن ![]() ![]() همه همينو اولش ميگن ![]() مقاومت بي فايدس ![]() بيا بي دردسر تمومش كن تا قبل از اينكه ستاد امر به معروف و نهي از منكر رو نريختم اينجا ![]() اصلا وجود يه انسان مستطيع تو بحث ازدواج براي اين سايت جزء حاشيه چيزي نداره ![]() پ.ن ![]() نقل قول Eddard Stark نوشته:حالا از کمیل اصرار و از سامی انکار ![]() سامي محاصره شده ![]() راه فراري نيست ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول NILOOFAR نوشته:میبینم که آقا حسام مطالعات و تحقیقات گسترده ای روی قشرهای مختلف خانمها داشتن ![]() ![]() پس چی فکر کردی؟؟؟ ![]() تازه اقشار دیگه هم سراغ دارم که به علت ضیق وقت نمیتونم بگم. ![]() نقل قول كميل نوشته:با حرفاي حسام موافقم ![]() حسام پيشرفت كردي ![]() ![]() ![]() قربون داداش. ![]() درس پس میدیم. ![]() ![]() پ.ن: سامی جان مقاومت فایده نداره. ![]() ![]() |
||
۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: پرچم-دار
پیام:
۱,۶۰۰
عضویت از: ۵ خرداد ۱۳۸۷
طرفدار:
- ژنرال ژاوی - یوهان کرایف - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آواتار و امضای جدیدم قشنگه![]() خودم که عاشقشم ![]() |
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() آبگرفتگی به حدّی بود که از میدون امام به سمت سه راه مدرس که شامل بلوار برادران شهید عبوری و بلوار امیر مازندرانی میشد تا کمر آب جمع شده بود! ![]() ما که خیلی وقت بود از این بارونا ندیده بودیم سعی کردیم با قایق هامون تو شهر دور بزنیم(!) و به ترافیک شهری دامن بزنیم! آبگرفتگی بانک ملی مرکزی، عمارت شهرداری و عمارت کلبادی ما رو یاد شهر ونیز انداخت. نکته جالب این بود که شهردار جدید ساری، مهندس عبوری با یه بادگیر و چکمه پا به پای کارگران شهرداری و مشاورینش تو محل های آبگرفتگی حضور فعال داشت! اینطور که بوش میاد بعد مدت ها یه شهردار با وجدان نصیب مردم مظلوم ساری که عقب افتادگیش زیر زیبایی دریاش و سبزی جنگلاش گم شده، شده! یه چیزی هم دیدم که واقعا باعث تاسف بود! توی اون بارون مادر شهیدی رو دیدم که تا زانوش آب بود و اومده بود سر قبر پسر شهیدش!(اگه به چهره نمیشناختمش که مادر کدوم شهیده امکان نداشت از کسی این حرف رو بپذیرم که کسی تو اون بارون بره گلزار شهدا...) |
||
|
|||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
بابا شماها چرا اینقدر خوابالو هستین؟!؟!؟ ![]() بلند شین یه خرده فعال تر باشین کجایین آخه چرا اینقدر تنبل؟!؟!؟ ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:بابا شماها چرا اینقدر خوابالو هستین؟!؟!؟ ![]() بلند شین یه خرده فعال تر باشین کجایین آخه چرا اینقدر تنبل؟!؟!؟ ![]() من از صبح واللا آنلاین بودم امما تو چی چی دووغ ![]() ![]() بعدشم کو بحث؟ ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
نقل قول Al Pachino![]() نقل قول M - i - L - a - D نوشته:بابا شماها چرا اینقدر خوابالو هستین؟!؟!؟ ![]() بلند شین یه خرده فعال تر باشین کجایین آخه چرا اینقدر تنبل؟!؟!؟ ![]() من از صبح واللا آنلاین بودم امما تو چی چی دووغ ![]() ![]() بعدشم کو بحث؟ ![]() ![]() ![]() من صبح ساعت 7 اومدم فقط و فقط خودم بودم تو سایت ![]() ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
نقل قول NILOOFAR نوشته:نقل قول Al Pachino![]() نقل قول M - i - L - a - D نوشته:بابا شماها چرا اینقدر خوابالو هستین؟!؟!؟ ![]() بلند شین یه خرده فعال تر باشین کجایین آخه چرا اینقدر تنبل؟!؟!؟ ![]() من از صبح واللا آنلاین بودم امما تو چی چی دووغ ![]() ![]() بعدشم کو بحث؟ ![]() ![]() ![]() من صبح ساعت 7 اومدم فقط و فقط خودم بودم تو سایت ![]() ![]() من 4 تا 6 داشتم علاف میچرخیدم تو خیابونای سایت ![]() ![]() ![]() |
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
مرسی بابت نقد های بسیار زیباتون ![]() |
||
|
|||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
نقل قول ×MaedeH× نوشته:نقل قول NILOOFAR نوشته:نقل قول Al Pachino![]() نقل قول M - i - L - a - D نوشته:بابا شماها چرا اینقدر خوابالو هستین؟!؟!؟ ![]() بلند شین یه خرده فعال تر باشین کجایین آخه چرا اینقدر تنبل؟!؟!؟ ![]() من از صبح واللا آنلاین بودم امما تو چی چی دووغ ![]() ![]() بعدشم کو بحث؟ ![]() ![]() ![]() من صبح ساعت 7 اومدم فقط و فقط خودم بودم تو سایت ![]() ![]() من 4 تا 6 داشتم علاف میچرخیدم تو خیابونای سایت ![]() ![]() ![]() با مدرک حرف بزنید ![]() این عکس واسه امروز صبح ساعت 4:44 هستش ![]() ![]() ![]() نقل قول کوری کوردِم نوشته:مرسی بابت نقد های بسیار زیباتون ![]() داداش حیف که شناختی ندارم وگرنه حتما نقدت میکردم ![]() |
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |