در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
نام کاربری: *untouchable*
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: Black Heaven
طرفدار:
- messi,xavi - Pep - piroozi - spain - ##### - pep - anybody گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول یه بار رفته بودم چشم پزشکی من بودم و منشی بعد یهو از اون اتاقه جیغ کشید من هم این خیالم نبود یهو گفت سوســـــــــــک منم مثل شیر رفتم تو اتاق دیدم بله من هستم و خانم منشی و سوسک چشم تو چشم سوسک شدم تندی یه دسمال برداشتم جلدی پریدم سوسک رو گرفتم برای رعایت اصول بهداشتی و کلاس گذاشتن با دست نگرفتم نکته انحرافیش اینجا بود به خاطر همون قضیه 13 تومن پول ویزیت رو ندادم ووووووووووووییییییی! یعنی سوسکه زنده رو با دستمال ور داشتید؟؟؟ حالا خوبه بال دار نبود که تا بیاین ورش دارید یه راست بره تو چشه خانومه منشی!! اونوقت تازه یه چیزی هم باید رو ویزیت میدادید! |
||
|
|||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
بچه رو بزنی از یه ور لوس میشه نزنی از یه ور دیگه لوس میشه در کل بچه دار نشید برید سگ بخرید با وفا ترم هست پس فردام عاشق یه بازیگری مهندسی دکتری چیزی نمیشه ولتون کنه بره پ.ن: من احساس جنازه بودن دارم |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Sana 7 نوشته:نقل قول Capitan نوشته:نقل قول جفت پا میپری رو سوسکه با دمپایی بعد که میری اونور بلند میشه خودشو میتکونه میگه قهرمانان نمیمیرند الان بچه های این دوره زمونه رو هرچی بزنی قوی تر میشن یه بار رفته بودم چشم پزشکی من بودم و منشی بعد یهو از اون اتاقه جیغ کشید من هم این خیالم نبود یهو گفت سوســـــــــــک منم مثل شیر رفتم تو اتاق دیدم بله من هستم و خانم منشی و سوسک چشم تو چشم سوسک شدم تندی یه دسمال برداشتم جلدی پریدم سوسک رو گرفتم برای رعایت اصول بهداشتی و کلاس گذاشتن با دست نگرفتم نکته انحرافیش اینجا بود به خاطر همون قضیه 13 تومن پول ویزیت رو ندادم نکته انحرافیش یه جا دیگه بود مگه نه دوستان؟ این انگا به داداش ما نمیچسبه ها. درست صحبت کنید... نقل قول Capitan نوشته:رونمایی از نام کاربری جدید اهم اهم اهم..... دیگه MRM_7LINE نداریم به تاریخ پیوست ROMAK70 نام کاربری جدید... داداش خیلی بت میاد. مبارکه. راست ميگه پشت سر محمد حرف در نيارين مبارك باشه |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ووووووووووووییییییی!یعنی سوسکه زنده رو با دستمال ور داشتید؟؟؟ حالا خوبه بال دار نبود که تا بیاین ورش دارید یه راست بره تو چشه خانومه منشی!! اونوقت تازه یه چیزی هم باید رو ویزیت میدادید! سوسک بی بال که کلاس نداره نقل قول نکته انحرافیش یه جا دیگه بود مگه نه دوستان؟ دلمون خوشه!!! |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: *untouchable*
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: Black Heaven
طرفدار:
- messi,xavi - Pep - piroozi - spain - ##### - pep - anybody گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول little lonly ghost نوشته:بچه رو بزنی از یه ور لوس میشه نزنی از یه ور دیگه لوس میشه در کل بچه دار نشید برید سگ بخرید با وفا ترم هست پس فردام عاشق یه بازیگری مهندسی دکتری چیزی نمیشه ولتون کنه بره پ.ن: من احساس جنازه بودن دارم بچه فقط تا دوسالیش خوبه بعد از اون دیگه میشه مایه ی عذاب خانواده!!! ولی الان اینا که گفتی چه ربطی به جنازه بودن داره؟ نقل قول سوسک بی بال که کلاس نداره بهله! واقعا شجاعتتون قابل ستایشه!! |
||
|
|||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Sana 7 نوشته:نقل قول Capitan نوشته:یه بار رفته بودم چشم پزشکی من بودم و منشی بعد یهو از اون اتاقه جیغ کشید من هم این خیالم نبود یهو گفت سوســـــــــــک منم مثل شیر رفتم تو اتاق دیدم بله من هستم و خانم منشی و سوسک چشم تو چشم سوسک شدم تندی یه دسمال برداشتم جلدی پریدم سوسک رو گرفتم برای رعایت اصول بهداشتی و کلاس گذاشتن با دست نگرفتم نکته انحرافیش اینجا بود به خاطر همون قضیه 13 تومن پول ویزیت رو ندادم نکته انحرافیش یه جا دیگه بود مگه نه دوستان؟ این انگا به داداش ما نمیچسبه ها. درست صحبت کنید... یعنی واقعا : نکته ی انحرافیش از نظر من این بود که سوسک که جانور مورد علاقه ی منو رو کشته اون سوتها هم واسه انحراف شما بود نقل قول راست ميگه پشت سر محمد حرف در نيارين نقل قول دلمون خوشه!!! |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
|
نمیخوام به عنوان یه پارازیت بیام و جوی که اینجا هست رو خراب کنم فقط میگم دعا کنید برای یکی دیگه دعاش کنید |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول یعنی واقعا : نکته ی انحرافیش از نظر من این بود که سوسک که جانور مورد علاقه ی منو رو کشته اون سوتها هم واسه انحراف شما بوداینا به خودشون شک دارن ولشون کن چیزه میگم اون سوسکه رو دیدی جیغ نکشیدی شوما؟ بعد میخاسی ورش داره چندشت نشد؟ |
||
۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
سلامتی بچه های اون شهری که تخم مرغ هاشون رو کیلویی میخرن نه دونه ای .
|
||
۹ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول کته ی انحرافیش از نظر من این بود که سوسک که جانور مورد علاقه ی منو رو کشته اون سوتها هم واسه انحراف شما بوداينا خودشون منحرف ترن . |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۹ شهریور ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |