| در حال دیدن این عنوان: |
۱۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول كميل نوشته:چه رعدو برقي چه باروني برق قطع شد سه ساعت برق نبود ![]() ![]() پ.ن گفتم كه بدونيد اينجا داره سيل مياد دلتون بسوزه![]() چرا من امشب هي بايد دلم بسوزه؟ ![]() چرا من انقد بارونو دوس دارم؟ ![]() ![]() چرا اين جا بارون نمياد؟ ![]() چرا مني كه انقد بارونو دوس دارم تو تهران زندگي مي كنم؟ ![]() چرا شماها انقد بدجنسين؟ ![]() واقعا چرا؟؟ ![]()
|
||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: W.T.F.F.E
پیام:
۲,۲۷۲
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۸۹
از: سمنان
طرفدار:
- مسی پویول ژاوی - ریوالدو - هیچکدوم - اسپانیا - هیچ کس - پپ- فرگوسن - در یه حدن همشون گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول فائزه تو باغ نيستيااااا... فرزندم اگ ارسالاي قبل و بخونی ک نميخوني حامد سازا و رقصیدنارو .... گف ک منم ب شوخی اون و گفتم اره باور کنمیدونم شوخی بود کلا سوال برام پیش اومد
|
||
|
all world is your foot...when u has a nice god... THANKS GOODNESS FOR EVERY THINGS THAT NOT PRESENT FOR ME |
|||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول كميل نوشته:چه رعدو برقي چه باروني برق قطع شد سه ساعت برق نبود ![]() ![]() پ.ن گفتم كه بدونيد اينجا داره سيل مياد دلتون بسوزه![]() آخه خدا حق من اینه که اینقد از بارون دور باشم؟ دفعه ی بعد دل منو بسوزونین و بگین بارون اومده خونتون پای خودتون
|
||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی
|
ما دهه شصتیها همون بدبخت بیچاره هایی هستیم که 4 نفره رو نیمکت نشستنو یاد گرفتیم با کلاه قرمزی بزرگ شدیم و به پای فیس بوک پیر شدیم؛ آره رفقای مجازی من ؛ ما طعم خوشبختی رو نچشیدیم! پ.ن:
|
||
|
|
|||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: H_Majnun
نام تیم: بایرن مونیخ
پیام:
۱۳,۵۲۱
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۸۹
از: زمین خدا
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - ریوالدو ویتور بوربا فریرا ویکتور - جوزپ گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده
|
هی من میگم کولر روشن نکنید.![]() حالا تو تهران، با این همه کار عقب افتاده، فقط کم مونده بود سرما بخورم دیگه... ![]() اَه...
|
||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Lika نوشته:نقل قول كميل نوشته:چه رعدو برقي چه باروني برق قطع شد سه ساعت برق نبود ![]() ![]() پ.ن گفتم كه بدونيد اينجا داره سيل مياد دلتون بسوزه![]() چرا من امشب هي بايد دلم بسوزه؟ ![]() چرا من انقد بارونو دوس دارم؟ ![]() ![]() چرا اين جا بارون نمياد؟ ![]() چرا مني كه انقد بارونو دوس دارم تو تهران زندگي مي كنم؟ ![]() چرا شماها انقد بدجنسين؟ ![]() واقعا چرا؟؟ ![]() ![]() دلم خنك شد ![]() حالا من نخواستم دلتون رو خيلي بسوزونم و بگم كه چند روزي هست همين طوري هر روز بارون مياد و هوا بسيار دل انگيز و خنك هستش و بوي نم همراه با بوي عطر درختاي محل به خصوص ياس خونه رو پر كرده![]() ![]() ![]() نقل قول Rolling in the Deep نوشته:نقل قول كميل نوشته:چه رعدو برقي چه باروني برق قطع شد سه ساعت برق نبود ![]() ![]() پ.ن گفتم كه بدونيد اينجا داره سيل مياد دلتون بسوزه![]() آخه خدا حق من اینه که اینقد از بارون دور باشم؟ دفعه ی بعد دل منو بسوزونین و بگین بارون اومده خونتون پای خودتون ![]() ![]() نقل قول مجنون نوشته:هی من میگم کولر روشن نکنید. ![]() حالا تو تهران، با این همه کار عقب افتاده، فقط کم مونده بود سرما بخورم دیگه... ![]() اَه... ![]() ![]() دقيقا ![]() منم سرما خوردم و گلو درد گرفتم
|
||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول كميل نوشته:چه رعدو برقي چه باروني برق قطع شد سه ساعت برق نبود ![]() ![]() پ.ن گفتم كه بدونيد اينجا داره سيل مياد دلتون بسوزه![]() شما فکر اون کسایی رو نمیکنین که بارونو دوس دارن؟! اونوخ شما فکر نمیکنین که شاید اونا ناراحت شن با این حرفتون؟![]() خدا رو شکر که من آفتاب رو به هیچی نمیدم! ![]() شاید واسه همینه وسط منطقه کویری به دنیا اومدم![]() نقل قول AnDrEs InIeStA نوشته:ما دهه شصتیها همون بدبخت بیچاره هایی هستیم که 4 نفره رو نیمکت نشستنو یاد گرفتیم با کلاه قرمزی بزرگ شدیم و به پای فیس بوک پیر شدیم؛ آره رفقای مجازی من ؛ ما طعم خوشبختی رو نچشیدیم! پ.ن: ![]() ما سه نفره روی نیمکت می نشستیم حالا بعضی وقتا که حال یه نفر بد میشد اون دو تا بغل دستی شو میفرستادن تو بقیه نیمکتا بشینن یکی دو بارم 4 نفره نشستم خیلیم سخته راست میگن![]() ![]() |
||
|
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول حالا من نخواستم دلتون رو خيلي بسوزونم و بگم كه چند روزي هست همين طوري هر روز بارون مياد و هوا بسيار دل انگيز و خنك هستش و بوي نم همراه با بوي عطر درختاي محل به خصوص ياس خونه رو پر كردهالان اين سه تا خودكشي ميكنن .بهتر ، بذار بارون بياد رفتيد بيرون لباساتون كثيف شه زمين هم شل ميشه(زمين هايي كه خاك باشن) ، پارك هم برين نميتونين بشينين بيرون هم برين بارون يه دفعه ميباره و ضد حال ميزنه تازه مدل موهاتونو هم خراب ميكنه روزاي باروني ،برفي،ابري فقط بايد پتو بكشي روسرتو بخوابي .سارا شما چجوري 3 نفره ميشينيد؟! من با يه دونه بغل دستيم درگيرم هميشه اي كاش مدارس ما هم مثل خارج بود صندلي تكي داشت!
|
||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
امروز رفتم پاساژ تك 6 كيلو لاغر شدم![]() مك 2.5 مليوني شده 7.300 ![]() |
||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
|
نقل قول كميل نوشته:حالا من نخواستم دلتون رو خيلي بسوزونم و بگم كه چند روزي هست همين طوري هر روز بارون مياد و هوا بسيار دل انگيز و خنك هستش و بوي نم همراه با بوي عطر درختاي محل به خصوص ياس خونه رو پر كرده![]() ![]() ![]() یعنی من اینا همرو تجربه کردم ![]() ![]() هرشب بارون میومد ![]() ![]() خوش به حالتون ![]() ![]() چرا هرچی که خوبه زود تموم میشه ![]()
|
||
|
|
|||
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۱
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

چه باروني

.