در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
دم به ساعت که تو سایت نبودممیرفتم میومدم
|
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ×MaedeH× نوشته:دم به ساعت که تو سایت نبودممیرفتم میومدم مائده راس میگه من 7:30 صبح یه لحظه از خواب بیدار شدم اومدم سایت دیدم مائده سایته. |
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده |
داداش من خودم که تا ساعت 4:30 بیدار بودم تو اگه تونستی تا ساعت 4-5 بیدار باشی و ساعت 7 هم تو سایت باشی اونوقت بهت میگن آدم فعال نه تنبل نقل قول khadije نوشته:نقل قول ×MaedeH× نوشته:دم به ساعت که تو سایت نبودممیرفتم میومدم مائده راس میگه من 7:30 صبح یه لحظه از خواب بیدار شدم اومدم سایت دیدم مائده سایته. 1 کم از هم حمایت کنید اگه اینجوریه من ساعت 7 اومدم همه پسرا تو سایت بودن از آقا سعید مدیریت سایت گرفته تا این بچه مچه ها مثل محمد و حامد و... |
||
خداحافظ |
|||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
کلا باور اینکه یه دختر اون موقع صبح توی سایت بوده خیلی سخته سایت قبلا یه اداره ای چیزی(ساواسی) داشت الان که کلا هیچی |
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول M - i - L - a - D نوشته:داداش من خودم که تا ساعت 4:30 بیدار بودم تو اگه تونستی تا ساعت 4-5 بیدار باشی و ساعت 7 هم تو سایت باشی اونوقت بهت میگن آدم فعال نه تنبل من کلا خواب ندارم 6 صب میخوابم 11 پا میشم بعدشم همه چپ چپ نگا میکنن خواهر زاده فسقلیمم به من چپ چپ نگا میکنه نقل قول ×MaedeH× نوشته:دم به ساعت که تو سایت نبودممیرفتم میومدم شما چشم خوردی فک کنم قبلا که SLEEPY بودی ولی الان من همش شبا تو سایت میبینمت نقل قول مصطفی نوشته:کلا باور اینکه یه دختر اون موقع صبح توی سایت بوده خیلی سخته سخته ولی ممکنه |
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول مائده راس میگه من 7:30 صبح یه لحظه از خواب بیدار شدم اومدم سایت دیدم مائده سایته. خدیجه اولین کاری که بعد بیدار شدنت میکنی چیه؟میای سایت؟ نقل قول کلا باور اینکه یه دختر اون موقع صبح توی سایت بوده خیلی سختهمن برنامه م دو روزه فرق کرده 9-10 شب میخوابم 2-3 پا میشمبعد دیگه کلا بیدارم دیگه تا فردا شبشبرنامه خوبیه واسه دوران مدرسه ولی باید تا 4 شنبه درستش کنموگرنه بازیای بارسا رو نمیتونم ببینم نقل قول قبلا که SLEEPY بودی ولی الان من همش شبا تو سایت میبینمت اون موقع هم که اسلیپی بودم از 4-5 به بعد میومدمخواب بودمم تا اون موقع |
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ×MaedeH× نوشته:نقل قول مائده راس میگه من 7:30 صبح یه لحظه از خواب بیدار شدم اومدم سایت دیدم مائده سایته. خدیجه اولین کاری که بعد بیدار شدنت میکنی چیه؟میای سایت؟ آخه با گوشی اومدم با گوشی هم که راحته 3 سوته میام سایت. |
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
سایت ملتی رو بی خواب کرده چه از هم سبقت هم میگیرن من که شبا ساعت 9 خوابم |
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول Fabregas نوشته:سایت ملتی رو بی خواب کرده چه از هم سبقت هم میگیرن من که شبا ساعت 9 خوابم محمد تو چشمای من نگاه کن تو ساعت 9 خوابی؟!؟!؟ دیشب کی بود ساعت 1:30 همش میگفت wait و... (بقیشو نمیگم چونکه خصوصیه ) |
||
خداحافظ |
|||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Fabregas نوشته:سایت ملتی رو بی خواب کرده چه از هم سبقت هم میگیرن من که شبا ساعت 9 خوابم بهرحال باید یه فرقی بین شمایی که پنج سال عضوی با یه کاربر تازه وارد باشه پ.ن: زیر سه سال تازه وارد حساب میشن |
||
۵ شهریور ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |