در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول A B C D E F G H I J K elemeno P Q R S T U V W X Y Zنه بابا منم همینطورم ![]() اصلا کی حال داره دو ساعت بگه k L M N O خیلی هم خنده دار میشه اینطوری ![]() ![]() ![]() |
||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آدمایی که زیاد میخوابن تنبل نیستن انگیزه ای واسه بیدار بودن ندارن وگرنه شما بگو ساعت ۵ صب بریم شمال، هرکی پانشه ..
|
||
... | |||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول équipe nationale de football de la france نوشته:آدمایی که زیاد میخوابن تنبل نیستن انگیزه ای واسه بیدار بودن ندارن وگرنه شما بگو ساعت ۵ صب بریم شمال، هرکی پانشه .. ![]() من که شمالم پا نمیشم دیگه ![]() روزى پيرمردى به 3 پسر خود 1 چوب داد و گفت : بشكنيد ، شكستند . 3 چوب داد ، شكستند 10 چوب داد شكستند دسته بيل داد شكستند تيرآهن 18 داد شكستند پيرمرد گفت : دِ بـــــــــوغا ![]() ![]() ![]() محمدرضا متنصح ![]() |
||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۹۹۴
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آدم هایی هستند که بودنشون ،حتی مجازی به آدم آرامش می ده ! دوستی شون برات حقیقی می شه و یهو میشن یه قسمتی از زندگیت! آدمایی هستن که با تمام مجازی بودنشون ، سهم بزرگی تو حقیقت دوستی های تو دارن قدرشونو بدونید ♥ پ.ن: من از اینا اینجا خیلی دارم بخوام لیست کنم شاید اسم بعضیا یادم نیاد اما گل سرسبدشون اینان حسام بخشی - محمدرضا محمودی عالمی - کمیل حسین پور - علیرضا ایزدی - سامی - sms - علیرضا توپولویه خودم ( صمیمی) - حامد میرمجیدی - حامد رنجبر - کیاوش - حسین رزاق نزاد ( نمیدونم حسین روو اینجا بنویسم یا نه چون ما بیرون همو اول شناختیم ) - مسعود و ...... پ.ن: ترتیبی در کار نبود شاید خیلی هام جا مونده باشن |
||
... | |||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
خوب داداش ديگه بقيه رو نگو تاهمين حدكافي![]() |
||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
نقل قول équipe nationale de football de la france نوشته:آدم هایی هستند که بودنشون ،حتی مجازی به آدم آرامش می ده ! دوستی شون برات حقیقی می شه و یهو میشن یه قسمتی از زندگیت! آدمایی هستن که با تمام مجازی بودنشون ، سهم بزرگی تو حقیقت دوستی های تو دارن قدرشونو بدونید ♥ پ.ن: من از اینا اینجا خیلی دارم بخوام لیست کنم شاید اسم بعضیا یادم نیاد اما گل سرسبدشون اینان حسام بخشی - محمدرضا محمودی عالمی - کمیل حسین پور - علیرضا ایزدی - سامی - sms - علیرضا توپولویه خودم ( صمیمی) - حامد میرمجیدی - حامد رنجبر - کیاوش - حسین رزاق نزاد ( نمیدونم حسین روو اینجا بنویسم یا نه چون ما بیرون همو اول شناختیم ) - مسعود و ...... پ.ن: ترتیبی در کار نبود شاید خیلی هام جا مونده باشن بله مثل اینکه قضیه این دربازکنه خیلی جدی شده ها ![]() ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۹۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول NILOOFAR نوشته:نقل قول équipe nationale de football de la france نوشته:آدم هایی هستند که بودنشون ،حتی مجازی به آدم آرامش می ده ! دوستی شون برات حقیقی می شه و یهو میشن یه قسمتی از زندگیت! آدمایی هستن که با تمام مجازی بودنشون ، سهم بزرگی تو حقیقت دوستی های تو دارن قدرشونو بدونید ♥ پ.ن: من از اینا اینجا خیلی دارم بخوام لیست کنم شاید اسم بعضیا یادم نیاد اما گل سرسبدشون اینان حسام بخشی - محمدرضا محمودی عالمی - کمیل حسین پور - علیرضا ایزدی - سامی - sms - علیرضا توپولویه خودم ( صمیمی) - حامد میرمجیدی - حامد رنجبر - کیاوش - حسین رزاق نزاد ( نمیدونم حسین روو اینجا بنویسم یا نه چون ما بیرون همو اول شناختیم ) - مسعود و ...... پ.ن: ترتیبی در کار نبود شاید خیلی هام جا مونده باشن بله مثل اینکه قضیه این دربازکنه خیلی جدی شده ها ![]() ![]() باز این حسادت زنونه ![]() شما لیست کن منم لیست میکنم ببینم کی کم میاره ![]() نقل قول Devil may cry نوشته:خوب داداش ديگه بقيه رو نگو تاهمين حدكافي ![]() خدایی خیلیا رو یادم رفت بنویسم یکیش خودت یکی امیر عروجی یکی یاسین , ...... وای خدا چقدر زیادین شما ![]() بخوام لیست کنم فکر کنم تو یه پست جا نشه ارور بده ![]() |
||
... | |||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
نقل قول équipe nationale de football de la france نوشته:نقل قول NILOOFAR نوشته:نقل قول équipe nationale de football de la france نوشته:آدم هایی هستند که بودنشون ،حتی مجازی به آدم آرامش می ده ! دوستی شون برات حقیقی می شه و یهو میشن یه قسمتی از زندگیت! آدمایی هستن که با تمام مجازی بودنشون ، سهم بزرگی تو حقیقت دوستی های تو دارن قدرشونو بدونید ♥ پ.ن: من از اینا اینجا خیلی دارم بخوام لیست کنم شاید اسم بعضیا یادم نیاد اما گل سرسبدشون اینان حسام بخشی - محمدرضا محمودی عالمی - کمیل حسین پور - علیرضا ایزدی - سامی - sms - علیرضا توپولویه خودم ( صمیمی) - حامد میرمجیدی - حامد رنجبر - کیاوش - حسین رزاق نزاد ( نمیدونم حسین روو اینجا بنویسم یا نه چون ما بیرون همو اول شناختیم ) - مسعود و ...... پ.ن: ترتیبی در کار نبود شاید خیلی هام جا مونده باشن بله مثل اینکه قضیه این دربازکنه خیلی جدی شده ها ![]() ![]() باز این حسادت زنونه ![]() شما لیست کن منم لیست میکنم ببینم کی کم میاره ![]() مگه مسابقست؟ما که بخیل نیستیم حسودم نیستیم ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۹۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول NILOOFAR نوشته:مگه مسابقست؟ما که بخیل نیستیم حسودم نیستیم ![]() ![]() ![]() ![]() لیست من: همه بچه های بامرام سایت به جز هم نداریم اصلا ![]() ![]() |
||
... | |||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول équipe nationale de football de la france نوشته:لیست من: همه بچه های بامرام سایت به جز هم نداریم اصلا ![]() ![]() پس من چی؟ ![]() ![]() |
||
۱۸ شهریور ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |