| در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول AnDrEs InIeStA نوشته:نقل قول WOLF نوشته:نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Samira نوشته:نقل قول مجنون نوشته:نقل قول Devil may cry نوشته:امان از رفيق ناباب، امان! داداش زغال خوبو یادت رفت. ![]() ![]() آقا حسام؛ اراده سست رو یادت رفت .حیف که فیس بوک نداری. ![]() وگرنه بت میگفتم اراده یعنی چی. ![]() ![]() ![]() من رکورد 9 ماه رو دارم تو میخوای چند بزنی؟؟![]() من 3 سال و 6 ماه ![]() و این داستان ادامه دارد ![]() 23 سال و ...!
|
||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول WOLF نوشته:نقل قول كميل نوشته:واجب شد دائم الترك بشم كه حال همه گرفته بشه ![]() ![]() ![]() حسام پايتم ![]() ![]() برین به ما نمیخورین ![]() شما بی دردا رو چه به دود ![]() ياديك شعري افتادم از يك بزرگي : روزی گفتم به قلیانم که از جانم چه میخواهی نوشت با خط دود به دردت میخورم گاهی تو بر من مینهی آتش که درد خود دهی تسکین من بیچاره میسوزم تو از حالم چه میدانی نويسنده : ![]() كيا ميدونن نويسنده اين شعركي؟ ![]()
|
||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۷۱
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - آرژانتین، اسپانیا، هلند گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Devil may cry نوشته:نقل قول WOLF نوشته:نقل قول كميل نوشته:واجب شد دائم الترك بشم كه حال همه گرفته بشه ![]() ![]() ![]() حسام پايتم ![]() ![]() برین به ما نمیخورین ![]() شما بی دردا رو چه به دود ![]() ياديك شعري افتادم از يك بزرگي : روزی گفتم به قلیانم که از جانم چه میخواهی نوشت با خط دود به دردت میخورم گاهی تو بر من مینهی آتش که درد خود دهی تسکین من بیچاره میسوزم تو از حالم چه میدانی نويسنده : ![]() كيا ميدونن نويسنده اين شعركي؟ ![]() ![]() تو چرا شعرای منو پخش میکنی؟؟؟ شاید نخوام کسی بدونه شعرم میگم ![]() یادته داداش کجا این شعر رو گفتم ![]() هی جوونی کجایی که یادت به خیر |
||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول ها رو کوتاه کنید![]()
|
||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول WOLF نوشته:من رکورد 9 ماه رو دارم تو میخوای چند بزنی؟؟![]() نقل قول AnDrEs InIeStA نوشته:من 3 سال و 6 ماه ![]() و این داستان ادامه دارد ![]() نه دیگه من قول دادم. ![]() سرم بره قولم نمیره. ![]() نقل قول كميل نوشته:حسام پايتم ![]() ![]() یه دونه باشی. ![]() محمدم باید درستش کنیم. ![]() نقل قول WOLF نوشته:برین به ما نمیخورین ![]() شما بی دردا رو چه به دود ![]() بی درد خودتی. ![]() مردی که درداشو بخواد با قلیون درمان کنه مرد نیست. ![]() نقل قول Devil may cry نوشته:ياديك شعري افتادم از يك بزرگي : روزی گفتم به قلیانم که از جانم چه میخواهی نوشت با خط دود به دردت میخورم گاهی تو بر من مینهی آتش که درد خود دهی تسکین من بیچاره میسوزم تو از حالم چه میدانی نويسنده : ![]() كيا ميدونن نويسنده اين شعركي؟ ![]() ![]() شاعرو نمیدونم ولی اونی که تو فیس دوغ نوشته بود برا دوران جاهلیاش بود. ![]() ![]() |
||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۷۱
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - آرژانتین، اسپانیا، هلند گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول یه دونه باشی.محمدم باید درستش کنیم. نقل قول بی درد خودتی.مردی که درداشو بخواد با قلیون درمان کنه مرد نیست. یه ضرب المثل مازندرانی هست باید بگم ![]() ولی نمیگم
|
||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو
|
رونمایی از محصول جدید آدیداس
|
||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو
|
![]() به برنده جشن امسال يك جفت از اين محصول با سه سال گارانتي اهدا ميشه ![]() همچنين اگه اين محصول در حمام و توالت صدا از خودش توليد كرد شما با كارت طلايي تعويض ميتونيد عوضش كنيد
|
||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول مردی که درداشو بخواد با قلیون درمان کنه مرد نیستخجالت بكش محمد بدبخت قليوني كردين بس نبود؟؟ چرا سيگار تعارف ميكني بهش ![]() ![]() وقتي ميگم امان از رفيق ناباب، زندگي ادم داغون ميكنه نگيد نه ![]()
|
||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Fabregas![]() نوشته:نقل قول ها رو کوتاه کنید ![]() ![]() همیشه برام سوال بوده؛ اینکه نقل قول رو تا چند تا میشه تو در تو زد ؟
|
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۲۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

.

نوشته: