در حال دیدن این عنوان: |
۱۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول كميل نوشته:من چقدر حسامو دوست دارم ![]() واقعا حسام يه دونه باشه ![]() حسام ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منم که بوقم ![]() |
||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Capitan نوشته:نقل قول كميل نوشته:من چقدر حسامو دوست دارم ![]() واقعا حسام يه دونه باشه ![]() حسام ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منم که بوقم ![]() فعلا که من بوق بودم این وسط. ![]() |
||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
قضيه چي ؟![]() ![]() ![]() |
||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول كميل نوشته:من چقدر حسامو دوست دارم ![]() واقعا حسام يه دونه باشه ![]() حسام ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این سلاما بی طمع نیست ![]() چی شده؟ ![]() نقل قول ملک الموت نوشته:![]() ![]() |
||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آخه اين چه كاريه كه ميكنين جووناي مردمو كنجكاو ميكنين ![]() ![]() ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Capitan نوشته:نقل قول كميل نوشته:من چقدر حسامو دوست دارم ![]() واقعا حسام يه دونه باشه ![]() حسام ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منم که بوقم ![]() فعلا که من بوق بودم این وسط. ![]() شما سروري ![]() سالاري ![]() ![]() ![]() محمدرضا جو سازي زياد كردي اين دو روز ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول قضيه چي ؟ قضيه خاصي نيست ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یه قضیه ![]() ![]() در حال حل شدنه ![]() نقل قول محمدرضا جو سازي زياد كردي اين دو روز امشب كه مياي اينوري داداشه داریم ![]() باز میان تو یاهو بهم میگن سیگار نکش!! قلیون نکش!!!! آخه واقعا میشه؟؟؟ چرا منو درک نیمکنین من با این برادر نباید معتاد شم؟؟؟ ![]() اندر احوالات من و پسرم ![]() ![]() |
||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ملک الموت نوشته:![]() دلم کباب شد به جان کمیل ![]() این کمیل قدر زر و گوهر نمیدونه، برو همون انجمن خودمون اسپم بده ![]() |
||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
نقل قول كميل نوشته:شما سروري ![]() سالاري ![]() ![]() ![]() محمدرضا جو سازي زياد كردي اين دو روز ![]() ![]() ![]() ![]() سرور و سالار نمیخوام. ![]() دست به داداشمم بزنی من میدونم با تو. ![]() ![]() ![]() نقل قول Capitan نوشته:یه قضیه ![]() ![]() در حال حل شدنه ![]() البته هنوز در حاله ها. ![]() نقل قول Capitan نوشته:داداشه داریم ![]() باز میان تو یاهو بهم میگن سیگار نکش!! قلیون نکش!!!! آخه واقعا میشه؟؟؟ چرا منو درک نیمکنین من با این برادر نباید معتاد شم؟؟؟ ![]() داداش ولش کن اونو بیا در پناه خودم؟؟؟ چی میکشی؟؟ خوانسار بزنم؟؟ پ.ن: ![]() |
||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول باز میان تو یاهو بهم میگن سیگار نکش!! قلیون نکش!!!! آخه واقعا میشه؟؟؟ چرا منو درک نیمکنین من با این برادر نباید معتاد شم؟؟؟ واقعا که ![]() نقل قول این کمیل قدر زر و گوهر نمیدونه، برو همون انجمن خودمون اسپم بده.الان یه سوال فقط اون بیاد اسپم بده یا ماهم میتونیم؟ ![]() ![]() |
||
۱۶ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |