در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول <span class='quoter'>Capitan نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>مصطفی نوشته:</span>ماشاالله با این هیکل و استیل ورزشکاری که داداش ما داره(فقط بنا بر روایت 4 تا عکسی که دیدم ![]() ![]() راستی داداش از اون قضیه اصغر و اکبر خبری نشد ![]() ![]() ![]() آخ گفتی 3 دست که خوبه برو بالا ![]() جون دادا 1 هفته فقط یه وعده غذا میخوردم ![]() ![]() کی جواب این دل شکسته رو میده؟؟ ![]() اصغر که میری با حسام و علیرضا بالا پشت بوم ![]() اکبر که بیا پیش خودم ![]() ![]() من که هم اصغر میخوام هم اکبر چیکار کنم؟؟؟ ![]() ![]() |
||
... | |||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول équipe nationale de football de la france نوشته:نقل قول Capitan نوشته:نقل قول مصطفی نوشته:ماشاالله با این هیکل و استیل ورزشکاری که داداش ما داره(فقط بنا بر روایت 4 تا عکسی که دیدم ![]() ![]() راستی داداش از اون قضیه اصغر و اکبر خبری نشد ![]() ![]() ![]() آخ گفتی 3 دست که خوبه برو بالا ![]() جون دادا 1 هفته فقط یه وعده غذا میخوردم ![]() ![]() کی جواب این دل شکسته رو میده؟؟ ![]() اصغر که میری با حسام و علیرضا بالا پشت بوم ![]() اکبر که بیا پیش خودم ![]() ![]() من که هم اصغر میخوام هم اکبر چیکار کنم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() پشت دستت رو نگاه کن بعدا بگو اصغر ![]() اکبر هم باید تو صف واستی سبک بشه بعدا بدیم بهت ![]() ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول <span class='quoter'>Capitan نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>équipe nationale de football de la france نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>Capitan نوشته:</span>نقل قول <span class='quoter'>مصطفی نوشته:</span>ماشاالله با این هیکل و استیل ورزشکاری که داداش ما داره(فقط بنا بر روایت 4 تا عکسی که دیدم ![]() ![]() راستی داداش از اون قضیه اصغر و اکبر خبری نشد ![]() ![]() ![]() آخ گفتی 3 دست که خوبه برو بالا ![]() جون دادا 1 هفته فقط یه وعده غذا میخوردم ![]() ![]() کی جواب این دل شکسته رو میده؟؟ ![]() اصغر که میری با حسام و علیرضا بالا پشت بوم ![]() اکبر که بیا پیش خودم ![]() ![]() من که هم اصغر میخوام هم اکبر چیکار کنم؟؟؟ ![]() ![]() ![]() پشت دستت رو نگاه کن بعدا بگو اصغر ![]() اکبر هم باید تو صف واستی سبک بشه بعدا بدیم بهت ![]() ![]() جاش رفته دیگه رو دستم نیست ![]() یعنی خیلی کم شده ![]() دارم اغفال میشم میگم اونایی که تو داری که ایراد نداره کلاس هم داره تازه سبک چیه اصلش به اینه اولین نفر بزنی تازه حلقه هم بدی بیرون ![]() |
||
... | |||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول اون میدونه من چندین شبانه روز غذا نخوردم؟؟؟البته اگه تخم مرغو غذا حساب نکنی ![]() ![]() نقل قول من نمیدونم این بچه خرخون ها تو مدرسه و دانشگاه وقتی ازدواج کردن و بچه دار شدن از چه افتخاراتی میخوان واسه بچه هاشون تعریف کنن؟!آخه یه فرار از مدرسه ای یه کتک خوردن از ناظمی یه واحدهای پاس نشده ای یه دعوا و بزن بزنی،یه چیزی باید باشه که با هیجان تعریف کنی والا وا ![]() مگه خرخونا ازین خاطره ها ندارن؟ ![]() ![]() من خودم به شخصه فرار کردم رفتم یه چیزی خریدم برگشتم هیشکیم نفهمید ![]() ![]() ناظم کتک اینا از مد افتاده ولی ناظمه رو کله پا کردم مثلا ![]() واحد پاس نشده هم بریم دانشگاه ببینیم چی میشه ![]() دعوا هم که... ![]() این تیکه ش کوچولویین نمیشه بگم الگوی بد میگیرین ![]() ![]() مخصوصا تیکه ی بزن بزنش ![]() اتفاقا خرخونا خودشون اینجور اتفاقارو رهبری می کنن ![]() البته من منظورم کرم کتاب نیس برداشت بد نکنید ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Capitan نوشته:اون دوست عزیزی که کلپچ منو پیچوند روش میشه تو چشام نگاه کنه؟؟ اون میدونه من چندین شبانه روز غذا نخوردم؟؟؟ واقعا به کدامین گناه ![]() ![]() اون دوست عزیز که میخواد آب انار بده کلپچم باید بده ![]() ![]() داداش اون دوست عزیزمون میخواسته وقتی با همیم مهمون کنه. ![]() چنان پیادش کنیم نفهمه از کجا خورده. ![]() ![]() دوست عزیز تو چشای من نگاه کنه. ![]() درست میگم دیگه؟؟ ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
رونمایی از اسم و امضا و آواتار جدید ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Capitan نوشته:اون دوست عزیزی که کلپچ منو پیچوند روش میشه تو چشام نگاه کنه؟؟ اون میدونه من چندین شبانه روز غذا نخوردم؟؟؟ واقعا به کدامین گناه ![]() ![]() اون دوست عزیز که میخواد آب انار بده کلپچم باید بده ![]() ![]() داداش اون دوست عزیزمون میخواسته وقتی با همیم مهمون کنه. ![]() چنان پیادش کنیم نفهمه از کجا خورده. ![]() ![]() دوست عزیز تو چشای من نگاه کنه. ![]() درست میگم دیگه؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من = ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() كلپچي در كار نيست ![]() ![]() دونگ بدين بزنين ![]() ولي آب انار رو شايد يه كاريش كرد اون دوست عزيز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۱,۸۶۵
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
روزی دو مرد به خدمت شیخ رسیدند که برسر طفلی نزاع داشتند و هر یک ادعا می کردند که پدر آن طفل هستند. شیخ فرمودند: تنها راه رفع این مشکل آن است که هر سه آنها شبی را در یک اتاق بگذرانند. صبح هنگام شیخ از کودک پرسید: ای طفل!دیشب چه کسی کولر را خاموش کرد؟ کودک پاسخ داد: این چپیه! شیخ گفت: فرزندم! همانا این مرد پدرتوست! جمله مریدان از این درایت شیخ کف و خون قاطی کرده و گریبان بدریدند و راه بیابان درپیش گرفتن.... محمدرضا تاریخ نویس ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مرسی بحثو عوض کردید،آخیشششششششش
|
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول كميل نوشته:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من = ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کار دستی های کمیل ![]() ملت با ماکارونی پل درست میکنن، این با اسمایل برج درست میکنه ![]() |
||
۱۷ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |